plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ogłaszam KONIEC SESJI

muszę sie pochwalić ze najbardziej stresujący egzamin z rachunkowości napisałam na 4
dobra nie zawracam Wam tyłków tym tematem 
no Aga jest już chyba na sali albo jeszcze czeka zawału dzisiaj dostane od tego czekania
Effcia28, Rucia, Blondi22, BellaRosa, kiti, Shagga_80, anna_w, AGA 30, Dodi, Amicizia, she, natusia, Nina82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyniom siedzę, gapię się w ten monitor, jakbym za chwilę już miała dostać wiadomość od niej:)
a z tego co mi mówił mój m to po inseminacji i tak chyba z 20 min się leży... więc zanim ona dotrze do domu i da zanć, to jeszcze trochę czasu upłynie...
a powinna wziąść smartfona i pisać na bierząco;) (żarcik:))
Effcia28, Blondi22, Fedra, Shagga_80, AGA 30, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
ja z to mam serduchowania ile wlezie:)dlatego Ci wspólczuję może faktycznie lepiej odpuścić temat i kochać się dla przyjemności i z przyjemnością tak jak my teraz:))))
Rucia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dziewczyny ogłaszam KONIEC SESJI

muszę sie pochwalić ze najbardziej stresujący egzamin z rachunkowości napisałam na 4
no Aga jest już chyba na sali albo jeszcze czeka zawału dzisiaj dostane od tego czekania
gratualcje
zdolniacha z ciebie
ja rachunkowosci w technikum nie nawidzilam ;/
Fedra lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:Hej dziewczyny u mnie znowu cisza nie ma serduchowania i ten cykl przepadl pewnie
ja z to mam serduchowania ile wlezie:)dlatego Ci wspólczuję może faktycznie lepiej odpuścić temat i kochać się dla przyjemności i z przyjemnością tak jak my teraz:))))
popieram
co ma byc to bedzie
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Fedra wrote:Dziewczyny ogłaszam KONIEC SESJI

gratualcje
zdolniacha z ciebie
ja rachunkowosci w technikum nie nawidzilam ;/
Blondi dzięki ale to nie kwestia zdolności tylko farta
głupi to ma szczęście siadłam w rzędzie w którym podpasowały mi pytania mimo że mało napisałam gdybym zamieniła się z koleżanką to było by gorzej
jedni mają szczęście w dzieciach a ja w egzaminach
marne pocieszenie ale zawsze
Blondi22, Libra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie

Ja dziś ostro popracowałam w pracy i efekt taki,że po 12 byłam już po pracy
Potem UWAGA poszłam na pocztę z prezentem dla Libry
poooooszło
Daj znać jak dojdzie...potem jak wróciłam do domu to zadzwoniłam do ginki...i za chwilę już do Niej jechałam...efekt? Mam już zwolnienie ...niedawno wróciliśmy (ja i Kubuś) a potem wisiałam godzinę na telefonie z kumpelą 
I tyle u nas dziś
Poczytam teraz co tu się dzieje
BellaRosa, Libra, Blondi22, Fedra, Rucia, AGA 30, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH