plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Ja z tą szyjka to w sumie zakumałam dzięki tym zdjęciom ;P Miękko/ twardo skumałam po tym, ze twardo oznacza jak nos a miękko jak usta. Co do otwarcia to na początku cyklu była "w pozycji wyjściowej" i jak wymacałam, ze jest większa dziurka to zaznaczyłam otwarta- rzeczywiście wtedy mniej wiecej była owulacja ;P
no ja właśnie wymacałam że jakiś tam otworek jest tylko czy w pełni otwartyBellaRosa lubi tę wiadomość
-
She oj ja Ci powiem, ze te wymioty to nic przyjemnego niestety... na wadze poleciałam- fakt ale zastanawiam się czy zęby mi nie polecą
Póki co nie mam żadnych dziur... tzn jedną płyciutką CHYBA mam ale nawet pewna nie jestem ;P
Natusia ano dzidziulka rośnieNajważniejsze, że zdrowa
Przynajmniej nie widać nic niepokojącego
Jest baaaardzo ruchliwa
w ciągu dnia to co chwila się wierci
A dzisiaj byłam na próbie zespołu to tak tańcowała, że hej
AGA 30, Effcia28, kiti, natusia, Libra, gocha04, gadgeta, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość
-
Belluś jak ja lubie słuchać takie rzeczy
aż mi sie na duszy cieplej robi
niech dzidzi rośnie jak na drożdżach... coś czuje że będzie mała tancereczka
BellaRosa, gocha04, Mała lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:She oj ja Ci powiem, ze te wymioty to nic przyjemnego niestety... na wadze poleciałam- fakt ale zastanawiam się czy zęby mi nie polecą
Póki co nie mam żadnych dziur... tzn jedną płyciutką CHYBA mam ale nawet pewna nie jestem ;P
Jest baaaardzo ruchliwa
Cieszę się bardzoNiech rośnie zdrowo i wariuje w brzuszku
Może wyszaleje się zanim przyjdzie na świat i potem będzie spokojniutka
Zdrówka dla Ciebie i kruszynki
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Kiti ta szyjka jest otwarta dzień, dwa więc po prostu serduszkować i tyle a nie się zastanawiać czy jeszcze się otworzy czy nie ;P Otwarta to otwarta- i działamy
Ja się nie rozdrabniałam na drobne czy jest mało otwarta czy duzo otwarta- była bardziej otwarta niż wcześniej- znaczy, że owulacja
natusia, kiti lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Kiti ta szyjka jest otwarta dzień, dwa więc po prostu serduszkować i tyle a nie się zastanawiać czy jeszcze się otworzy czy nie ;P Otwarta to otwarta- i działamy
Ja się nie rozdrabniałam na drobne czy jest mało otwarta czy duzo otwarta- była bardziej otwarta niż wcześniej- znaczy, że owulacja
no tak racja czyli trzeba działać ... tak się zastanawiałam tylko na zaś
no cały czas czekam na m już pędzi do mnie ...tylko pogoda nie sprzyjająca ... mam nadzieje że zdąży -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:She oj ja Ci powiem, ze te wymioty to nic przyjemnego niestety... na wadze poleciałam- fakt ale zastanawiam się czy zęby mi nie polecą
Jest baaaardzo ruchliwa
you can dance 2030r będzie jej;)natusia, BellaRosa, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej dziewczynki witam was w ten senny wieczorek
jak wam minął dzionek?
mała:) emocje, że hej:)
u Małej z dzidzią ok
AGA po inseminacji:) nawet lekarz ją pochwalił, że miała ładnie szyjkę otworzonąnatusia, Dodi, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
A moj m. wrocil z delegacji caly zasmarkany:-( i za kare bedzie musial spac sam... nafaszerowalam go czosnkiem, rutiniscorbinem w dawce uderzeniowej, nasmarowalam Vickiem i spi juz jak dziecko:-)
widze ze tu ruch na forum....Shagga_80, natusia, Libra, Amicizia, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Aguś, trzymam moooooooooooooooocno kciuki, będzie dobrze - MUSI BYĆ
Wpadłam nadrobić co tam u Was...i zmykam luluDziś nie wzięłam tego leku na mdłości i już gorzej się czuję,więc może położyć się spać by wypadało
Jutro jadę (jednak,bo długo zastanawiałam się) do Mamy na weekend z Młodym - Stary chce u nas oglądać walkę Saleta - Gołota...więc pewnie dopiero w poniedziałek będę tutaj...
Dobranoc....kolorowych snównatusia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
cześć wieczornie
ja dziś obejrzalam dwa filmiki Galerianki i tak polecany przez Ami October Baby i powiem wam, że jest straszny... znaczy strasznie wzruszający i gdybym była sama w domu to bym wyła jak bóbr, a tak trzymałam emocje na wodzy, bo nie lubie okazywac uczyć przy ludziach. taka ze mnie skryta osoba. Czasem na dobre mi to wcale nie wychodzi. Ale film ładny i historia wzruszająca.
Aga trzymam kciuki, juz czuje pismo nosem;)
Mała fajnie, że widziałaś swoją kropeczkę.
Shagga zazdroszcze zwolnienia. To leniuchuj teraz ile wlezie;)
kiti, natusia, Effcia28, Amicizia, Dodi, AGA 30, Mała, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6