plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ogłaszam KONIEC SESJI
muszę sie pochwalić ze najbardziej stresujący egzamin z rachunkowości napisałam na 4dobra nie zawracam Wam tyłków tym tematem
no Aga jest już chyba na sali albo jeszcze czeka zawału dzisiaj dostane od tego czekaniaEffcia28, Rucia, Blondi22, BellaRosa, kiti, Shagga_80, anna_w, AGA 30, Dodi, Amicizia, she, natusia, Nina82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyniom siedzę, gapię się w ten monitor, jakbym za chwilę już miała dostać wiadomość od niej:)
a z tego co mi mówił mój m to po inseminacji i tak chyba z 20 min się leży... więc zanim ona dotrze do domu i da zanć, to jeszcze trochę czasu upłynie...
a powinna wziąść smartfona i pisać na bierząco;) (żarcik:))Effcia28, Blondi22, Fedra, Shagga_80, AGA 30, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
ja z to mam serduchowania ile wlezie:)dlatego Ci wspólczuję może faktycznie lepiej odpuścić temat i kochać się dla przyjemności i z przyjemnością tak jak my teraz:))))Rucia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dziewczyny ogłaszam KONIEC SESJI
muszę sie pochwalić ze najbardziej stresujący egzamin z rachunkowości napisałam na 4dobra nie zawracam Wam tyłków tym tematem
no Aga jest już chyba na sali albo jeszcze czeka zawału dzisiaj dostane od tego czekania
gratualcjezdolniacha z ciebie
ja rachunkowosci w technikum nie nawidzilam ;/Fedra lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
ja z to mam serduchowania ile wlezie:)dlatego Ci wspólczuję może faktycznie lepiej odpuścić temat i kochać się dla przyjemności i z przyjemnością tak jak my teraz:))))
popieram
co ma byc to bedzie
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Fedra wrote:Dziewczyny ogłaszam KONIEC SESJI
no Aga jest już chyba na sali albo jeszcze czeka zawału dzisiaj dostane od tego czekania
gratualcjezdolniacha z ciebie
ja rachunkowosci w technikum nie nawidzilam ;/
Blondi dzięki ale to nie kwestia zdolności tylko farta
głupi to ma szczęście siadłam w rzędzie w którym podpasowały mi pytania mimo że mało napisałam gdybym zamieniła się z koleżanką to było by gorzej
jedni mają szczęście w dzieciach a ja w egzaminachmarne pocieszenie ale zawsze
Blondi22, Libra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Ja dziś ostro popracowałam w pracy i efekt taki,że po 12 byłam już po pracyPotem UWAGA poszłam na pocztę z prezentem dla Libry
poooooszło
Daj znać jak dojdzie...potem jak wróciłam do domu to zadzwoniłam do ginki...i za chwilę już do Niej jechałam...efekt? Mam już zwolnienie ...niedawno wróciliśmy (ja i Kubuś) a potem wisiałam godzinę na telefonie z kumpelą
I tyle u nas dziś
Poczytam teraz co tu się dziejeBellaRosa, Libra, Blondi22, Fedra, Rucia, AGA 30, Dodi, natusia lubią tę wiadomość