X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • darijka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wierze w to,że nawet jeżeli to potrwa dłużej niż u innych to kiedys musi się udać i uda tego jestem pewna :)ja w Dzień Kobiet to pewnie będę dopiero żegnała @ jak przyjdzie, i potem znowu długie 18 dni, szkoda, ze nie mam cykli 28 dniowych

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra staram się myśleć że lekarz ma rację wkońcu widział co się dzieje w środę u mnie i wiedział co i jak!! a śluz dziś dalej płodny był więc może będzie dobrze!!
    Acha zalecam wam dziewczynki picie dużej ilości wody mineralnej na śluz bo ja w tym cyklu pije dużo i bez wiesiołka a śluzu jak widać sporo u mnie!!:-)

odkąd biorę wiesiołka to pije tyle wody jakbym miała kaca:) chłop już się ze mnie śmieje, ale mnie w tych dniach dosłownie suszy:)

Fedra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus no zycze ci aby sie Wam udało

a co do wody to ostatnio od czystej wody mineralnje robi mi sie niedobrze, dzis nawet od cocalo w samochodzie ktora pije na chorobe lokomocyjna mnie zemdliło... koszmar, od środy tak jak Mauysia szukam gdzie w razie czego moge haftowac, a az tak nigdy nie mialam, zawsze takie slabe mdlenie a teraz ciagnie mnie na wymioty. raczej nie jest od leków bo juz ich nie biore łykam witaminki tylko. We wtorek ide na ta morfologie moze cos wyjdzie,moze mam jakas infekjce... nie wiem słabo mi sie ciagle robi w głowie kręci i te koszmarne mdłości, masakra :( pomaga mi tylko miętowa herbatka :)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    wierze w to,że nawet jeżeli to potrwa dłużej niż u innych to kiedys musi się udać i uda tego jestem pewna :)ja w Dzień Kobiet to pewnie będę dopiero żegnała @ jak przyjdzie, i potem znowu długie 18 dni, szkoda, ze nie mam cykli 28 dniowych

ależ Ty jesteś pesymistka...;P lepiej sobie powiedz: jak się cieszę, że nie mam cykli np. 65dniowych:) a niektóre dziewczęta i z takimi molochami muszą walczyć...

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Mała Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupii :-) Serduszko bije :) 3 mm :-p To super wieści :-)
    Inne ....tarczyca za wysoka, muszę zbić, ciut ciśnienie pierwsze 130/60 za wysokie. Ale już szukam endokrynologa i trzeba walczyć z tarczycą ...:(

Amicizia, kiti, natusia, gocha04, Shagga_80, Nina82, Dodi, mauysia, Fedra, ann2224 lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio byłam u gin 17 dnia cyklu i byłam przed owu, więc zobaczymy kiedy dostanę @. wcześniej byłam 3 lata na anty, staram się 5 miechów, 4 z dupkiem, a ten bez więc teraz zobaczę ile trwa moja naturalna faza lutealna

• Mała Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczynki teraz możecie mnie dopisać? Mała 30 L, termin 19.10. 2013

natusia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    Inne ....tarczyca za wysoka, muszę zbić, ciut ciśnienie pierwsze 130/60 za wysokie. Ale już szukam endokrynologa i trzeba walczyć z tarczycą ...:(

ojejku:) ale fajno:) to oficjalne gratulację składam przyszłej mamusi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:

a co do wody to ostatnio od czystej wody mineralnje robi mi sie niedobrze, dzis nawet od cocalo w samochodzie ktora pije na chorobe lokomocyjna mnie zemdliło... koszmar, od środy tak jak Mauysia szukam gdzie w razie czego moge haftowac, a az tak nigdy nie mialam, zawsze takie slabe mdlenie a teraz ciagnie mnie na wymioty. raczej nie jest od leków bo juz ich nie biore łykam witaminki tylko. We wtorek ide na ta morfologie moze cos wyjdzie,moze mam jakas infekjce... nie wiem słabo mi sie ciagle robi w głowie kręci i te koszmarne mdłości, masakra :( pomaga mi tylko miętowa herbatka :)

Ami a może to fasolkinka cię tam męczy a nie woda!! ale było by cudownie!!:-)

Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to ekstra!!:-)

Mała lubi tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała gratulacje!!!
    libra ja to straszna pesymistka jestem, może trzeba mnie puknąć w głowę i wróci wszystko na swoje miejsce :)

Mała lubi tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Mała wrote:

ojejku:) ale fajno:) to oficjalne gratulację składam przyszłej mamusi:)

Jej dziękuję dziewczynki, strasznie sie stresowałam, ale jak pokazał, aż mi się płakać chciało. Mam koniecznie zbić tarczycę, bo ona mogła być przyczyną 1 wszej zagrożonej ciąży i przedwczesnego porodu ( a moja super-Gin!!!) wtedy nawet mi nie zlecała bo nie przypominam sobie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    mała gratulacje!!!
    libra ja to straszna pesymistka jestem, może trzeba mnie puknąć w głowę i wróci wszystko na swoje miejsce :)

jak chcesz to ja chętnie w głowę popukam i po dupie wkopię... wiesz jeżeli miałoby i to pomóc;P a niech tam poświęcę się:)
    kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...

Kaja lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Amicizia wrote:

Ami a może to fasolkinka cię tam męczy a nie woda!! ale było by cudownie!!:-)

oj byloby fajnie, zwlaszcza ze sie nie staralismy wiec bylo bez zadnej spiny :) nie tylko woda mnie meczy, mdli mnie po kawie z mlekiem, plackow jesc nie moge i ogolnie na wiele rzeczy nie mam ochoty, njabardziej smakuje mi porsta kanapeczka z serkiem ewentualnie szynka i mietowa herbatka :)

Blondi22, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała super, gratuluje fasolki :)

Mała lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super teraz bedziemy czekac 2 tyg oby sie udało;)

mala gratulacje potwierdzonej fasolki

Amiciza a moze to fasolka..... ;)

zmykam do meza

spokojnej nocy kochane

AGA 30, Amicizia, Mała, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darijka jesli 17 jeszcz enie bylo owulacji to zakladajac ze mialas jakos kolo 18 dc to od 19 bepiecznie byloby liczyc faze lutealna ktora powinna trwac od 11do16 dni im dluzsza tym lepiej, bo oznacza to ze cialko zółte pracuje i ma szanse na zagniezdzenie, za krotka fl nie jest fajna, wiec spokojnie (i kto to mowi ;) ale czekaj ale jak cos wychodzi na to ze termin na @ mamy podobny :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami oby to była Fasoleczka!!! :-)

Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    darijka wrote:
    mała gratulacje!!!

jak chcesz to ja chętnie w głowę popukam i po dupie wkopię... wiesz jeżeli miałoby i to pomóc;P a niech tam poświęcę się:)

ał..ał..ał..ał..ał ale bolało :) no i wszystko się chyba na swoje miejsce poprzestawiało. a więc jestem darijka i jestem mega optymistyczną osobą, na pewno musi się udać!!!!!!!!!!

AGA 30, Amicizia, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    Libra wrote:
    darijka wrote:
    mała gratulacje!!!

ał..ał..ał..ał..ał ale bolało :) no i wszystko się chyba na swoje miejsce poprzestawiało. a więc jestem darijka i jestem mega optymistyczną osobą, na pewno musi się udać!!!!!!!!!!

jak nie w tym to w następnym!
    Amen:)

AGA 30, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 1697 1698 1699 1700 1701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ