plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:justysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
Justysie ostatnio nasza forumowa koleżanka zrobiła test owu przed @, wyszedł pozytywny, okazało się, ża to ciąża. Więc zrób test ciązowy dla pewności.
Jeszcze poczekam do poniedziałku bo wczoraj wyszedł negatywnie... Ale by był super gdyby wyszedł pozytywnie...Dzieki -
nick nieaktualnyFedra wrote:dziewczyny a ja dzisiaj od rana mam takiego stresa ze mnie na wymioty bierze to przez to ze ciągle myślę wręcz chyba obsesyjnie o Adze tak bym chciała żeby jej się udało że mnie nerwy od środka zaraz rozpiepsza

mam podobnie... czuję się jakbym miała kamień w żołądku... jak to Aga by powiedziała czuję się jak kwoka... siedzę na fotelu jak kwoka na grzędzie;P
Fedra lubi tę wiadomość
-
justysia8512 wrote:Rucia wrote:justysia8512 wrote:Prosze napiszcie co sadzicie o tym moim tescie owulacyjnym pozytywnym 14 dni po owulce???
Justysie ostatnio nasza forumowa koleżanka zrobiła test owu przed @, wyszedł pozytywny, okazało się, ża to ciąża. Więc zrób test ciązowy dla pewności.
Jeszcze poczekam do poniedziałku bo wczoraj wyszedł negatywnie... Ale by był super gdyby wyszedł pozytywnie...Dzieki
a jakiej długości masz zazwyczaj FL? bo widziałam ze ciążowy test robiłaś w 13 dniu...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:wrrrr... normalnie złość mnie ogarnia! wykresu uzupełnić nie mogę, ale to przecież mogę później... ale że jeszcze nie mogę odczytać i odpisać na wiadomości - tu już mnie krew zalewa!
hmmm ja nie miałam z tym problemu
Libra może wyloguj się i zaloguj jeszcze raz może to pomoże?
może to nie przez ovu, tylko przez tego grata mojego (czyt. komp) nawet nie mogę podejrzeć waszych wykresów:( -
nick nieaktualny
-
justysia8512 wrote:Oj niewiem... Robiłam test bo mnie ciekawość zżerała... Ale pewnie za predko... Naiwna jestem...
spokojnie nie ma co się nakręcać ale też nie ma co się smucić
będzie dobrze jak nie teraz to w następnym cyklu
grunt to pozytywne myślenie
justysia8512 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
hmmm to trochę dziwne już dwie osoby mają problem a ja nie mam żadnego
może laski zgłoście to do administracji moze to problem na waszych kontach jest bo dziwne by było żeby obu Wam kompy siadły
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 09:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...
Mam tak samo. Musze za każdym razem odświeżać stronę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 09:19
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak ja wciskam "lubię" to mnie przesuwa na początek strony... i patrzę a oczywięcie "lubię" nie zaznaczone...
Mam tak samo. Musze za każdym razem odśwnieżać stronę.
no to chyba już nie wina mojego kompa:) to zgłaszam problem... jak podglądam wasze wykresy, to nie widzę wykresu temperatur... -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Rucia wrote:Kurdę nie mogę edytować postów, ani kliknąc "lubię to" ... co za shit.
jak miałam taki problem to sie wylogowałam z owu zamknęłam wszystko nawet przeglądarke i uruchomiłam jeszcze raz i wszystko wróciło do normy
dla poprawy nastroju proponuje trochę pozytywnych wibracji
http://www.youtube.com/watch?v=I3LEH2NVTp417.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Rucia wrote:Tęsknie za Zośka
Małpa jedna mogłaby czasami coś napisać.
ehhh nie Ty jedna dobrz eże czasem się na FB odezwie bo tak to już w ogóle by była lipa...
ale poukłada co do poukładania ma i może do Nas wróci
Libra, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki

news od Zoski tak zaskoszył, że az mnie zatkało
a u mnie dzis tempka lekko spadła, ale co tam hehehe niby strama sie nie nakreca, ale kurcze to chyba sie zaczyna robic silniejsze ode mnie ale nie dam sie, wytrzymalam w czoraj z tesciowa to i wytrzymam z nierobieniem testu ciążowego aż do terminu @ chociaz korci mnie zrobić mały teścik w niedziele, bedzie wtedy 12 dpo i pewnie potem @ dostane,
na razie zadowalam sie obserwowaniem tempki.
Dodi, Fedra, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Zośka newsa rzuciła