Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa no ovu przegina! Czy wy też musicie się 1000 razy logować, zeby cokolwiek napisać? Zanim wejdę na forum, muszę się zalogować, to samo z wykresem. Moja cierpliwość się kończy !!!

Miłej niedzieli dziewczynki. Miła niedziela nie wymaga autoryzacji ( ovu owszem ). Masakra.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja tez tak mam i mnie to wkurza, ale dziś to mnie juz nic nie wkurzy, jestem pełnią szczęścia!!!

otóż dziewczynki nie wytrzymałąm i chociaż tempka spadła torszeczkę, stwierdziłam, że zrobie ten czuły test i wyszedł bladzioch ale jest!!! bałąm się że mam zwidy ale wszyscy stwierdzili, że jest!!! Ale się cieszę!!!! jutro zapisze sie do rodzinnego i poprosze o skierowanie na bete :)

wiec okazuje się że należę do tych szczęściar co zaraz po zagnieżdżeniu mają objawy ciążowe w tym z mdłościami!!! ale dziś jeść nie moge chyba tylko od tych emocji!!!

she, kiti, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, Anka79, gocha04, Nina82, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • she Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami - co za cudowne info z samego rana w niedzielę!!! :) leć na betę!

Amicizia lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami cudowna wiadomosc!!! super, gratuluje! Fantastycznie:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ;)
    witam sie niedzielkowo :)
    az mi sie humorek poprawil czytajac dzisiejsze wiesci. Ami gratulacje i aby badania wszystko potwierdzily :)

[img]http:[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami gratulacje !!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huraaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa jaka zarąbista niedziela!!! Ami jest w ciąży Ami ma dwie kreski ulala huraaaaaaa!!! Jupiiiiiiiiii:-):-):-):-):*):-):-):-)
    wiyam dziewczynki miłej niedzieli!! A mi dziś tempka skoczyła do góry nawet!!Jak nigdy ta moja tempka spokojnie sie pnie ku górze!!
    Ami jeszcze raz gratulacje!!:-):-)

nick nieaktualny, Amicizia, Fedra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A według ovu IUI miałam dzień po owulacji he he he!!!:-)
    Masakra jakiaś normalnie!!:-)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej sylwia jak twoja domowa sytuacja? unormowalo sie?
    Aga30 wszystko bedzie oki. trzymam wszystkie kciukasy jakie mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 09:35

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga83 wrote:
    hej sylwia jak twoja domowa sytuacja? unormowalo sie?
    Aga30 wszystko bedzie oki. trzymam wszystkie kciukasy jakie mam

moj wczoraj dwa razy sie przymilal hihihihi ale co z tego jak juz po wszystkim albo wogole nie bylo owulki bo testy negatywne wychodzily a organizm mowil co innego ale sluzu ciagnacego nie bylo tylo wodnisty.Poza tym tempka dzis w gore...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci to dziwne stworzenia...a ty sylwio nie mialas robionego monitoringu?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga83 wrote:

nie bo zaden gin mi tego nie proponowal jak sie pytalam o monitoring to zawsze mowili" niech pani nie przesadza jak ponad rok nie bedzie pani mogla zajsc w ciaze to wowczas zaczniemy cos myslec" myslalam zeby pojsc prywatnie ale duzo by mnie to kosztowalo bo jedna wizyta u dobrej pani doktor( wyczytalam na forum ze jest dobra) to koszt 120 zl

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    aga83 wrote:

nie bo zaden gin mi tego nie proponowal jak sie pytalam o monitoring to zawsze mowili" niech pani nie przesadza jak ponad rok nie bedzie pani mogla zajsc w ciaze to wowczas zaczniemy cos myslec" myslalam zeby pojsc prywatnie ale duzo by mnie to kosztowalo bo jedna wizyta u dobrej pani doktor( wyczytalam na forum ze jest dobra) to koszt 120 zl

Ja za sam monitoring płacę 50 zł!!:-)

• aga83 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaa... ja czasami ni rozumiem tych lekarzy.zamiast od razu wyslac na monitoring i zobaczyc czy cos sie wogole dzieje, oni czekaja. nie rozumiem tego. mi sie wydaje ze tak chociaz bylo by z czego zaczynac. a tak to nawet nie wiesz czy masz ta owulacje czy nie, a moze masz i jajeczka nie pekaja. co do prywatnych wizyt to rozumiem nie jest to takie tanie, i jeszcze trzeba trafic na dobrego lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No taka lekarska paranaoja u nas w polsce jak człowiek nie pójdzie prywatnie to na nic państwowo liczyć nie może niestety!! Nasza kochana Polska!!:-(

nick nieaktualny, gocha04, anna_w, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam ze mam tego dosc(bylam u 4 ginow) i panstwowo i prywatnie i kicha straszna- nie wiem juz co robic.Wczoraj buszowalam po necie i znalazlam lekarza podobno bardzo dobry bo same pozytywy i chyba zdecyduje sie pojsc chociaz raz ze wszystkimi badaniami swoimi z poprzednich lat,moze on mi pomoze ale dopiero jak okres dostane to sie zarejestruje i tak na polowe cyklu to moze cos powie czy zbliza sie owulka czy moze juz jest bo nic innego nie przychodzi mi do glowy- moze akurat wyceluje w owulke albo przed nia.Wiadomo trzeba bedzie zaplacic bo to prywatny lekarz no ale coz!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszyscy krzycza ze trzeba wiecej rodzic. jakies debilne plany na opodatkowanie bezdzietnych rodzin ( czy cos takiego). a jesli pojawia sie problem w tej kwestii to wybaczcie ale radzcie sobie sami. jak dla mnie to najwazniejszy jast fakt znalezienia dobrego lekarza, ktory powie jaki ma plan dzialan z twoim organizmem. czasami potrzebana jest malenka pomoc lekarska a czasami ogromna.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem raz bylam u ginekolog i okazalo sie ze mam torbiele wiec dalam mi antybiotyk i sie wysuszyly,ale ostatnio chodzilam do innej gin tam gdzie teraz mieszkam i mowila ze wszystko jest ok, chociaz dziwne bo mi usg zawsze robi ale nie dopochwowo i nie wiem czy tak tez moze zobaczyc cala macice i co tam jest w srodku. Poza tym musze zrobic sobie juz cytologie bo robilam 1,5 roku temu,robilam tez posiew z pochwy i wyszlo ze jestem prawie na wszystko uczulona - musialam zrobic to badanie bo czesto miewam grzybice pochwy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi powracajacymi zapaleniami to ci sylwiu nie zazdroszcze. a jak dlugie masz cykle?

‹‹ 1702 1703 1704 1705 1706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ