X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ladies,
    ja zmykam. Późno już, a ja zawsze mam rano problemy ze wstawaniem i m mi dogaduje, że nocami zamiast spać to na necie siedzę...
    Idę już sobie, ale jutro rano w pracy się zaloguję ;)
    Dobranoc!

he he he no to dobranoc Muska :)

ja to mam lajt bo mój poszedł do wanny czyli mam jeszcze z godzinke :D to Was jeszcze ponudze jesli ktoś tu jeszcze będzie :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Zmykam kobietki moje!! Jutro przy porannej kawce zawitam do was!!! miłej nocki :-)
    I nie piszcie za dużo o złych rzeczach bo będziecie miały koszmary w nocy!!
    Dobranoc wszystkim!!:-)

te te te Ty z tą kawką to sobie teraz uważaj :P

nie no bez przesady ale nie pij więcej niz jedną małą dziennie tak na wszelki wypadek :D

i do jutra słodkich i kolorowych snów :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dzięki Fedra jesteś wielka:)
    czegoś się nowego od Ciebie nauczyłam:)
    Po pozytywnym teście owulacja może wystąpić 12-36 godzin tak?

wychodzi, że owu najprawdopodobniej była 13dc:)

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus to nie tak jak myślisz ty nie straszysz ale ja nawet nie wiedziałam że takie coś tez występuje. Bo objawy które opisałaś to wypisz wymaluj takie jak ja miałam. I powiem ci że pierwszy raz się z nimi zetknęłam. Bo Rzeczywiście owulacje mam bolesną a tamto nie było owulacją niestety. W sumie zwaliłam tamten ból na objawy po odstawieniu CLO, teraz zobaczę jak w tym cyklu będzie. Jeśli się powtórzą to pogadam z lekarką o nich.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem wypompowana i mam dość tego weekendu cieszę się ,że już się skończył!Imieniny uważam za odbębnione:)jeszcze tylko 5 urodzinki syncia zrobię 01.04 i koniec większych imprez na ten rok:)Ale musiałam tu do Was zaglądnąć choć na chwile:)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus to nie tak jak myślisz ty nie straszysz ale ja nawet nie wiedziałam że takie coś tez występuje. Bo objawy które opisałaś to wypisz wymaluj takie jak ja miałam. I powiem ci że pierwszy raz się z nimi zetknęłam. Bo Rzeczywiście owulacje mam bolesną a tamto nie było owulacją niestety. W sumie zwaliłam tamten ból na objawy po odstawieniu CLO, teraz zobaczę jak w tym cyklu będzie. Jeśli się powtórzą to pogadam z lekarką o nich.

he he he Libra i widzisz znowu Nas mylą :P

Mała ale Ty jesteś chyba przez jakimiś badaniami więc one na pewno odpowiedzą na kilka pytań...

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Matko! Już kolejną wystraszyłam! Muszę chyba mój awatar zmienić, bo jak by mi dać jeszcze pałkę, tarczę i kamizelkę, to prawdziwe zomo ze mnie;)

ps. chyba chodziło o Fedrę;)

Fedra, chyba niedługo Ty i ja będziemy jedność na forum stanowić:D heheheheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 22:09

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    Dzięki Fedra jesteś wielka:)
    czegoś się nowego od Ciebie nauczyłam:)
    Po pozytywnym teście owulacja może wystąpić 12-36 godzin tak?

wychodzi, że owu najprawdopodobniej była 13dc:)

czyli dodaje teraz 7 dni i idę zbadać progesteron

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej sorry Fedrus i Libra miałam na myśli ciebie Fedrus :) a napisałam Libra. Tak jestem przed badaniem drożności mam w środę i niestety wątpię czy czegoś się dowiem dopiero lekarz jak dostanie wyniki.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja mam takie pytanie to HSG robisz w Polsce czy UK?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ojej sorry Fedrus i Libra miałam na myśli ciebie Fedrus :) a napisałam Libra. Tak jestem przed badaniem drożności mam w środę i niestety wątpię czy czegoś się dowiem dopiero lekarz jak dostanie wyniki.

hehehe... nie ma za co:) ja się nie gniewam:)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Zmykam kobietki moje!! Jutro przy porannej kawce zawitam do was!!! miłej nocki :-)
    I nie piszcie za dużo o złych rzeczach bo będziecie miały koszmary w nocy!!
    Dobranoc wszystkim!!:-)

te te te Ty z tą kawką to sobie teraz uważaj :P

nie no bez przesady ale nie pij więcej niz jedną małą dziennie tak na wszelki wypadek :D

i do jutra słodkich i kolorowych snów :D

Fredziu bez obaw taką kawę jak ja piję ostatnio to można nazwać kakao bo nie dość że rozpuszczalna to jeszcze pół na pół z mlekiem!!!
    Dobranoc Laseczki!!! Kolorowych snów i stosunkowo i udanej nocy!!:-)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

w UK tu się leczę.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują :)

Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie :P
    Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina :)
    a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodzi :) czego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu :)

LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie :P

Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę :)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś to nie będzie takie proste i piękne żeby się zaraz po badaniu udało.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wieczorem :)
    Cały dzień nie zaglądałam na forum bo nie miałam możliwości a tu taka wiadomość :)
    Ami gratuluję serdecznie!!! Czyli jednak miałam rację, że to ta zielona infekcja hehe powodzonka Ci życzę
    AGA świetnie, że Twoja tempka idzie ku górze i oby były tego efekty :) a jeśli chodzi o basen to na Twoim miejscu też bym odpuściła a Twój kręgosłup pewnie Ci to wybaczy :D
    Libra ja też tak miałam, że odkąd zaczęłam obserwować siebie, to coraz więcej objawów pasowało do ciążowych i co miesiąc pojawiało się coś nowego :)
    Wspaniały weekend mamy za sobą i oby więcej takich informacji było na codzień. Tabelka wygląda już super i mam nadzieję, że w niedługim czasie pojawią się w niej same fasolki :)
    Dobrej nocki życzę
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Fedra, AGA 30, Amicizia, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:

w UK tu się leczę.

Będę myśleć o Tobie w środę cały dzień -i potem będę czekała na relację:)

gocha04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują :)

Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie :P
    Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina :)
    a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodzi :) czego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu :)

LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie :P

Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę :)

hehehe... ja się nie boję:) głowę mam chroniona;P
    zobacz jak ja groźnie na awatarze wyglądam:) kto by się odważył mnie tknąć...???;P

mala29_, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dodi i życzę Ci miłych snów :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi które badanie jest"lepsze" HSG czy histeroskopia?

‹‹ 1712 1713 1714 1715 1716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ