plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.
Dobrze że masz takie podejście przynajmniej jak się uda to bedziesz mega zaskoczona i szczęśliwa
a ja za Ciebię będę wierzyć ze to właśnie po tym badaniu będzie takie proste i piękne17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Fedra wrote:Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują
Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie
Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina
a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodziczego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu
LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie
Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę
hehehe... ja się nie bojęgłowę mam chroniona;P
zobacz jak ja groźnie na awatarze wyglądam:) kto by się odważył mnie tknąć...???;P
Libra wiesz kto cie zaatakuje?.... plemniki od środka a już cie zaatakowały a bardziej twoje jajeczko hi hi hiFedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.
Dobrze że masz takie podejście przynajmniej jak się uda to bedziesz mega zaskoczona i szczęśliwa
a ja za Ciebię będę wierzyć ze to właśnie po tym badaniu będzie takie proste i piękne
Librus to nie takie proste.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 23:08
Effcia28 wrote:powiedzcie mi które badanie jest"lepsze" HSG czy histeroskopia?
hmmm ciezko powiedzieć na pewno HSG dokładnie sprawdzi Ci jajowody (jak zresztą nazwa głosi drożność jajowodów) a histerioskopie ja miałam robioną pod kątem czy w macicy nie ma przegród czy jest prawidłowej budowy i czy ujścia do jajowodów są prawidłowe
więc ciezko okreslić króte lepsze ale na moje oko to HSG (ja go nie miałam robionego bo u mnie przy in vitro nie miało znaczenia czy mam drożne jajowody ale miało znaczenie czy z macicą jest wszystko ok i stad u mnie histerioskopiaEffcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują
Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie
Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina
a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodziczego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu
LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie
Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę
hehehe... ja się nie bojęgłowę mam chroniona;P
zobacz jak ja groźnie na awatarze wyglądam:) kto by się odważył mnie tknąć...???;P
Libra wiesz kto cie zaatakuje?.... plemniki od środka a już cie zaatakowały a bardziej twoje jajeczko hi hi hi
atakują, atakują... czy skutecznie, to się jeszcze okaże:) -
mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.
a ja za Ciebię będę wierzyć ze to właśnie po tym badaniu będzie takie proste i piękne
Librus to nie takie proste bo my też mamy podobny problemdo Ciebie kochana i wiesz sama że nie jest to proste.
dobra to ja się przechrzcze na Libre od dzisiaj
hmmm podobny problem do mnie? znaczy problem jest po stronie faceta? hmmm będzie dobrze nie ma co się załamywać a ja to oddzielny przypadek jeden na milion więc dwa takie przypadki na forum być nie mogąLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.
Librus to nie takie proste bo my też mamy podobny problemdo Ciebie kochana i wiesz sama że nie jest to proste.
hehehehehe:) Mała:* nie przejmujemy się, proszę:* -
pytam bo lekarz genetyk skierował mnie na oba badania do Poznania ale powiedziała żeby zapytać czy u nas by mi ich nie zrobiono.Na wizycie gin mi powiedział,ze wydaje mu się ze histeroskopia będzie zbędna jeśli Hsg wyjdzie dobrze-dlatego się zastanawiam czy naciskać żeby mi zrobili oba badania czy zdać się na doświadczenie ginekologa????
-
Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.
Librus to nie takie proste
hmmm podobny problem do mnie? znaczy problem jest po stronie faceta? hmmm będzie dobrze nie ma co się załamywać a ja to oddzielny przypadek jeden na milion więc dwa takie przypadki na forum być nie mogą
Fedrus napisze Ci na privWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 23:09
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:pytam bo lekarz genetyk skierował mnie na oba badania do Poznania ale powiedziała żeby zapytać czy u nas by mi ich nie zrobiono.Na wizycie gin mi powiedział,ze wydaje mu się ze histeroskopia będzie zbędna jeśli Hsg wyjdzie dobrze-dlatego się zastanawiam czy naciskać żeby mi zrobili oba badania czy zdać się na doświadczenie ginekologa????
jeśli masz możliwość niech zrobią oba badania bo oba są do czego innego tak jak pisałam ...jeśli wyjdzie Ci drożnośc ok to niejest powiedziane że np w macicy nie ma jakiejś przegrody która uniemożliwia zaciazenie...Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.
hmmm podobny problem do mnie? znaczy problem jest po stronie faceta? hmmm będzie dobrze nie ma co się załamywać a ja to oddzielny przypadek jeden na milion więc dwa takie przypadki na forum być nie mogą
Fedrus napisze Ci na priv
oki17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wiecie dziewczyny jak ja się ciesze że trafiłam na to forum
i mogę z wami poklikać i wyżalić się i cieszyć się z szczęścia innych dziewczyn którym się udaje
Effcia28, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
mala29_ wrote:wiecie dziewczyny jak ja się ciesze że trafiłam na to forum
i mogę z wami poklikać i wyżalić się i cieszyć się z szczęścia innych dziewczyn którym się udaje
he he he Mała moje odczucia w tym temacie są takie jak Twoje
pomimo moich lekkich stanów zdołowania to to forum jakoś tak pozwala mi w miarę normalnie funkcjonowaćLibra, mala29_ lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi