plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Ladies,
ja zmykam. Późno już, a ja zawsze mam rano problemy ze wstawaniem i m mi dogaduje, że nocami zamiast spać to na necie siedzę...
Idę już sobie, ale jutro rano w pracy się zaloguję
Dobranoc!
he he he no to dobranoc Muska
ja to mam lajt bo mój poszedł do wanny czyli mam jeszcze z godzinketo Was jeszcze ponudze jesli ktoś tu jeszcze będzie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Zmykam kobietki moje!! Jutro przy porannej kawce zawitam do was!!! miłej nocki
I nie piszcie za dużo o złych rzeczach bo będziecie miały koszmary w nocy!!
Dobranoc wszystkim!!
te te te Ty z tą kawką to sobie teraz uważaj
nie no bez przesady ale nie pij więcej niz jedną małą dziennie tak na wszelki wypadek
i do jutra słodkich i kolorowych snów17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Librus to nie tak jak myślisz ty nie straszysz ale ja nawet nie wiedziałam że takie coś tez występuje. Bo objawy które opisałaś to wypisz wymaluj takie jak ja miałam. I powiem ci że pierwszy raz się z nimi zetknęłam. Bo Rzeczywiście owulacje mam bolesną a tamto nie było owulacją niestety. W sumie zwaliłam tamten ból na objawy po odstawieniu CLO, teraz zobaczę jak w tym cyklu będzie. Jeśli się powtórzą to pogadam z lekarką o nich.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
ja jestem wypompowana i mam dość tego weekendu cieszę się ,że już się skończył!Imieniny uważam za odbębnione:)jeszcze tylko 5 urodzinki syncia zrobię 01.04 i koniec większych imprez na ten rok:)Ale musiałam tu do Was zaglądnąć choć na chwile:)
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Librus to nie tak jak myślisz ty nie straszysz ale ja nawet nie wiedziałam że takie coś tez występuje. Bo objawy które opisałaś to wypisz wymaluj takie jak ja miałam. I powiem ci że pierwszy raz się z nimi zetknęłam. Bo Rzeczywiście owulacje mam bolesną a tamto nie było owulacją niestety. W sumie zwaliłam tamten ból na objawy po odstawieniu CLO, teraz zobaczę jak w tym cyklu będzie. Jeśli się powtórzą to pogadam z lekarką o nich.
he he he Libra i widzisz znowu Nas mylą
Mała ale Ty jesteś chyba przez jakimiś badaniami więc one na pewno odpowiedzą na kilka pytań...Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Librus to nie tak jak myślisz ty nie straszysz ale ja nawet nie wiedziałam że takie coś tez występuje. Bo objawy które opisałaś to wypisz wymaluj takie jak ja miałam. I powiem ci że pierwszy raz się z nimi zetknęłam. Bo Rzeczywiście owulacje mam bolesną a tamto nie było owulacją niestety. W sumie zwaliłam tamten ból na objawy po odstawieniu CLO, teraz zobaczę jak w tym cyklu będzie. Jeśli się powtórzą to pogadam z lekarką o nich.
Matko! Już kolejną wystraszyłam! Muszę chyba mój awatar zmienić, bo jak by mi dać jeszcze pałkę, tarczę i kamizelkę, to prawdziwe zomo ze mnie;)
ps. chyba chodziło o Fedrę
Fedra, chyba niedługo Ty i ja będziemy jedność na forum stanowićheheheheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 22:09
Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Dzięki Fedra jesteś wielka:)
czegoś się nowego od Ciebie nauczyłam:)
Po pozytywnym teście owulacja może wystąpić 12-36 godzin tak?
wychodzi, że owu najprawdopodobniej była 13dc:)
czyli dodaje teraz 7 dni i idę zbadać progesteronFedra lubi tę wiadomość
-
Ojej sorry Fedrus i Libra miałam na myśli ciebie Fedrus
a napisałam Libra. Tak jestem przed badaniem drożności mam w środę i niestety wątpię czy czegoś się dowiem dopiero lekarz jak dostanie wyniki.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Ojej sorry Fedrus i Libra miałam na myśli ciebie Fedrus
a napisałam Libra. Tak jestem przed badaniem drożności mam w środę i niestety wątpię czy czegoś się dowiem dopiero lekarz jak dostanie wyniki.
hehehe... nie ma za co:) ja się nie gniewam:)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Zmykam kobietki moje!! Jutro przy porannej kawce zawitam do was!!! miłej nocki
I nie piszcie za dużo o złych rzeczach bo będziecie miały koszmary w nocy!!
Dobranoc wszystkim!!
te te te Ty z tą kawką to sobie teraz uważaj
nie no bez przesady ale nie pij więcej niz jedną małą dziennie tak na wszelki wypadek
i do jutra słodkich i kolorowych snów
Fredziu bez obaw taką kawę jak ja piję ostatnio to można nazwać kakao bo nie dość że rozpuszczalna to jeszcze pół na pół z mlekiem!!!
Dobranoc Laseczki!!! Kolorowych snów i stosunkowo i udanej nocy!!Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują
Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie
Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina
a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodziczego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu
LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie
Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzęLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam Was wieczorem
Cały dzień nie zaglądałam na forum bo nie miałam możliwości a tu taka wiadomość
Ami gratuluję serdecznie!!! Czyli jednak miałam rację, że to ta zielona infekcja hehe powodzonka Ci życzę
AGA świetnie, że Twoja tempka idzie ku górze i oby były tego efektya jeśli chodzi o basen to na Twoim miejscu też bym odpuściła a Twój kręgosłup pewnie Ci to wybaczy
Libra ja też tak miałam, że odkąd zaczęłam obserwować siebie, to coraz więcej objawów pasowało do ciążowych i co miesiąc pojawiało się coś nowego
Wspaniały weekend mamy za sobą i oby więcej takich informacji było na codzień. Tabelka wygląda już super i mam nadzieję, że w niedługim czasie pojawią się w niej same fasolki
Dobrej nocki życzę
Fedra, AGA 30, Amicizia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Efffcia tak dodaj 7 dni i może zbadać progesteron jeśli pomyliłam ilość dni to mnie pewnie jutro dziewczyny sprostują
Mała spoko ostatnio jesteśmy z Librą często mylone mopże dlatego ze często myślimy podobnie
Mała najważniejsze że Ci je robią przynajniej zobaczą co tam się dzieję a jak coś będzie nie tak to ponaprawiają i będzie mód malina
a wiesz jak mówią ze po drożności to do 3 miesięcy sie w ciaze zachodziczego ci oczywiście życzę by się spełniło zaraz w pierwszym cyklu po tym badaniu
LIbra ja też się nie obrażam że Nas mylą ale niechce byś dostała kiedyś po głowie za mnie
Aguś to dobrze że to bardziej kakao ale niedługo to pewnie i od kawy cąłkeim Cię odrzuci czego życzę
hehehe... ja się nie bojęgłowę mam chroniona;P
zobacz jak ja groźnie na awatarze wyglądam:) kto by się odważył mnie tknąć...???;Pmala29_, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość