plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie tak sobie analizwoalam moje wykresy i tak sobie mysle ze jesli temoka mi nei podskoczy powyzej 36,6 to nie ma sensu robic testów ciążowych bo pewnie nic z tego nie bedzie...nigdy mie nie przekorczyla w 2 fazie 36,6 poza choroba wiec moze takie nastawienie pomoze mi sie nie nakrecac
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny też się cieszę
Ami trudno się nie nakręcać jak jest choć cień nadziei. Powiem tak, tempka nie zawsze musi oznaczać to co myślimy. Czyli przy temp 36,30 też można dowiedzieć się o ciąży i przy takiej cudnie wysokiej o @.
Niestety wiem jak ciężko jest nie myśleć i miałabym ochotę tak jak fifi rzucić to w pieruny i za miesiąc dowiedzieć się o II, ale nie potrafię;/Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:dziewczyny też się cieszę
Ami trudno się nie nakręcać jak jest choć cień nadziei. Powiem tak, tempka nie zawsze musi oznaczać to co myślimy. Czyli przy temp 36,30 też można dowiedzieć się o ciąży i przy takiej cudnie wysokiej o @.
Niestety wiem jak ciężko jest nie myśleć i miałabym ochotę tak jak fifi rzucić to w pieruny i za miesiąc dowiedzieć się o II, ale nie potrafię;/
dokłądnie Gocha, w siem to gdyby nie wyszlo jak wyszlo z owu;acja to bylabym taka spokojna jak w tamtym cyklu, normalnie jakie to bylo fajne czekanie z nastawieniem ze na pewno przyjdzie @ a teraz znowu zaczynma sie nakreca, nie dobrze nie dobrze, a tak sie staram nie nakrecac, ale z dowjga zlego lepiej po fakcie niz przed owuylacja bo z tego napiecia to jeszcze mozna owulke powstrzymac, a tak bylismy z M wuyjatkowo rozluźnieni
gocha04, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
spokojnie foch mu minie
To nie o chodzi o focha to raczej ja go mam ale mam powod moj wogole nie spedza ze mna czasu cagle tylko mowi ze zmeczony a na weekend woli jechac do mamuni niz ze mna go spdzic mam dosc tego juz -
my o ile się drzemy na siebie to 2 min każdy mówi co mu na du.... leży i już jest ok nie mamy tak zwanych cichych dni ,ja jestem nauczona ,że się nie milczy mówi się lub mordę drę co myślę ,ale jak na razie przez 5 lat jak się znamy i nie całe 10 miesiecy w małżeństwie cicho nie było jak na razie upjnie
tego życzę wam Wszystkim takiego wariackiego LIVE jakie my prowadzimy
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:gocha04 wrote:dziewczyny też się cieszę
Niestety wiem jak ciężko jest nie myśleć i miałabym ochotę tak jak fifi rzucić to w pieruny i za miesiąc dowiedzieć się o II, ale nie potrafię;/
dokłądnie Gocha, w siem to gdyby nie wyszlo jak wyszlo z owu;acja to bylabym taka spokojna jak w tamtym cyklu, normalnie jakie to bylo fajne czekanie z nastawieniem ze na pewno przyjdzie @ a teraz znowu zaczynma sie nakreca, nie dobrze nie dobrze, a tak sie staram nie nakrecac, ale z dowjga zlego lepiej po fakcie niz przed owuylacja bo z tego napiecia to jeszcze mozna owulke powstrzymac, a tak bylismy z M wuyjatkowo rozluźnieni
Ami co fakt to fakt, że lepiej czekać w napięciu na termin @, niż na owu:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
pa miłego weekendu
Amicizia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Kaja wrote:sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
spokojnie foch mu minie
To nie o chodzi o focha to raczej ja go mam ale mam powod moj wogole nie spedza ze mna czasu cagle tylko mowi ze zmeczony a na weekend woli jechac do mamuni niz ze mna go spdzic mam dosc tego juz
Sylwia jak widzisz testy owu wychodzą negatywne, temperatura stale utrzymuje się mniej więcej na jednym poziomie, więc albo dupa z tego cyklu, albo owu jest przed tobą, więc wyluzuj!Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Kaja wrote:sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
spokojnie foch mu minie
To nie o chodzi o focha to raczej ja go mam ale mam powod moj wogole nie spedza ze mna czasu cagle tylko mowi ze zmeczony a na weekend woli jechac do mamuni niz ze mna go spdzic mam dosc tego juz
Nie obraź się, ale pewnie on też ma powoli dosyć, i woli jechać do matki, niż bzykać się dla jednego celu. Facet to nie maszyna też ma uczucia. Weź to pod uwagę. A skoro jemu się nie chce, to może warto pomyśleć, czy faktycznie powinniście być rodzicami. Bo jak na razie to widzę z waszej strony beznadziejne podejście do tematu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 13:43
Fedra, Dora, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
Witam
nadrobiłam w końcu was uffff
Aga trzymam kciuki daj znac jak wrócisz
A ja nie wiem czy u mnie nie przestawie sama owulacji bo według mnie jeśli jutro temp nie skoczy to przestwie na 18 luty bo według mnie wtedy powinna być wtedy jajniki mnie bolały i byl wodnisty śluz.
dzis już mnie bobolewa brzuch jak na @ wiec pokecony jak nic ten cykl.
hej zosia jak ja cie dawno tu nie widziałam
Witam też reszte dziewczyn.
Moj P jest dziś w domu bo nie maja roboty dopiero w poniedzialek idzie.
Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny