plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:A tym czasem drogie Kobitki po zaspokojeniu swojego zainteresowania stanem Agi ewakuuje się na jakiś film czy coś i może cos przegryze bo przez ten stres to praktycznie dzisiaj nic nie jadłam ehhh
Buziam wszystkie
Fedziu to papatki!!!Miłego oglądania!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:U nas nigdy ciśnienia nie było....spadam, pa.
No to ja nie wiem bo u mnie zawsze takie same odczucia no może prócz tych dni gdzie popije to mi się hamulce wyłączaja i wszystko wtedy smakuje inaczejnatusia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:darijka wrote:a ja musze wam napisać, ze nie prowadzę wykresu z powodu różnych godzin pracy,(chodze na monitorig) ale od 3 dni udaje mi sie o 7 rano mierzyć temp. i mam około 37 stopni. czuje się od 3 dni fatalnie tak jakoś mi ciężko i do tego dzisiaj dużo białego śluzu. mam nadzieje ,że to będzie ten cykl, bo już powoli tracę nadzieję -oby tempka nie spadała.
jak byś tak jeszcze dodała który to Twój dzień cyklu czy coś?
bo wiesz My tu nie jasnowidzki
oj sorki właśnie mam 25 dzień cyklu owu była między 17 a 18 (byłam na monitoringu) jak @ nie przyjdzie to w środę robię test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydarijka wrote:Fedra wrote:darijka wrote:a ja musze wam napisać, ze nie prowadzę wykresu z powodu różnych godzin pracy,(chodze na monitorig) ale od 3 dni udaje mi sie o 7 rano mierzyć temp. i mam około 37 stopni. czuje się od 3 dni fatalnie tak jakoś mi ciężko i do tego dzisiaj dużo białego śluzu. mam nadzieje ,że to będzie ten cykl, bo już powoli tracę nadzieję -oby tempka nie spadała.
oj sorki właśnie mam 25 dzień cyklu owu była między 17 a 18 (byłam na monitoringu) jak @ nie przyjdzie to w środę robię test.
moim zdaniem Twe odczucia spowodowane są wydzielaniem się progesteronu, który w Twoim przypadku właśnie w ostatnich dniach powinien osiągnąć szczytową wartość...
a jak długie masz cykle? i czy są regularne? -
ale śnieg sypie
gdzie ta wiosna....
darijka zgadzam się z librąza pare dni się wyjaśni czy coś tam kiełkuje w Tobie
lece sie oporządzić bo za pare godz będzie m -
nick nieaktualnydarijka wrote:może i masz racje, powiem tak nie znam się za bardzo a widzę , że wy jesteście bardzie zapoznane w temacie więc pytam
może przez chwilę zasmuciła Cię moja odpowiedź, ale uwierz mi (bo przećwiczyłam to na własnym przykładzie) nie nakręcaj się i nie doszukuj się u siebie objawów ciążowych 7 dni po owulacji, bo ich po prostu nie ma... nakręcisz się na ciąże, a jak przyjdzie @, to będzie dół, płacz... my starające się musimy zachować spokój, bo po @ przychodzi znowu owu i musimy być silne, nastawione pozytywnie... tak wiem, łatwo powiedzieć, trudniej zrobićale starać się trzeba:)
jak będziesz chciała, to my jeszcze te 7 dni poczekamy z Tobąbędzie raźniej:)
Dodi, anna_w, Effcia28, gocha04, Nina82, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
kiedy przychodzi @ łezka zawsze poleci. chciałabym bardzo żeby się udało, gdyż jest to mój 5 cykl i powoli tracę nadzieję i coś czuje, że na te dwie kreseczki jeszcze długo sobie poczekam. z natury jestem straszną pesymistką,ale za to bardzo wrażliwą i uczuciwą. kiedy zaczyna się nowy cykl mówię sobie, że to będzie ten miesiąc, a po owulacji tracę nadzieję i wiem, że znowu mi się nie uda bo całe życie pod górkę, a tak bardzo bym chciała, żeby chociąż to się udało- pewnie za bardzo tego pragnę, ale nie umię o tym nie myśleć. a wasze rady mi dużo pomagają i ucze się rozumieć pewne rzeczy. może z wami nie pisałam na tym wątku ale czytam wasze posty.pozdrawiam
Libra, Effcia28, gocha04, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
Agus szkoda ze nie mialas usg moim zdaniem jednka powinen zrobic zeby sie upewnic ze to ma sens a tak to zrobione a ty placisz tylko nawet nie wiesz czy na pewno dobry termin, ale miejmy nadzieje, że lekarz się nie pomylił i że wszytsko będzie dobrzeAGA 30 lubi tę wiadomość
-
darijka wrote:Fedra wrote:darijka wrote:a ja musze wam napisać, ze nie prowadzę wykresu z powodu różnych godzin pracy,(chodze na monitorig) ale od 3 dni udaje mi sie o 7 rano mierzyć temp. i mam około 37 stopni. czuje się od 3 dni fatalnie tak jakoś mi ciężko i do tego dzisiaj dużo białego śluzu. mam nadzieje ,że to będzie ten cykl, bo już powoli tracę nadzieję -oby tempka nie spadała.
oj sorki właśnie mam 25 dzień cyklu owu była między 17 a 18 (byłam na monitoringu) jak @ nie przyjdzie to w środę robię test.
Darijka jak dla mnie jesli dzis masz 25 dc a owulka była koło 18 to w srode bedzie dopiero 12 dpo to @ jeszcze możesz nie miec, ja bym sie z testem wstrzymała do 1 marca, ale wiem ze to trudne
a jak długie masz fazy lutealne? -
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Witam
Agus szkoda ze nie mialas usg moim zdaniem jednka powinen zrobic zeby sie upewnic ze to ma sens a tak to zrobione a ty placisz tylko nawet nie wiesz czy na pewno dobry termin, ale miejmy nadzieje, że lekarz się nie pomylił i że wszytsko będzie dobrze
Ami ja też mam nadzieję że dobry termin!! Jak w środę 18 mm pęcherzyk miał a wczoraj test owu pozytywny był i zastrzyk wziełam to może i trafiliśmy w ten dzień!!!
Mnie też dziwi to że usg nie robił mi no ale cóż lekarz bardziej się zna!! Jak nie wyjdzie teraz to na następny raz będe pyskiem szczekać że chcę usg i koniec!!Amicizia, Effcia28, Shagga_80, gadgeta, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:darijka wrote:Fedra wrote:darijka wrote:a ja musze wam napisać, ze nie prowadzę wykresu z powodu różnych godzin pracy,(chodze na monitorig) ale od 3 dni udaje mi sie o 7 rano mierzyć temp. i mam około 37 stopni. czuje się od 3 dni fatalnie tak jakoś mi ciężko i do tego dzisiaj dużo białego śluzu. mam nadzieje ,że to będzie ten cykl, bo już powoli tracę nadzieję -oby tempka nie spadała.
Darijka jak dla mnie jesli dzis masz 25 dc a owulka była koło 18 to w srode bedzie dopiero 12 dpo to @ jeszcze możesz nie miec, ja bym sie z testem wstrzymała do 1 marca, ale wiem ze to trudne
a jak długie masz fazy lutealne?
cykle 31-32 dniowe(jak brałam dupka , ten cykl jest bez wspomagaczy), mogę i poczekać do 1-go dwa dni w tą czy w tą nie robią róznicy -
nick nieaktualnydarijka wrote:kiedy przychodzi @ łezka zawsze poleci. chciałabym bardzo żeby się udało, gdyż jest to mój 5 cykl i powoli tracę nadzieję i coś czuje, że na te dwie kreseczki jeszcze długo sobie poczekam. z natury jestem straszną pesymistką,ale za to bardzo wrażliwą i uczuciwą. kiedy zaczyna się nowy cykl mówię sobie, że to będzie ten miesiąc, a po owulacji tracę nadzieję i wiem, że znowu mi się nie uda bo całe życie pod górkę, a tak bardzo bym chciała, żeby chociąż to się udało- pewnie za bardzo tego pragnę, ale nie umię o tym nie myśleć. a wasze rady mi dużo pomagają i ucze się rozumieć pewne rzeczy. może z wami nie pisałam na tym wątku ale czytam wasze posty.pozdrawiam
zobacz co ja mam w stopce... ja mam 5 cykl z owu, ogólnie to już mój 8 cykl starań... też jestem wrażliwa, ale staram się być silna... ja mam owu dosyć szybko, nie mogę sobie pozwolić depresja @ i płaczem na spieprzenie owulki, bo mi hormony się rozszaleją - ot takie było moje postanowienie od poprzedniego cyklu... i co? poprzednia @ nie była przywitana lamentem i płaczem... owszem cieszyć się nie cieszyłam, ale cóż... co dzięki temu zyskałam? w tym cyklu od niepamiętnych czasów jestem rozluźniona, promienna, szczęśliwa:) i myślę, że dzięki temu moje szanse wzrosną... a jak przyjdzie @ - no cóż... będzie bara-bara na Dzień Kobiet:)Effcia28, Shagga_80, gocha04, Nina82, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Amicizia wrote:Witam
Agus szkoda ze nie mialas usg moim zdaniem jednka powinen zrobic zeby sie upewnic ze to ma sens a tak to zrobione a ty placisz tylko nawet nie wiesz czy na pewno dobry termin, ale miejmy nadzieje, że lekarz się nie pomylił i że wszytsko będzie dobrze
Ami ja też mam nadzieję że dobry termin!! Jak w środę 18 mm pęcherzyk miał a wczoraj test owu pozytywny był i zastrzyk wziełam to może i trafiliśmy w ten dzień!!!
Mnie też dziwi to że usg nie robił mi no ale cóż lekarz bardziej się zna!! Jak nie wyjdzie teraz to na następny raz będe pyskiem szczekać że chcę usg i koniec!!
eeetam... może nie będziesz miała ku temu okazji:)
ta akcja powinna być jednorazowa:) wiesz tak raz a dobrze:*Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra staram się myśleć że lekarz ma rację wkońcu widział co się dzieje w środę u mnie i wiedział co i jak!! a śluz dziś dalej płodny był więc może będzie dobrze!!
Acha zalecam wam dziewczynki picie dużej ilości wody mineralnej na śluz bo ja w tym cyklu pije dużo i bez wiesiołka a śluzu jak widać sporo u mnie!!Libra, gocha04, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
darijka wrote:Amicizia wrote:darijka wrote:Fedra wrote:darijka wrote:a ja musze wam napisać, ze nie prowadzę wykresu z powodu różnych godzin pracy,(chodze na monitorig) ale od 3 dni udaje mi sie o 7 rano mierzyć temp. i mam około 37 stopni. czuje się od 3 dni fatalnie tak jakoś mi ciężko i do tego dzisiaj dużo białego śluzu. mam nadzieje ,że to będzie ten cykl, bo już powoli tracę nadzieję -oby tempka nie spadała.
a jak długie masz fazy lutealne?
cykle 31-32 dniowe(jak brałam dupka , ten cykl jest bez wspomagaczy), mogę i poczekać do 1-go dwa dni w tą czy w tą nie robią róznicy
Darijka ale ja sie nie pytalam o dlugosc cyklu czyli fazy lutealnej czyli ile dni zwyle masz od owulacji do @ bo jesli masz ta faze krótką to możesz i wczesniej, al eja bym poczekała chyba jednam do 1ale jak cos to w 12 dniu test juz moze wyjsc