Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • darijka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    darijka wrote:
    Libra wrote:
    darijka wrote:
    mała gratulacje!!!
    libra ja to straszna pesymistka jestem, może trzeba mnie puknąć w głowę i wróci wszystko na swoje miejsce :)

jak chcesz to ja chętnie w głowę popukam i po dupie wkopię... wiesz jeżeli miałoby i to pomóc;P a niech tam poświęcę się:)
    kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...

ał..ał..ał..ał..ał ale bolało :) no i wszystko się chyba na swoje miejsce poprzestawiało. a więc jestem darijka i jestem mega optymistyczną osobą, na pewno musi się udać!!!!!!!!!!

jak nie w tym to w następnym!
    Amen:)

AMEN :)

nick nieaktualny, Mała lubią tę wiadomość

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziołchy:) będę z doskoku... muszę chatę ogarnąć, bo jutro nie będę miała czasu... m mnie zabiera gdzieś - ale ja nie wiem gdzie... i już myślę... co on tam kombinuje;)

natusia, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spadam kobitki bo mój woła do łóżeczka, cały tydzień mało się widzieliśmy i w weekend musimy nadrobić stracony czas :) dobranoc, słodkich snów wam życzę

nick nieaktualny, Mała, Dodi lubią tę wiadomość

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aga to super, ze ta szyjka otwarta, bo ona zaraz po owulacji się zamyka, więc... wg mnie to szanse są ogromne :)
    Oj Plemnisiu też pamiętam jak na kafe tylko topik założyłaś :)) też mam wrażenie, ze to było dopiero co... tak jak i tu na ovu już 1700 stron a dopiero co się do was dołączyłam na jakiejś chyba 30 czy 40 stronce :))) ehhhh

nick nieaktualny, kiti, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny al ena objawy ciążowe to raczej za wcześnie, dziś dopiero 10 dpo a takie objawy to raczej już konkretnie po terminie @ więc moze to jakiś wirus, może grypa żołądkowa hmm...

ale jak każda z Was chciałabym żeby winna temu była Fasolka, jej to wszystko wybaczę :)

BellaRosa, gocha04, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jestem już oporządzona ;-)
    mam pytanie do dziewczyn sprawdzających szyjke... jak to jest z tym otwarciem??? bo nie wiem kiedy jest w pełni otwarta a kiedy jeszcze nie...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella mnie też cieszy to że szyjka otwarta była i że lekaż powiedział że tasz szybko poszło bo nie musiał grzebać za bardzo!!! Nic tylko czekać na efekty!!:-)

BellaRosa, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - teraz to już tylko kciuki trzymam i czekam z Tobą i dziewczynami jakieś 2 tygodnie na efekty! :)

Mała - gratuluję potwierdzonej fasoli :)

Fedra - super z tą rachunkowością! i odpoczywaj po sesji :)

Libra - udanej niespodzianki jutro! ale Ci zazdroszczę - ja z m wybieram sie na zakupy do leclerca :D:D

Ami - i za Ciebie trzymam kciuki

Zosia - oby wszystko było po Twojej myśli i żebyś była mega szczęśliwa!

Shagga - fajnie, że poodpoczywasz - ja jeszcze 4 tygodnie do pracy i też idę na zwolnienie :)

I buziaki dla wszystkich!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mała gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mała lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    mam pytanie do dziewczyn sprawdzających szyjke... jak to jest z tym otwarciem??? bo nie wiem kiedy jest w pełni otwarta a kiedy jeszcze nie...

poruszam palcem góra-dół to czuję szczelinkę, otworek... że jest przestrzeń... ale powiem Ci szczerze, że zakumałam dopiero po trzech cyklach, jak to z tym otwarciem jest

Effcia28, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Aga - teraz to już tylko kciuki trzymam i czekam z Tobą i dziewczynami jakieś 2 tygodnie na efekty! :)

Mała - gratuluję potwierdzonej fasoli :)

Fedra - super z tą rachunkowością! i odpoczywaj po sesji :)

Libra - udanej niespodzianki jutro! ale Ci zazdroszczę - ja z m wybieram sie na zakupy do leclerca :D:D

Ami - i za Ciebie trzymam kciuki

Zosia - oby wszystko było po Twojej myśli i żebyś była mega szczęśliwa!

Shagga - fajnie, że poodpoczywasz - ja jeszcze 4 tygodnie do pracy i też idę na zwolnienie :)

I buziaki dla wszystkich!

udanych zakupów:)

she lubi tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Libruś - mój mąż zawsze się śmieje, że same jogurty i serki dla mnie i 150 zeta idzie się bujać :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    dzięki Libruś - mój mąż zawsze się śmieje, że same jogurty i serki dla mnie i 150 zeta idzie się bujać :D

a mój się śmieje, że lepiej mnie ubierać niż żywić, bo 1. majątek można stracić, a po 2. efekt mizerny:)

Fedra lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tą szyjka to w sumie zakumałam dzięki tym zdjęciom ;P Miękko/ twardo skumałam po tym, ze twardo oznacza jak nos a miękko jak usta. Co do otwarcia to na początku cyklu była "w pozycji wyjściowej" i jak wymacałam, ze jest większa dziurka to zaznaczyłam otwarta- rzeczywiście wtedy mniej wiecej była owulacja ;P

kiti, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój się śmieje ,że na ziemniakach oszczędzamy bo ja ich nie jem ,ale za to z torbami go puszczę dzięki zielonemu dziś powiedział ,że sałaty lodowej mi kupi tonę i bede zadowolona ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do jedzenia mój się śmieje, że bedzie samym chlebem mnie żywił, bo szkoda kase wydawać skoro i tak wszystko zwymiotuję xD

Kaja, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • she Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre Belcia! :) z jednej strony dobrze, że nie wymiotowałam w ogóle, ale z drugiej strony może bym trochę z wagi zleciała hehe to żart oczywiście - mogę przybierać, najważniejsze żeby Bejbik dobrze rósł
    Mam nadzieję, że w poniedziałek albo w czwartek w końcu się odsłoni i będę wiedziała czy dla chłopaka czy dziewczynki zacząć robić zakupy :)

kiti, BellaRosa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kiti wrote:

poruszam palcem góra-dół to czuję szczelinkę, otworek... że jest przestrzeń... ale powiem Ci szczerze, że zakumałam dopiero po trzech cyklach, jak to z tym otwarciem jest

dzieki libra :) no ja właśnie cały czas się ucze ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki!! Jutro zajrzę do was!!!
    Miłej nocki życzę wam!!Papatki :-)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie dziewuszki. Ale trwało to nadrabianie...uff ...dałam radę.

Aguś-trzymałam kciuki dziś za Ciebie,chociaż nie byłam obecna na forum :)to będą dłuuuugie dwa tygodnie a potem mam nadzieję dłuuugie i nudne 9 miesięcy :)

Fedruś-gratuluję kochana! Mądra kobitka z Ciebie :)

Mała-gratuluję jeszcze raz :)

Ami-mam nadzieję,że u Ciebie dzidzia rośnie :)

Libra-u Ciebie chyba też maluszek się rozgościł...trzymam kciuki :)

Zosiu-ty wiesz co bym Ci napisała... ;D

Gadgetko-cieszę się,że Twoje serduszko w porządku :)

Belluś-duża już ta Twoja dzidzia :) Niech zdrowo rośnie.

no to chyba na tyle :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amicizia, nick nieaktualny, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
‹‹ 1698 1699 1700 1701 1702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ