plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:dzięki kochane, musiałam wszystko sobie przemyslec i trochę się uspokoić bo forum zawładneło wiekszością mojego czasu ...
No to dobrze ze jesteś i że jesteś już poukładanaBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wosebka wrote:Beata wrote:hej dziewczynki
co ja widzęAmi ma fasolkę? KOCHANA gRATULUJĘ!!!!
I wOSEBKA WRÓCIŁA *)
hej kochana moja:)
co tam kochana u Ciebie? wszystko ok?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Beata wrote:dzięki kochane, musiałam wszystko sobie przemyslec i trochę się uspokoić bo forum zawładneło wiekszością mojego czasu ...
No to dobrze ze jesteś i że jesteś już poukładana
hehee no wiec .... chce sie starac tak jak Lusia...
nie staram sie a zajdęwierzę w cuda
Wosebka, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, Amicizia, gocha04, natusia, Muska, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Wosebka wrote:Beata wrote:hej dziewczynki
co ja widzęAmi ma fasolkę? KOCHANA gRATULUJĘ!!!!
I wOSEBKA WRÓCIŁA *)
hej kochana moja:)
co tam kochana u Ciebie? wszystko ok?
no teraz ok:)miałam to samo co Ty..forum i starania zawładnęły mym zyciem..ale teraz jest wszystko na swoim miejscu z umiarem:)he he:)no prawie..bo juz mam zaległosci w parcy..ale co tam:)tyle zcasu mnie tu nie było ze muszę to nadrobic:)Fedra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedra wrote:Beata wrote:dzięki kochane, musiałam wszystko sobie przemyslec i trochę się uspokoić bo forum zawładneło wiekszością mojego czasu ...
No to dobrze ze jesteś i że jesteś już poukładana
hehee no wiec .... chce sie starac tak jak Lusia...
nie staram sie a zajdęwierzę w cuda
to ja tez chyba zaczne taka taktyke:)a tak serio to bym naprawde w poteznym szoku była jakbym teraz zaszła...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie Wosebko ja w pracy tylko forum , w domu tez o niczym innym nie myslałam, nawet mojej córce ciągle o tym mówiłam...ale jest ok
tyle że cykl mi sie teraz porabał przez castangusa i nie wiem co robić miałam dziś iść na wizytę na monitoring...
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:własnie Wosebko ja w pracy tylko forum , w domu tez o niczym innym nie myslałam, nawet mojej córce ciągle o tym mówiłam...ale jest ok
tyle że cykl mi sie teraz porabał przez castangusa i nie wiem co robić miałam dziś iść na wizytę na monitoring...
A czemu porąbał ci się cykl!! -
Libra wrote:Beata wrote:tak uspokojana ale dziś zdycham...wymiotuje naokrągło prawie na klientów
no i musze chyba wnieść skargę na castangusa!!!!!!!
a co tam się zadziało?
oj kochana wszytsko mi sie posuneło...
zerknij na mój wykres mało tego że o 10 dni prawie sie uvulka przesunęła
(do końca jeszcze nie wiem bo codziennie mi zmienia to juz 3 termin ovulki) a zwykle miałam 18-19 d.c.
wiec co wychodzi na to że mój cykl będzie teraz tak króciótki jak Twój a pewnie nawet krótszy...
no i te wymioty i ból głowy chyba tez od niego..? i zobacz jaka tempka ...Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:tak uspokojana ale dziś zdycham...wymiotuje naokrągło prawie na klientów
no i musze chyba wnieść skargę na castangusa!!!!!!!
a co tam się zadziało?
oj kochana wszytsko mi sie posuneło...
zerknij na mój wykres mało tego że o 10 dni prawie sie uvulka przesunęła
(do końca jeszcze nie wiem bo codziennie mi zmienia to juz 3 termin ovulki) a zwykle miałam 18-19 d.c.
wiec co wychodzi na to że mój cykl będzie teraz tak króciótki jak Twój a pewnie nawet krótszy...
no i te wymioty i ból głowy chyba tez od niego..? i zobacz jaka tempka ...
Idz na monitoring może wcale owulki nie było jeszcze -
Dodi wrote:
AAA tak jesli o to chodzi to tez tak mam, myslalam że chodzi Wosebce o to przy wpisachOliwka 2006
-
nick nieaktualny