plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …wielkopolskie(26.10.2013)
Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
p.s. czyli wychodzi na to ze kilka dni spokoju Nas czeka w oczekiwaniu
widze że Libra nastepna w kolejce do testowaniaFedra lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:odebrała dzisiaj wyniki badań i beta wzrosła od poniedziałku z340 na 1655:) i dowiedziałąm sie że toxoplazmoze mam dodatnia masakra nawet o tym nie wiedziałam:(
nie przejmuj się toxo
myj ręce przed jedzeniem i owocki myj i nie jedz surowego mięsa i jeśli masz kota to nie sprzątaj jego kuwety tylko zleć mężowi
i nie ma się co bać
i no gratuluję wzrostu ładnego betygocha04, ann2224 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
też oczekuje niecierpliwe na relacje Agi
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:a dziewczyny mam pytanie, bo ja w przyszłym tygodniu ide na badanie krwi, taka ogólna morfologie, mam skierowanie od rodzinnego i tak sie zastanawiam czy w tej zwykłej morfologii jak cos to oni moga wykryć wczesną ciąże? wiem, że trzeba robic batania na beta HCG ale jestem ciekawam czy oni jak bira krew do badania to na to tez patrza i moga coś stwierdzic?
W ciąży żabka co prawda zmieniają się pewne parametry ale nie można na podstawie morfologii stwierdzić ciąży , niestety... co do parametrów, to wbc się może podnieść, i hemoglobina nieco obniżyć...do tego chyba hct (hematokryt) może również się obniżyć...ale jak to wygląda we wczesnej ciąży, to myślę, że te zmiany następują z upływem tygodni ciąży...
Poza tą morfologią często ciśnienie obniża się trochę i można to zauważyć już na początku ciąży, stąd zawroty głowy i inne takie samoloty...Fedra, Libra, Amicizia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA więc jestem moje drogie!!!
Co do inseminacji to doszło do niej i ok 12 mln żołnierzy uderza na moje jajeczko!!!
A co do pęcherzyka to nie wiem jaki był czy jeszcze był czy już go nie było bo lekarz nie robił usg!! Szyjka była bardzo otwarta i lekarz powiedział że takich inseminacji więcej by chciał bo nyło ekspresem!!
Od jutra dupka mam brać!!
Fedra, kiti, Rucia, Dodi, anna_w, Libra, Blondi22, she, natusia, gocha04, Shagga_80, Nina82, gadgeta, mauysia, ann2224 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wszystko było robione przy moim M nawet nasienie pod mikroskop lekarz dal przy nas a mój M jak zobaczył jak popierniczają plemniki po ekranie to powiedział" Ale diabły he he"
Fedra, Rucia, Dodi, mala29_, Libra, BellaRosa, natusia, gocha04, Shagga_80, Nina82, ann2224 lubią tę wiadomość
-
eeee jak to Ci nie robił usg?
już kiedyś o tym czytałam że trzeba podobno się uprzeć bo jeśli było po finale to szkoda było robić...
no to teraz trzymamy kciuki o matko jakie te dwa tygodnie będa długie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
super Aga ! to teraz będziemy czekać z niecierpliwościa na fasolinke
-
nick nieaktualnyFedra wrote:eeee jak to Ci nie robił usg?
już kiedyś o tym czytałam że trzeba podobno się uprzeć bo jeśli było po finale to szkoda było robić...
no to teraz trzymamy kciuki o matko jakie te dwa tygodnie będa długie
No mi też było to dziwne ale mój M powiedział że lekarz wie lepiej co ma robić!!
no to czekamy 2 tygodnie na skutki!!
A jak lekarza się spytałam o mój pęcherzyk to powiedział ze jak pęknął to pewnie dziś rano albo jeszcze nie bo to co widział w środę na usg to w czwartek napewno nie było owulki!!Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny