plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedrus ale mi sie ta tabelka podoba mam nadzieje ze szybko bedzie mozna zmienic na fasolinka
zycze wam wszystkim milej niedzieli na razie chyab sie poloze kolo M i kotaale pewnie co jakis czas bede tu do was zagladac
AGA 30, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Dzięki dziewczyny, jak sie potwierdzi to dzieciątku to bedzie piekny prezent na urodzinki bo dziecko urodzi sie w okolicy moich urodzin i mojej mamy wiec ja dostene dzieciatko, a mama pierwszego wnuczka
Libra o tym spokojnym weekendzie to ja mówiłam hehehe:) ale stwierdziłam, żę może jednka troszkę zamiesznia na nim zrobie
a tak szczerze to robiłam test bez przekonania ale ciekawosc wygrałą i chciałąm wiedziec czy to nie jakis wrus albo skutki lekow bo juz mamkialam dosc tych mdlosci a jakby sie okazalo ze jednak to fasolka to od razu moglam mamie powiedziec i jej reakcje zobaczyc. M sie smieje ze zaraz to wszyscy beda wiedziec bo tak mi sie icha smieje
juz sie bety doczekac nie moge
ale jak sie potwierdzi to musze szybko do kardiologa leciec, zeby serducho miec pod kontrolą
Osz Ty:) udało Ci się zamieszaćale jak najbardziej pozytywnie:) cieszę się bardzo:) wszystko będzie dobrze:)
Amicizia, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmi wiedziałam ale nie chciałam Cię nakręcać...kochana tak bardzo się cieszę...od razu mojemu m. powiedziałam...i powiem Wam , że jak wszystkie fasolki się potwierdzą, to zabraknie jednej do przewagi fasolek w tabelce;-) M. się śmieje i mówi, że jak dziewczyny tak zachodzicie to mam się wylogować hehe, bo zanim skończę leczenie, to zajdę w ciążę
Jak reakcja mamy Ami, co, bo nie doczytałam...ach jak się cieszę...hurrrrra...
Amicizia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta mam pytanie do was może macie jakieś informacje na temat Luteiny i Dupku ? Bo jestem ciekawa jakie działania mają i kto je morze przyjmować. Szukam czegoś po necie ale ni mogę za bardzo znaleźć.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Dziewczęta mam pytanie do was może macie jakieś informacje na temat Luteiny i Dupku ? Bo jestem ciekawa jakie działania mają i kto je morze przyjmować. Szukam czegoś po necie ale ni mogę za bardzo znaleźć.
http://www.medsync.pl/ulotki/393.pdf
to jest link do ulotki!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDupek jest brany w trójnasób...
*na wywołanie @
*na podniesienie progesteronu w fazie zagnieżdżania domniemanego
*dla podtrzymania ciąży...
Luteina również ma identyczne właściwości...JEST TYLKO NIECO TAŃSZA i podnosić może temperaturę na wykresie...poszukam Ci po obiadku informacji maleńka;-) -
nick nieaktualny
-
A powiedzcie mi czy Luteina jest odpowiednikiem Dupka czy nie bo się zastanawiam. Wiem że Luteina jest naturalna a dupek syntetyczny. Ale jeśli mam hormony w porządku to mogę go brać profilaktycznie czy nie?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:A powiedzcie mi czy Luteina jest odpowiednikiem Dupka czy nie bo się zastanawiam. Wiem że Luteina jest naturalna a dupek syntetyczny. Ale jeśli mam hormony w porządku to mogę go brać profilaktycznie czy nie?
A to tego to nie wiem!! Ja teraz dwa razy dziennie dupka biorę!! -
MUzarciu i bardzo ci dziekuje za to trzeźwe patrzenie, tak jak ci wtedy pisalam tez podejrzewalam ze albo leki albo fasolka i nie wytrzymalam, zrobilam test i ciesze sie ze to fasolka, a czulam jednak to, tylko nie chcialam sie zbytnio nakrecac ale nawet mi sie zrobila kilka dni temu brązowa linia ta co do pepka dochodzi, i mialam strasznie zmiany nastroju jak tak teraz patrze na to wszystko
zgadza sie tabelka ladnie sie zapełnia i to fajne a Ty nam Muzarcia nigdzie nei uciekaj bo jeste stu potrzebna i jak tak wszystkie bedziemy chuchac to w konuc tylko fasolki beda w tabelce
AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aguś będzie dobrze morze twój m. boi się że jak się udało to morze zrobić krzywdę. Pogadaj z nim tak szczerze.
Muzarciu dziękuje ci i czekam na wiadomość.
Mała z moim M niesty nie idzie pogadac na takie tematy!! No cóż typowy facet już mu powiedziałam ze jak miał post to zle a jak maił działać to nie !!! typowy facet alfa!!!