X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.

Dobrze że masz takie podejście przynajmniej jak się uda to bedziesz mega zaskoczona i szczęśliwa :)

a ja za Ciebię będę wierzyć ze to właśnie po tym badaniu będzie takie proste i piękne :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują :)

Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie :P
    Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina :)
    a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodzi :) czego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu :)

LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie :P

Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę :)

hehehe... ja się nie boję:) głowę mam chroniona;P
    zobacz jak ja groźnie na awatarze wyglądam:) kto by się odważył mnie tknąć...???;P

Libra wiesz kto cie zaatakuje?.... plemniki od środka a już cie zaatakowały a bardziej twoje jajeczko hi hi hi :)

Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:

Dobrze że masz takie podejście przynajmniej jak się uda to bedziesz mega zaskoczona i szczęśliwa :)

a ja za Ciebię będę wierzyć ze to właśnie po tym badaniu będzie takie proste i piękne :P

Librus to nie takie proste.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 23:08

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    powiedzcie mi które badanie jest"lepsze" HSG czy histeroskopia?

hmmm ciezko powiedzieć na pewno HSG dokładnie sprawdzi Ci jajowody (jak zresztą nazwa głosi drożność jajowodów) a histerioskopie ja miałam robioną pod kątem czy w macicy nie ma przegród czy jest prawidłowej budowy i czy ujścia do jajowodów są prawidłowe :)
    więc ciezko okreslić króte lepsze ale na moje oko to HSG (ja go nie miałam robionego bo u mnie przy in vitro nie miało znaczenia czy mam drożne jajowody ale miało znaczenie czy z macicą jest wszystko ok i stad u mnie histerioskopia :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują :)

Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie :P
    Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina :)
    a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodzi :) czego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu :)

LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie :P

Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę :)

hehehe... ja się nie boję:) głowę mam chroniona;P
    zobacz jak ja groźnie na awatarze wyglądam:) kto by się odważył mnie tknąć...???;P

Libra wiesz kto cie zaatakuje?.... plemniki od środka a już cie zaatakowały a bardziej twoje jajeczko hi hi hi :)

atakują, atakują... czy skutecznie, to się jeszcze okaże:)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:

Librus to nie takie proste bo my też mamy podobny problem :( do Ciebie kochana i wiesz sama że nie jest to proste.

dobra to ja się przechrzcze na Libre od dzisiaj :P

hmmm podobny problem do mnie? znaczy problem jest po stronie faceta? hmmm będzie dobrze nie ma co się załamywać a ja to oddzielny przypadek jeden na milion więc dwa takie przypadki na forum być nie mogą :P

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:

Librus to nie takie proste bo my też mamy podobny problem :( do Ciebie kochana i wiesz sama że nie jest to proste.

hehehehehe:) Mała:* nie przejmujemy się, proszę:*

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytam bo lekarz genetyk skierował mnie na oba badania do Poznania ale powiedziała żeby zapytać czy u nas by mi ich nie zrobiono.Na wizycie gin mi powiedział,ze wydaje mu się ze histeroskopia będzie zbędna jeśli Hsg wyjdzie dobrze-dlatego się zastanawiam czy naciskać żeby mi zrobili oba badania czy zdać się na doświadczenie ginekologa????

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry dziewczęta chyba już zaczynam przysypiać przed kompem i dlatego was mylę znów chodziło mi o Fedrusie. Wybaczcie proszę.

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że jeszcze szalecie na forum dziewczyny :) ja już będę uciekać
    Dobranoc mała, Libra, Fedra i Effcia :*
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 22:33

Libra, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:

Librus to nie takie proste

hmmm podobny problem do mnie? znaczy problem jest po stronie faceta? hmmm będzie dobrze nie ma co się załamywać a ja to oddzielny przypadek jeden na milion więc dwa takie przypadki na forum być nie mogą :P

Fedrus napisze Ci na priv :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 23:09

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Sorry dziewczęta chyba już zaczynam przysypiać przed kompem i dlatego was mylę znów chodziło mi o Fedrusie. Wybaczcie proszę.

mała:* och mała:*

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Dodi-DOBRANOC
    Ja też pomału uciekam:)dobrej nocki laseczki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 22:36

Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    pytam bo lekarz genetyk skierował mnie na oba badania do Poznania ale powiedziała żeby zapytać czy u nas by mi ich nie zrobiono.Na wizycie gin mi powiedział,ze wydaje mu się ze histeroskopia będzie zbędna jeśli Hsg wyjdzie dobrze-dlatego się zastanawiam czy naciskać żeby mi zrobili oba badania czy zdać się na doświadczenie ginekologa????

jeśli masz możliwość niech zrobią oba badania bo oba są do czego innego tak jak pisałam ...jeśli wyjdzie Ci drożnośc ok to niejest powiedziane że np w macicy nie ma jakiejś przegrody która uniemożliwia zaciazenie...

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    widzę, że jeszcze szalecie na forum dziewczyny :) ja już będę uciekać
    Dobranoc mała, Libra, Fedra i Effcia :*
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Dobranoc Dodi słodkich snów :)

Dodi lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:

Fedrus napisze Ci na priv :)

oki :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pa Effcia miłych snów :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie dziewczyny jak ja się ciesze że trafiłam na to forum :) i mogę z wami poklikać i wyżalić się i cieszyć się z szczęścia innych dziewczyn którym się udaje :)

Effcia28, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    wiecie dziewczyny jak ja się ciesze że trafiłam na to forum :) i mogę z wami poklikać i wyżalić się i cieszyć się z szczęścia innych dziewczyn którym się udaje :)

he he he Mała moje odczucia w tym temacie są takie jak Twoje :)
    pomimo moich lekkich stanów zdołowania to to forum jakoś tak pozwala mi w miarę normalnie funkcjonować :)

Libra, mala29_ lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak samo mi też pozwala jakoś lepiej funkcjonować zwłaszcza jak przychodzi kryzys i dziewczęta próbują podnieść na duchu :)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 1713 1714 1715 1716 1717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ