Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Ja z tą szyjka to w sumie zakumałam dzięki tym zdjęciom ;P Miękko/ twardo skumałam po tym, ze twardo oznacza jak nos a miękko jak usta. Co do otwarcia to na początku cyklu była "w pozycji wyjściowej" i jak wymacałam, ze jest większa dziurka to zaznaczyłam otwarta- rzeczywiście wtedy mniej wiecej była owulacja ;P

no ja właśnie wymacałam że jakiś tam otworek jest tylko czy w pełni otwarty :D

BellaRosa lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She oj ja Ci powiem, ze te wymioty to nic przyjemnego niestety... na wadze poleciałam- fakt ale zastanawiam się czy zęby mi nie polecą :( Póki co nie mam żadnych dziur... tzn jedną płyciutką CHYBA mam ale nawet pewna nie jestem ;P
    Natusia ano dzidziulka rośnie :) Najważniejsze, że zdrowa :) Przynajmniej nie widać nic niepokojącego :) Jest baaaardzo ruchliwa :) w ciągu dnia to co chwila się wierci :) A dzisiaj byłam na próbie zespołu to tak tańcowała, że hej :D

nick nieaktualny, Effcia28, kiti, natusia, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belluś jak ja lubie słuchać takie rzeczy :) aż mi sie na duszy cieplej robi :) niech dzidzi rośnie jak na drożdżach... coś czuje że będzie mała tancereczka :)

BellaRosa, gocha04, Mała lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    She oj ja Ci powiem, ze te wymioty to nic przyjemnego niestety... na wadze poleciałam- fakt ale zastanawiam się czy zęby mi nie polecą :( Póki co nie mam żadnych dziur... tzn jedną płyciutką CHYBA mam ale nawet pewna nie jestem ;P
    Natusia ano dzidziulka rośnie :) Najważniejsze, że zdrowa :) Przynajmniej nie widać nic niepokojącego :) Jest baaaardzo ruchliwa :) w ciągu dnia to co chwila się wierci :) A dzisiaj byłam na próbie zespołu to tak tańcowała, że hej :D

Cieszę się bardzo :) Niech rośnie zdrowo i wariuje w brzuszku :) Może wyszaleje się zanim przyjdzie na świat i potem będzie spokojniutka :) Zdrówka dla Ciebie i kruszynki :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella a może to przyszłą baletnica rosnie? ;)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie tak myśle... ja tańczyłam 10 lat taniec towarzyski, więc moze któraś z córek by poszła w moje ślady... :D

natusia, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti ta szyjka jest otwarta dzień, dwa więc po prostu serduszkować i tyle a nie się zastanawiać czy jeszcze się otworzy czy nie ;P Otwarta to otwarta- i działamy :D Ja się nie rozdrabniałam na drobne czy jest mało otwarta czy duzo otwarta- była bardziej otwarta niż wcześniej- znaczy, że owulacja :D

natusia, kiti lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Kiti ta szyjka jest otwarta dzień, dwa więc po prostu serduszkować i tyle a nie się zastanawiać czy jeszcze się otworzy czy nie ;P Otwarta to otwarta- i działamy :D Ja się nie rozdrabniałam na drobne czy jest mało otwarta czy duzo otwarta- była bardziej otwarta niż wcześniej- znaczy, że owulacja :D

no tak racja czyli trzeba działać ... tak się zastanawiałam tylko na zaś :P
    no cały czas czekam na m już pędzi do mnie ...tylko pogoda nie sprzyjająca ... mam nadzieje że zdąży :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:

you can dance 2030r będzie jej;)

natusia, BellaRosa, Dodi, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki witam was w ten senny wieczorek :) jak wam minął dzionek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej dziewczynki witam was w ten senny wieczorek :) jak wam minął dzionek?

mała:) emocje, że hej:)
    u Małej z dzidzią ok
    AGA po inseminacji:) nawet lekarz ją pochwalił, że miała ładnie szyjkę otworzoną:)

natusia, Dodi, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Malutka :) mój m dopiero nad wieczorem pojechał do pracy,więc musiałam się nim nacieszyć i też dopiero niedawno pojawiłam się na forum :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mała :*
    I... ja uciekam... bo moja poducha na testowanie czeka i az mi się spać che na samą myśl, ze wreszcie ją przetestuje ;P sesese :D
    Miłego weekendu dziewuszki :*

natusia, nick nieaktualny, kiti, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wspaniale że u Małej z dzidzia ok :)
    a za AGE trzymam teraz mocno kciukasy a mamuśki niech plują na nią fluidami ile się da :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mała lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj m. wrocil z delegacji caly zasmarkany:-( i za kare bedzie musial spac sam... nafaszerowalam go czosnkiem, rutiniscorbinem w dawce uderzeniowej, nasmarowalam Vickiem i spi juz jak dziecko:-)

widze ze tu ruch na forum....

nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, Amicizia, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)

Aguś, trzymam moooooooooooooooocno kciuki, będzie dobrze - MUSI BYĆ :)

Wpadłam nadrobić co tam u Was...i zmykam lulu :( Dziś nie wzięłam tego leku na mdłości i już gorzej się czuję,więc może położyć się spać by wypadało :(
    Jutro jadę (jednak,bo długo zastanawiałam się) do Mamy na weekend z Młodym - Stary chce u nas oglądać walkę Saleta - Gołota...więc pewnie dopiero w poniedziałek będę tutaj...

Dobranoc....kolorowych snów :)

natusia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pa kolorowych snów Shagga :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Shagguś i udanego weekendu :)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wieczornie
    ja dziś obejrzalam dwa filmiki Galerianki i tak polecany przez Ami October Baby i powiem wam, że jest straszny... znaczy strasznie wzruszający i gdybym była sama w domu to bym wyła jak bóbr, a tak trzymałam emocje na wodzy, bo nie lubie okazywac uczyć przy ludziach. taka ze mnie skryta osoba. Czasem na dobre mi to wcale nie wychodzi. Ale film ładny i historia wzruszająca.

Aga trzymam kciuki, juz czuje pismo nosem;)
    Mała fajnie, że widziałaś swoją kropeczkę.
    Shagga zazdroszcze zwolnienia. To leniuchuj teraz ile wlezie;)

kiti, natusia, Effcia28, Amicizia, Dodi, nick nieaktualny, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się już tez żegnam:) miłego weekendu wszystkim życzę:)

Effcia28, kiti, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 1699 1700 1701 1702 1703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ