X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam ale ja mam progesteron w normie podobno i nie wiem czy jak zacznę brać go to nie zaszkodzę sobie.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    i jeszcze jedno, wszystkim fasolkom dziekuje za chuchannie na moj wykres :) chociaz tak calkiem oficjalnie to bede sie cieszyc po potwierdzeniu :)

Ami to teraz twoja kolej na chuchanie !!!:-):-)

Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO JEST WAŻNY KOMUNIKAT TO ZAFASOLKOWANYCH MAM !!!!!!

MAMUŚKI CZAS TERAZ I PROŹBA O CHUCHANIE, DMUCHANIE I PLUCIE FLUIDAMI W STRONĘ NASZEJ AGI ŻEBY TEN CYKL OKAZAŁO SIĘ SZCZĘŚLIWYM :) :) :)

AGA 30, mauysia, Amicizia, Blondi22, gocha04, Nina82, she, Fedra, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Laseczki!!!Ami no brak mi słów...po prostu gratuluję i życzę jutro wysokiej bety a dla Agi dwóch kresek za dwa tyg. i dla wszystkich staraczek w najbliższym czasie ;) i dla siebie też oczywiście!!!U mnie chyba nic z tego bo jak zwykle na tydzień przed @ zaczyna sie ból piersi i dziś to poczułam ;(.Miłego dnia wszystkim życzę!!!

AGA 30, Libra, Amicizia, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    TO JEST WAŻNY KOMUNIKAT TO ZAFASOLKOWANYCH MAM !!!!!!

MAMUŚKI CZAS TERAZ I PROŹBA O CHUCHANIE, DMUCHANIE I PLUCIE FLUIDAMI W STRONĘ NASZEJ AGI ŻEBY TEN CYKL OKAZAŁO SIĘ SZCZĘŚLIWYM :) :) :)

NO to teraz to już opluta obchuchana będę na bank Mała!!
    Dzięki za taki komunikat!!!:-):-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja spadam na zakupy wpadnę po zakupach i zobaczę co tam nowego :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Anka79 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia, gratuluję! :))) Wiedziałam, że to "TO" :) Nie zazdroszczę ci tych mdłości, musisz jakoś je przetrwać. Czytałam, że jak są mdłości to świadczy o tym, że z ciążą jest super, więc lepiej jak są niż ich nie ma. Zastanawia mnie tylko jedno... Dlaczego chcesz iść do rodzinnego po skierowanie na betę? Nie daje się na to skierowań. Idziesz do laboratorium, mówisz, że chcesz zrobić badanie na obecność betaHCG i płacisz 100% tak czy inaczej. Betę robisz kiedy chcesz i nie musisz być na czczo. Będzie piękny wynik :)
    Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim miłej niedzieli.

Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dobra dziewczynki ja spadam na zakupy wpadnę po zakupach i zobaczę co tam nowego :)

Pa pa Mała udanych zakupów!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się niedzielnie:)

Ami ja tez po cichutku gratuluję:)

Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oto i Aga chodziło tylko spróbuj się wykąpać to ci w tyłek naleje. Masz zakaz kąpieli i mycia się aż przez 2 tygodnie.:P

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    i oto i Aga chodziło tylko spróbuj się wykąpać to ci w tyłek naleje. Masz zakaz kąpieli i mycia się aż przez 2 tygodnie.:P

Jejku po dwuch tydodniach bez kąpania to mój M ucieknie o kocie nie wspomnę a rybki to wyskoczą z akwarium!! ale postaram się hi hi hi!!:-)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

jejku:) Effcia, ależ Ci temperatura poszła w górę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

Libra a ty testować będziesz czy nie!!:-)

• Anka79 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Witam Laseczki!!!Ami no brak mi słów...po prostu gratuluję i życzę jutro wysokiej bety a dla Agi dwóch kresek za dwa tyg. i dla wszystkich staraczek w najbliższym czasie ;) i dla siebie też oczywiście!!!U mnie chyba nic z tego bo jak zwykle na tydzień przed @ zaczyna sie ból piersi i dziś to poczułam ;(.Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Ja też zawsze na tydzień przed @ miałam ból piersi. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę również był tak jak zawsze :) Nie miałam absolutnie żadnych objawów, wszystko było jak zwykle przed @, a ciąża była, więc tym się raczej nie sugeruj. Zazwyczaj o ciąży dowiadujesz się z testu albo po badaniu bety, bo mało która szczęściara (taka jak np. Ami :)) może zauważyć jakiekolwiek objawy przed @.

kopciuszek126, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

jeszcze nie:) ja będę cierpliwie czekać:) oto będzie mój największy test;P

mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

jeszcze nie:) ja będę cierpliwie czekać:) oto będzie mój największy test;P

No to jeszcze 2 dni testowania cierpliwości!!! Oby tempka nie spadła będę chuchać!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami moje gratulacje ;)

wpadlam na chwile zaznaczyłam dane na wykesie .
    albo ten cykl jest bezowulacyjny albo ovu poprostu nie wyznaczył.

ale na ciażowy to on nie bardzo wyglada bo nie ma skoku ale szyjka raz byla otwarta przez dwa dni a teraz jest ciagle zamknieta i dużo sluzu kremowego

Amicizia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki,

nadrabiałam Was już wczoraj wieczorem, ale byłam zbyt wymęczona żeby coś skrobnąć. Dziś zajrzałam, bo czułam w kościach, że pojawi się jakaś zielona i kropa i co... NIE POMYLIŁAM SIĘ!!! Gratuluję Ami!!! To był złoty strzał z tego co widzę! :)

Aguś - teraz permanentnie będę trzymać kciuki za powodzenie inseminacji! Jak się sprawa rozwiąże, to dopiero wtedy puszczę!

Pozdrowienia dla wszystkich Was razem i każdej z osobna!

AGA 30, muzarcia, Amicizia, Blondi22, Rucia, Kaja, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka ja bym nie brała póki co...poczekałabym na to badanie drożności, poszalała z dwa cykle i wtedy spróbowała z luteiną...ale koniecznie trzeba po owulce...bo jak za wcześnie weźmiesz czy luteinę czy dupka,to ją zablokuje...

Luteina bardziej naturalna, dupek syntetyczny...lekarze często po kuracji clo dają luteinę...chociaż jak byś wzięła w tym cyklu po badaniu drożności ale musisz być dwa dni po owulce gdzieś dla pewności, to może i by zwiększyło szanse? Hmm...Aga wrzuciła linki i ulotki, to chyba wystarczy póki co...jakbym znalazła coś na prawdę ciekawego, to na priv wyślę chyba, że będziesz na forum;-) a teraz spadam do łóżeczka, trzeba oczarować księcia...

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka79 z tego co pamietam to Mauysia tez miala ze skierowaniem badanie, i z tego co wiem to lekarz moze normlanie wystawic skierowanie na badania a ja mam na zwykla morfologie i ide na nią chyba we wtroerk wiec od razu bym beete zrobila wiec pojde na czczo, ale chce wizac skierowanie, bo jak sie robi na nfz to po co placic, a u mnie lekarze bez problemu daja skierowania. a poza tym moze jeszcze jakies inne rzeczy niz te ogolne bedzie trzeba zbadac wiec co mi zalezy :) wazne zeb tylko jeden raz mnie kłuli bo się igły boje :)

gocha04, mala29_, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 1705 1706 1707 1708 1709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ