plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kochane
kurcze coś się dzisiaj obudzić nie mogę a za oknem znowu śnieg... masakra
Miłego dzionka Wam życzę
Na razie zostaję w domu, więc będę tu zerkać a potem się okaże
AGA pamiętaj, że i ja trzymam kciuki za dzisiejsze powodzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 09:37
AGA 30, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a wogole dzisja mam miec tego rzeczoznawce do autka isie boje bo cos ubezpieczyciel kombinuje zeby nam szkode calkowita dac!!! kretyn jeden!!! ja tam mojego autka nie oddam!!! zwlaszcza ze to tylko nadkole zderzak i swiatło do wymiany, z przodu od strony kierowcy, niech nie przesadzaja, bo to spokojnie sie naprawia i jezdzi dalej, ale cóż... dlatego mamy go tak pozno, bo jak zaczeli tak cos kombinowac, to od razu stwierdziłam, że moj M musi byc przy tym bo ja im nie ufam
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w tym sądnym dniu!!
Już zaczynam chodzić jak galaretka !!
Nie wiem czy to przez ten zastrzyk czy co ale nie mam żadnych objawów na owulację dziś!!
Szyjka bardzo wysoko i twarda średnio otwarta śluz dalej rozciągliwy!!
Dziękuję dziewczyny za wszystkie dobre słowa i za trzymanie kciuków!! Byle do 15 wytrzymać!! U mnie śnieg sypie i sypie to niezła droga do opola bedzie!!Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...
jak miałam taki problem to sie wylogowałam z owu zamknęłam wszystko nawet przeglądarke i uruchomiłam jeszcze raz i wszystko wróciło do normy
dla poprawy nastroju proponuje trochę pozytywnych wibracji
http://www.youtube.com/watch?v=I3LEH2NVTp4
to już próbowałam, nawet kompa zrestartowałam... i nic... no cóż, muszę wziąść na wstrzymanie i was popodglądać w domu;)
ja nie mam głośników w pracy:( także nic nie usłyszę... -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...
jak miałam taki problem to sie wylogowałam z owu zamknęłam wszystko nawet przeglądarke i uruchomiłam jeszcze raz i wszystko wróciło do normy
dla poprawy nastroju proponuje trochę pozytywnych wibracji
http://www.youtube.com/watch?v=I3LEH2NVTp4
to już próbowałam, nawet kompa zrestartowałam... i nic... no cóż, muszę wziąść na wstrzymanie i was popodglądać w domu;)
ja nie mam głośników w pracy:( także nic nie usłyszę...
to sobie w domku posłuchaj nastraja bardzo pozytywnie ja się cały czas uśmiecham jak tego słucham17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witam w tym sądnym dniu!!
Nie wiem czy to przez ten zastrzyk czy co ale nie mam żadnych objawów na owulację dziś!!
Dziękuję dziewczyny za wszystkie dobre słowa i za trzymanie kciuków!! Byle do 15 wytrzymać!! U mnie śnieg sypie i sypie to niezła droga do opola bedzie!!
Aga tylko cholero zamelduj się w wolnej chwili i daj nam znać jak poszło! Bo teraz to my jesteśmy kwokami, i jajo zniesiemy do tej 15stej.AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:Witam w tym sądnym dniu!!
Dziękuję dziewczyny za wszystkie dobre słowa i za trzymanie kciuków!! Byle do 15 wytrzymać!! U mnie śnieg sypie i sypie to niezła droga do opola bedzie!!
Aga tylko cholero zamelduj się w wolnej chwili i daj nam znać jak poszło! Bo teraz to my jesteśmy kwokami, i jajo zniesiemy do tej 15stej.
Rucia obiecuję że jak tylko przyjadę to wam napiszę jak i co myżlę że ok 17 dopiero do domu dotrę!!
No to ładną farmę wyhodowałam he he same kwoczki na jajkach dziś!!!Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Dziewczyny dawajcie na fejsa
Zośka newsa rzuciła
ja musze najpierw szczęke pozbierać z klawiatury
Hahaha oplułam monitor ze śmiechu
Rucia My tu że za nią tęsknimy a ona z taką torpedą wyskoczyła ehhhLibra, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Ami a czym było spowodowane to plamienie u Ciebie?
to takie po kolposkopii, zaznaczylam w notatkach, u mnie po tego typu badaniach zwykle mam maluteńkie plamienia, akurat wyszlo w takim termine ze mozna je roznie interpretowac, ale nie wiąże z nim żadnych innych nadziei -
cześć wszystkim
czekam na swoje wyniki PRL, ciekawa jestem co tam wyszło.
Aga trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po naszej myśli:)
Rucia a twoja Kinga nadal na te zatoki bidulka czy to ten migdał? Zdrówka jej życzę.AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Napiszcie mi kochane co z Zosią!! Bo ja nie naleze do grupy na FB!! Chociaż w skrucie albo na PriV!!
a trzeba było się nie wypisywać
zaraz Ci na priva napiszęAGA 30, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnygocha04 wrote:cześć wszystkim
czekam na swoje wyniki PRL, ciekawa jestem co tam wyszło.
Aga trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po naszej myśli:)
Rucia a twoja Kinga nadal na te zatoki bidulka czy to ten migdał? Zdrówka jej życzę.
Znowu zatoki, kaszel doszedł w dodatku ;/ Ale dopóki nie skończy się sezon chorobowy to tak będziemy miały niewesoło. Zwłaszcza, że znowu grypa panuje.
Z migdałem walczymy, dostałyśmy sterydy do nosa i lek obkurczający na niego właśnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia to żeby wiosna szyko przyszła:)
Po wynik idę za około godzinę, bo wtedy przywożą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 09:55
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧