plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:justysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
Justysie ostatnio nasza forumowa koleżanka zrobiła test owu przed @, wyszedł pozytywny, okazało się, ża to ciąża. Więc zrób test ciązowy dla pewności.
Jeszcze poczekam do poniedziałku bo wczoraj wyszedł negatywnie... Ale by był super gdyby wyszedł pozytywnie...Dzieki -
nick nieaktualnyFedra wrote:dziewczyny a ja dzisiaj od rana mam takiego stresa ze mnie na wymioty bierze to przez to ze ciągle myślę wręcz chyba obsesyjnie o Adze tak bym chciała żeby jej się udało że mnie nerwy od środka zaraz rozpiepsza
mam podobnie... czuję się jakbym miała kamień w żołądku... jak to Aga by powiedziała czuję się jak kwoka... siedzę na fotelu jak kwoka na grzędzie;PFedra lubi tę wiadomość
-
justysia8512 wrote:Rucia wrote:justysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
Justysie ostatnio nasza forumowa koleżanka zrobiła test owu przed @, wyszedł pozytywny, okazało się, ża to ciąża. Więc zrób test ciązowy dla pewności.
Jeszcze poczekam do poniedziałku bo wczoraj wyszedł negatywnie... Ale by był super gdyby wyszedł pozytywnie...Dzieki
a jakiej długości masz zazwyczaj FL? bo widziałam ze ciążowy test robiłaś w 13 dniu...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:wrrrr... normalnie złość mnie ogarnia! wykresu uzupełnić nie mogę, ale to przecież mogę później... ale że jeszcze nie mogę odczytać i odpisać na wiadomości - tu już mnie krew zalewa!
hmmm ja nie miałam z tym problemu
Libra może wyloguj się i zaloguj jeszcze raz może to pomoże?
może to nie przez ovu, tylko przez tego grata mojego (czyt. komp) nawet nie mogę podejrzeć waszych wykresów:( -
nick nieaktualny
-
justysia8512 wrote:Oj niewiem... Robiłam test bo mnie ciekawość zżerała... Ale pewnie za predko... Naiwna jestem...
spokojnie nie ma co się nakręcać ale też nie ma co się smucićbędzie dobrze jak nie teraz to w następnym cyklu
grunt to pozytywne myślenie
justysia8512 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
hmmm to trochę dziwne już dwie osoby mają problem a ja nie mam żadnego
może laski zgłoście to do administracji moze to problem na waszych kontach jest bo dziwne by było żeby obu Wam kompy siadły17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyRucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 09:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...
Mam tak samo. Musze za każdym razem odświeżać stronę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 09:19
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...
Mam tak samo. Musze za każdym razem odśwnieżać stronę.
no to chyba już nie wina mojego kompa:) to zgłaszam problem... jak podglądam wasze wykresy, to nie widzę wykresu temperatur... -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak miałam taki problem to sie wylogowałam z owu zamknęłam wszystko nawet przeglądarke i uruchomiłam jeszcze raz i wszystko wróciło do normy
dla poprawy nastroju proponuje trochę pozytywnych wibracji
http://www.youtube.com/watch?v=I3LEH2NVTp417.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Tęsknie za Zośka
Małpa jedna mogłaby czasami coś napisać.
ehhh nie Ty jedna dobrz eże czasem się na FB odezwie bo tak to już w ogóle by była lipa...
ale poukłada co do poukładania ma i może do Nas wróciLibra, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki
news od Zoski tak zaskoszył, że az mnie zatkało
a u mnie dzis tempka lekko spadła, ale co tam hehehe niby strama sie nie nakreca, ale kurcze to chyba sie zaczyna robic silniejsze ode mnie ale nie dam sie, wytrzymalam w czoraj z tesciowa to i wytrzymam z nierobieniem testu ciążowego aż do terminu @ chociaz korci mnie zrobić mały teścik w niedziele, bedzie wtedy 12 dpo i pewnie potem @ dostane,na razie zadowalam sie obserwowaniem tempki.
Dodi, Fedra, zosia-ktosia lubią tę wiadomość