plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:darijka wrote:Libra wrote:darijka wrote:mała gratulacje!!!
libra ja to straszna pesymistka jestem, może trzeba mnie puknąć w głowę i wróci wszystko na swoje miejsce
jak chcesz to ja chętnie w głowę popukam i po dupie wkopię... wiesz jeżeli miałoby i to pomóc;P a niech tam poświęcę się
kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...
ał..ał..ał..ał..ał ale bolałono i wszystko się chyba na swoje miejsce poprzestawiało. a więc jestem darijka i jestem mega optymistyczną osobą, na pewno musi się udać!!!!!!!!!!
jak nie w tym to w następnym!
Amen:)
AMENAGA 30, Mała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga to super, ze ta szyjka otwarta, bo ona zaraz po owulacji się zamyka, więc... wg mnie to szanse są ogromne
Oj Plemnisiu też pamiętam jak na kafe tylko topik założyłaś) też mam wrażenie, ze to było dopiero co... tak jak i tu na ovu już 1700 stron a dopiero co się do was dołączyłam na jakiejś chyba 30 czy 40 stronce
)) ehhhh
AGA 30, kiti, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny al ena objawy ciążowe to raczej za wcześnie, dziś dopiero 10 dpo a takie objawy to raczej już konkretnie po terminie @ więc moze to jakiś wirus, może grypa żołądkowa hmm...
ale jak każda z Was chciałabym żeby winna temu była Fasolka, jej to wszystko wybaczęBellaRosa, gocha04, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość
-
i jestem już oporządzona
mam pytanie do dziewczyn sprawdzających szyjke... jak to jest z tym otwarciem??? bo nie wiem kiedy jest w pełni otwarta a kiedy jeszcze nie... -
nick nieaktualny
-
Aga - teraz to już tylko kciuki trzymam i czekam z Tobą i dziewczynami jakieś 2 tygodnie na efekty!
Mała - gratuluję potwierdzonej fasoli
Fedra - super z tą rachunkowością! i odpoczywaj po sesji
Libra - udanej niespodzianki jutro! ale Ci zazdroszczę - ja z m wybieram sie na zakupy do leclerca:D
Ami - i za Ciebie trzymam kciuki
Zosia - oby wszystko było po Twojej myśli i żebyś była mega szczęśliwa!
Shagga - fajnie, że poodpoczywasz - ja jeszcze 4 tygodnie do pracy i też idę na zwolnienie
I buziaki dla wszystkich!AGA 30, Libra, Shagga_80, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:i jestem już oporządzona
mam pytanie do dziewczyn sprawdzających szyjke... jak to jest z tym otwarciem??? bo nie wiem kiedy jest w pełni otwarta a kiedy jeszcze nie...
poruszam palcem góra-dół to czuję szczelinkę, otworek... że jest przestrzeń... ale powiem Ci szczerze, że zakumałam dopiero po trzech cyklach, jak to z tym otwarciem jestEffcia28, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshe wrote:Aga - teraz to już tylko kciuki trzymam i czekam z Tobą i dziewczynami jakieś 2 tygodnie na efekty!
Mała - gratuluję potwierdzonej fasoli
Fedra - super z tą rachunkowością! i odpoczywaj po sesji
Libra - udanej niespodzianki jutro! ale Ci zazdroszczę - ja z m wybieram sie na zakupy do leclerca:D
Ami - i za Ciebie trzymam kciuki
Zosia - oby wszystko było po Twojej myśli i żebyś była mega szczęśliwa!
Shagga - fajnie, że poodpoczywasz - ja jeszcze 4 tygodnie do pracy i też idę na zwolnienie
I buziaki dla wszystkich!
udanych zakupów:)she lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z tą szyjka to w sumie zakumałam dzięki tym zdjęciom ;P Miękko/ twardo skumałam po tym, ze twardo oznacza jak nos a miękko jak usta. Co do otwarcia to na początku cyklu była "w pozycji wyjściowej" i jak wymacałam, ze jest większa dziurka to zaznaczyłam otwarta- rzeczywiście wtedy mniej wiecej była owulacja ;P
kiti, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
a mój się śmieje ,że na ziemniakach oszczędzamy bo ja ich nie jem ,ale za to z torbami go puszczę dzięki zielonemu dziś powiedział ,że sałaty lodowej mi kupi tonę i bede zadowolona
Libra, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
dobre Belcia!
z jednej strony dobrze, że nie wymiotowałam w ogóle, ale z drugiej strony może bym trochę z wagi zleciała hehe to żart oczywiście - mogę przybierać, najważniejsze żeby Bejbik dobrze rósł
Mam nadzieję, że w poniedziałek albo w czwartek w końcu się odsłoni i będę wiedziała czy dla chłopaka czy dziewczynki zacząć robić zakupykiti, BellaRosa, Libra, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:kiti wrote:i jestem już oporządzona
mam pytanie do dziewczyn sprawdzających szyjke... jak to jest z tym otwarciem??? bo nie wiem kiedy jest w pełni otwarta a kiedy jeszcze nie...
poruszam palcem góra-dół to czuję szczelinkę, otworek... że jest przestrzeń... ale powiem Ci szczerze, że zakumałam dopiero po trzech cyklach, jak to z tym otwarciem jest
dzieki librano ja właśnie cały czas się ucze
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie dziewuszki. Ale trwało to nadrabianie...uff ...dałam radę.
Aguś-trzymałam kciuki dziś za Ciebie,chociaż nie byłam obecna na forum :)to będą dłuuuugie dwa tygodnie a potem mam nadzieję dłuuugie i nudne 9 miesięcy
Fedruś-gratuluję kochana! Mądra kobitka z Ciebie
Mała-gratuluję jeszcze raz
Ami-mam nadzieję,że u Ciebie dzidzia rośnie
Libra-u Ciebie chyba też maluszek się rozgościł...trzymam kciuki
Zosiu-ty wiesz co bym Ci napisała...
Gadgetko-cieszę się,że Twoje serduszko w porządku
Belluś-duża już ta Twoja dzidziaNiech zdrowo rośnie.
no to chyba na tyleAGA 30, Libra, Amicizia, gadgeta, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość