plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
TO JEST WAŻNY KOMUNIKAT TO ZAFASOLKOWANYCH MAM !!!!!!
MAMUŚKI CZAS TERAZ I PROŹBA O CHUCHANIE, DMUCHANIE I PLUCIE FLUIDAMI W STRONĘ NASZEJ AGI ŻEBY TEN CYKL OKAZAŁO SIĘ SZCZĘŚLIWYMAGA 30, mauysia, Amicizia, Blondi22, gocha04, Nina82, she, Fedra, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Witam Laseczki!!!Ami no brak mi słów...po prostu gratuluję i życzę jutro wysokiej bety a dla Agi dwóch kresek za dwa tyg. i dla wszystkich staraczek w najbliższym czasie
i dla siebie też oczywiście!!!U mnie chyba nic z tego bo jak zwykle na tydzień przed @ zaczyna sie ból piersi i dziś to poczułam ;(.Miłego dnia wszystkim życzę!!!
AGA 30, Libra, Amicizia, Nina82, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:TO JEST WAŻNY KOMUNIKAT TO ZAFASOLKOWANYCH MAM !!!!!!
MAMUŚKI CZAS TERAZ I PROŹBA O CHUCHANIE, DMUCHANIE I PLUCIE FLUIDAMI W STRONĘ NASZEJ AGI ŻEBY TEN CYKL OKAZAŁO SIĘ SZCZĘŚLIWYM
NO to teraz to już opluta obchuchana będę na bank Mała!!
Dzięki za taki komunikat!!! -
Amicizia, gratuluję!
)) Wiedziałam, że to "TO"
Nie zazdroszczę ci tych mdłości, musisz jakoś je przetrwać. Czytałam, że jak są mdłości to świadczy o tym, że z ciążą jest super, więc lepiej jak są niż ich nie ma. Zastanawia mnie tylko jedno... Dlaczego chcesz iść do rodzinnego po skierowanie na betę? Nie daje się na to skierowań. Idziesz do laboratorium, mówisz, że chcesz zrobić badanie na obecność betaHCG i płacisz 100% tak czy inaczej. Betę robisz kiedy chcesz i nie musisz być na czczo. Będzie piękny wynik
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim miłej niedzieli.Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:i oto i Aga chodziło tylko spróbuj się wykąpać to ci w tyłek naleje. Masz zakaz kąpieli i mycia się aż przez 2 tygodnie.
Jejku po dwuch tydodniach bez kąpania to mój M ucieknie o kocie nie wspomnę a rybki to wyskoczą z akwarium!! ale postaram się hi hi hi!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Witam Laseczki!!!Ami no brak mi słów...po prostu gratuluję i życzę jutro wysokiej bety a dla Agi dwóch kresek za dwa tyg. i dla wszystkich staraczek w najbliższym czasie
i dla siebie też oczywiście!!!U mnie chyba nic z tego bo jak zwykle na tydzień przed @ zaczyna sie ból piersi i dziś to poczułam ;(.Miłego dnia wszystkim życzę!!!
Ja też zawsze na tydzień przed @ miałam ból piersi. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę również był tak jak zawszeNie miałam absolutnie żadnych objawów, wszystko było jak zwykle przed @, a ciąża była, więc tym się raczej nie sugeruj. Zazwyczaj o ciąży dowiadujesz się z testu albo po badaniu bety, bo mało która szczęściara (taka jak np. Ami
) może zauważyć jakiekolwiek objawy przed @.
kopciuszek126, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:witam się niedzielnie:)
Ami ja tez po cichutku gratuluję
jejku:) Effcia, ależ Ci temperatura poszła w górę
Libra a ty testować będziesz czy nie!!
jeszcze nie:) ja będę cierpliwie czekaćoto będzie mój największy test;P
mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:witam się niedzielnie:)
Ami ja tez po cichutku gratuluję
jejku:) Effcia, ależ Ci temperatura poszła w górę
Libra a ty testować będziesz czy nie!!
jeszcze nie:) ja będę cierpliwie czekaćoto będzie mój największy test;P
No to jeszcze 2 dni testowania cierpliwości!!! Oby tempka nie spadła będę chuchać!!Libra lubi tę wiadomość
-
Ami moje gratulacje
wpadlam na chwile zaznaczyłam dane na wykesie .
albo ten cykl jest bezowulacyjny albo ovu poprostu nie wyznaczył.
ale na ciażowy to on nie bardzo wyglada bo nie ma skoku ale szyjka raz byla otwarta przez dwa dni a teraz jest ciagle zamknieta i dużo sluzu kremowegoAmicizia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki,
nadrabiałam Was już wczoraj wieczorem, ale byłam zbyt wymęczona żeby coś skrobnąć. Dziś zajrzałam, bo czułam w kościach, że pojawi się jakaś zielona i kropa i co... NIE POMYLIŁAM SIĘ!!! Gratuluję Ami!!! To był złoty strzał z tego co widzę!
Aguś - teraz permanentnie będę trzymać kciuki za powodzenie inseminacji! Jak się sprawa rozwiąże, to dopiero wtedy puszczę!
Pozdrowienia dla wszystkich Was razem i każdej z osobna!AGA 30, muzarcia, Amicizia, Blondi22, Rucia, Kaja, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleńka ja bym nie brała póki co...poczekałabym na to badanie drożności, poszalała z dwa cykle i wtedy spróbowała z luteiną...ale koniecznie trzeba po owulce...bo jak za wcześnie weźmiesz czy luteinę czy dupka,to ją zablokuje...
Luteina bardziej naturalna, dupek syntetyczny...lekarze często po kuracji clo dają luteinę...chociaż jak byś wzięła w tym cyklu po badaniu drożności ale musisz być dwa dni po owulce gdzieś dla pewności, to może i by zwiększyło szanse? Hmm...Aga wrzuciła linki i ulotki, to chyba wystarczy póki co...jakbym znalazła coś na prawdę ciekawego, to na priv wyślę chyba, że będziesz na forum;-) a teraz spadam do łóżeczka, trzeba oczarować księcia... -
Anka79 z tego co pamietam to Mauysia tez miala ze skierowaniem badanie, i z tego co wiem to lekarz moze normlanie wystawic skierowanie na badania a ja mam na zwykla morfologie i ide na nią chyba we wtroerk wiec od razu bym beete zrobila wiec pojde na czczo, ale chce wizac skierowanie, bo jak sie robi na nfz to po co placic, a u mnie lekarze bez problemu daja skierowania. a poza tym moze jeszcze jakies inne rzeczy niz te ogolne bedzie trzeba zbadac wiec co mi zalezy
wazne zeb tylko jeden raz mnie kłuli bo się igły boje
gocha04, mala29_, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość