plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:cześć wszystkim
czekam na swoje wyniki PRL, ciekawa jestem co tam wyszło.
Aga trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po naszej myśli:)
Rucia a twoja Kinga nadal na te zatoki bidulka czy to ten migdał? Zdrówka jej życzę.
a kiedy będziesz coś wiedziała?
normalnie taki ekscytujacy tydzień, że szok:) ciągle coś przeżywam jak stonka wykopki:)Rucia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
a dziewczyny mam pytanie, bo ja w przyszłym tygodniu ide na badanie krwi, taka ogólna morfologie, mam skierowanie od rodzinnego i tak sie zastanawiam czy w tej zwykłej morfologii jak cos to oni moga wykryć wczesną ciąże? wiem, że trzeba robic batania na beta HCG ale jestem ciekawam czy oni jak bira krew do badania to na to tez patrza i moga coś stwierdzic?
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny a co o mojej temperaturze sądzicie!!!
Ja wiem ze ona u mnie zawsze była pokręcona i zastanawiam się czy ten mały skok z 15 dc wskazywałby owulkę czy dopiero skok będzie !!
AGUS mnie ciężko to ocenić, ale pewnie zaraz dziewczyny lookną to Ci powiedzą coś więcejFaktycznie trudno to ocenić po Twoich tempkach i myślę albo mam nadzieję, że to jeszcze nie był ten skok
AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:a dziewczyny mam pytanie, bo ja w przyszłym tygodniu ide na badanie krwi, taka ogólna morfologie, mam skierowanie od rodzinnego i tak sie zastanawiam czy w tej zwykłej morfologii jak cos to oni moga wykryć wczesną ciąże? wiem, że trzeba robic batania na beta HCG ale jestem ciekawam czy oni jak bira krew do badania to na to tez patrza i moga coś stwierdzic?
jak biorą na morfologię to tylko na nią patrzą niestety👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Amicizia wrote:a dziewczyny mam pytanie, bo ja w przyszłym tygodniu ide na badanie krwi, taka ogólna morfologie, mam skierowanie od rodzinnego i tak sie zastanawiam czy w tej zwykłej morfologii jak cos to oni moga wykryć wczesną ciąże? wiem, że trzeba robic batania na beta HCG ale jestem ciekawam czy oni jak bira krew do badania to na to tez patrza i moga coś stwierdzic?
Ami z tego co kiedyś czytałam, bo podczas robienia zwykłej morfologii nie ma możliwości wykrycia ciąży ale ręki se uwalić nie dam
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nie mam zielonego pojęcia a ciekawe czy faktycznie coś widać po takiej morfologii?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Aga ja myślę, że wszystko jeszcze przed Tobą kierując się zasadą Mauysi- naszej Rotzerki;)
AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
szkoda
bo bym wtedy nie musiala brac zie za test ciążowy a tak sie zastanawiam wogole kiedy osc na to badanie, bo u mnie w przychodni robia od czwartku do piatku, a wczorja jak mialam premium to ovu pokazalo ze @ moge dostac w srode a nie w piatek tzn jak do piatku nie dostane to na bank ciaża, ale jakbym miala dostac wczesniej to lepiej szybciej isc na badanie krwi, bo podczas @ wyniki będa niemiarodajne, a tak sobie mysłałąm, żeby iśc jak najpóźniej żeby np zrobic tes a ida juz na to badanie to za jednm razem o bete poprosic.... wiem kombinuje strasznie,....
-
nick nieaktualny
-
A ja na chwilę sie wyłączyłam, bo przesyłka mi przyszła
W sumie to niespodzianka, bo nie wiedziałam, ze mąż już zamówił
A mianowicie przyszła mi poducha kojec
JEZU JAKIE TO WYGODNE!!!! O taka:
http://allegro.pl/motherhood-kojec-poduszka-dla-kobiet-4-gratisy-i3029665396.html
I do siedzenia i do leżenia i do wszystkiegoOby pomogła na te moje zbolałe biodra bo osiwieje...
Fedra, Dodi, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Chyba na to badanie krwi pójde we wotrek na wszelki wypadek jakbym miała @ dostac, a przy okazi zapytam sie pan w okienku, a moze wczesniej sobie strzele teścik a co bo jakby juz tam pozytyw wyszedl to bym o tą bete poprosiła
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ami na pierwszy rzut oka wg mnie pomaga. Do tej pory między nogi wkładałam jaski- zupełnie nie to samo. Tu utrzymuje poducha nogi idealnie do reszty kregosłupa i jeszcze jak od tyłu ona jest to super otula kręgosłup- na chwilę obecna jestem oczarowana
Ja czytałam super opinie o tej podusi, ale na żywo jest jeszcze lepsze wrażenie
Cos czuje, że bedzie służyc jeszcze dłuuuuugo po ciąży- jest po prostu super wygodna
Dodi, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny