plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra staram się myśleć że lekarz ma rację wkońcu widział co się dzieje w środę u mnie i wiedział co i jak!! a śluz dziś dalej płodny był więc może będzie dobrze!!
Acha zalecam wam dziewczynki picie dużej ilości wody mineralnej na śluz bo ja w tym cyklu pije dużo i bez wiesiołka a śluzu jak widać sporo u mnie!!
odkąd biorę wiesiołka to pije tyle wody jakbym miała kaca:) chłop już się ze mnie śmieje, ale mnie w tych dniach dosłownie suszy:)Fedra lubi tę wiadomość
-
Agus no zycze ci aby sie Wam udało
a co do wody to ostatnio od czystej wody mineralnje robi mi sie niedobrze, dzis nawet od cocalo w samochodzie ktora pije na chorobe lokomocyjna mnie zemdliło... koszmar, od środy tak jak Mauysia szukam gdzie w razie czego moge haftowac, a az tak nigdy nie mialam, zawsze takie slabe mdlenie a teraz ciagnie mnie na wymioty. raczej nie jest od leków bo juz ich nie biore łykam witaminki tylko. We wtorek ide na ta morfologie moze cos wyjdzie,moze mam jakas infekjce... nie wiem słabo mi sie ciagle robi w głowie kręci i te koszmarne mdłości, masakrapomaga mi tylko miętowa herbatka
gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydarijka wrote:wierze w to,że nawet jeżeli to potrwa dłużej niż u innych to kiedys musi się udać i uda tego jestem pewna :)ja w Dzień Kobiet to pewnie będę dopiero żegnała @ jak przyjdzie, i potem znowu długie 18 dni, szkoda, ze nie mam cykli 28 dniowych
ależ Ty jesteś pesymistka...;P lepiej sobie powiedz: jak się cieszę, że nie mam cykli np. 65dniowych:) a niektóre dziewczęta i z takimi molochami muszą walczyć...Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jupii
Serduszko bije
3 mm :-p To super wieści
Inne ....tarczyca za wysoka, muszę zbić, ciut ciśnienie pierwsze 130/60 za wysokie. Ale już szukam endokrynologa i trzeba walczyć z tarczycą ...Amicizia, kiti, natusia, gocha04, Shagga_80, Nina82, Dodi, mauysia, Fedra, ann2224 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała wrote:Jupii
Serduszko bije
Inne ....tarczyca za wysoka, muszę zbić, ciut ciśnienie pierwsze 130/60 za wysokie. Ale już szukam endokrynologa i trzeba walczyć z tarczycą ...
ojejku:) ale fajno:) to oficjalne gratulację składam przyszłej mamusi:) -
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Agus no zycze ci aby sie Wam udało
a co do wody to ostatnio od czystej wody mineralnje robi mi sie niedobrze, dzis nawet od cocalo w samochodzie ktora pije na chorobe lokomocyjna mnie zemdliło... koszmar, od środy tak jak Mauysia szukam gdzie w razie czego moge haftowac, a az tak nigdy nie mialam, zawsze takie slabe mdlenie a teraz ciagnie mnie na wymioty. raczej nie jest od leków bo juz ich nie biore łykam witaminki tylko. We wtorek ide na ta morfologie moze cos wyjdzie,moze mam jakas infekjce... nie wiem słabo mi sie ciagle robi w głowie kręci i te koszmarne mdłości, masakrapomaga mi tylko miętowa herbatka
Ami a może to fasolkinka cię tam męczy a nie woda!! ale było by cudownie!!Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Mała wrote:Jupii
Serduszko bije
Inne ....tarczyca za wysoka, muszę zbić, ciut ciśnienie pierwsze 130/60 za wysokie. Ale już szukam endokrynologa i trzeba walczyć z tarczycą ...
ojejku:) ale fajno:) to oficjalne gratulację składam przyszłej mamusi:)
Jej dziękuję dziewczynki, strasznie sie stresowałam, ale jak pokazał, aż mi się płakać chciało. Mam koniecznie zbić tarczycę, bo ona mogła być przyczyną 1 wszej zagrożonej ciąży i przedwczesnego porodu ( a moja super-Gin!!!) wtedy nawet mi nie zlecała bo nie przypominam sobie -
nick nieaktualnydarijka wrote:mała gratulacje!!!
libra ja to straszna pesymistka jestem, może trzeba mnie puknąć w głowę i wróci wszystko na swoje miejsce
jak chcesz to ja chętnie w głowę popukam i po dupie wkopię... wiesz jeżeli miałoby i to pomóc;P a niech tam poświęcę się
kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...Kaja lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Amicizia wrote:Agus no zycze ci aby sie Wam udało
Ami a może to fasolkinka cię tam męczy a nie woda!! ale było by cudownie!!
oj byloby fajnie, zwlaszcza ze sie nie staralismy wiec bylo bez zadnej spinynie tylko woda mnie meczy, mdli mnie po kawie z mlekiem, plackow jesc nie moge i ogolnie na wiele rzeczy nie mam ochoty, njabardziej smakuje mi porsta kanapeczka z serkiem ewentualnie szynka i mietowa herbatka
Blondi22, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Darijka jesli 17 jeszcz enie bylo owulacji to zakladajac ze mialas jakos kolo 18 dc to od 19 bepiecznie byloby liczyc faze lutealna ktora powinna trwac od 11do16 dni im dluzsza tym lepiej, bo oznacza to ze cialko zółte pracuje i ma szanse na zagniezdzenie, za krotka fl nie jest fajna, wiec spokojnie (i kto to mowi
ale czekaj ale jak cos wychodzi na to ze termin na @ mamy podobny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:darijka wrote:mała gratulacje!!!
libra ja to straszna pesymistka jestem, może trzeba mnie puknąć w głowę i wróci wszystko na swoje miejsce
jak chcesz to ja chętnie w głowę popukam i po dupie wkopię... wiesz jeżeli miałoby i to pomóc;P a niech tam poświęcę się
kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...
ał..ał..ał..ał..ał ale bolałono i wszystko się chyba na swoje miejsce poprzestawiało. a więc jestem darijka i jestem mega optymistyczną osobą, na pewno musi się udać!!!!!!!!!!
AGA 30, Amicizia, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydarijka wrote:Libra wrote:darijka wrote:mała gratulacje!!!
kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...kop...
ał..ał..ał..ał..ał ale bolałono i wszystko się chyba na swoje miejsce poprzestawiało. a więc jestem darijka i jestem mega optymistyczną osobą, na pewno musi się udać!!!!!!!!!!
jak nie w tym to w następnym!
Amen:)AGA 30, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość