X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wosebka wrote:
    no właśnie tu gdzie pisze posta mi nie pokazuje..dopiero przy tych wysłanych widze...

No to ja też tak mam !!:-)

no to chyba tak ma być:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    tak uspokojana ale dziś zdycham...wymiotuje naokrągło prawie na klientów :P

no i musze chyba wnieść skargę na castangusa!!!!!!!

a co tam się zadziało?

oj kochana wszytsko mi sie posuneło...

zerknij na mój wykres mało tego że o 10 dni prawie sie uvulka przesunęła
    (do końca jeszcze nie wiem bo codziennie mi zmienia to juz 3 termin ovulki) a zwykle miałam 18-19 d.c.

wiec co wychodzi na to że mój cykl będzie teraz tak króciótki jak Twój a pewnie nawet krótszy...

no i te wymioty i ból głowy chyba tez od niego..? i zobacz jaka tempka ...

Idz na monitoring może wcale owulki nie było jeszcze :-)

kurcze no własnie tylko z tego względu bym poszła, żeby sie upewnić że napewno po,,
    ale czuje sie dziś koszmarnie i nie wiem czy dam radę...

ale wiecie co zaobserwowałam, z tymi testami, ze mi wychodzi jasna druga kreska w okolicach ovu a teraz własnie tak miałam pare dni temu, a potem już nic nawet cien cienia, i teraz tez mi zniknęło...

wiec gdyby sieokazało że juz po to cykl byłby 22 dniowy? ale to sie okaże wieczorem

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kaja wrote:
    Fedra wiek to wiem 32 ;-) pomorskie na ocu 2 cykl a staramy sie 7 miesiąc będzie a przypuszczalna @@@@ na 09-03 dziękuję kochana za wpis...

to wpiszę Ci 2 cykle starań bo rozumiem ze tyle cykli było z obserwacjami?

Tak jest moja droga czyli 2 cykl z obserwacją

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe to posty są inkognito !!!!!! ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę zaraz do miasta na małe zakupy bo kosmetyki mi się chyba wszystkie po kończyły !!! Musze tylko czekać aż dzieci od sąsiadki wrócą ze szkoły i wpuścić je do domu bo sąsiadka pojechała gdzieś!!:-)

Wosebka, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też będę musiała wyskoczyć zaraz do sklepu a póki co myłam okno i co jedno umyte to zerkałam tutaj i tak w kółko :D już mi palma odbija od tego forum hehe
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie widzę postów,chyba ,że we wcześniejszych wypowiedziach

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • she Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    she wrote:
    Witajcie ponownie :) wlasnie czekam na wizyte u ginki. Moze dzidiaj dowiem sie czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Oby bobo dobrze sie ulozylo :)

A ja wg mojej ściągi obstawiam She na dziewczynkę i ciekawa jestem czy się potwierdzi, bo już u kilku osób dobrze przepowiedziałam, więc zobaczymy jak będzie teraz :) Oby było zdrowe a płeć to nie najważniejsza przecież :D

Dzięki Ciociu za zmianę :P

Według pani doktor raczej mała dziewczynka :) :) wszystko potwierdzi się w czwartek, bo idę na bardziej szczegółowe usg 3D/4D

AGA 30, Dodi, Effcia28, Beata, Amicizia, Libra, Fedra, mauysia, gocha04, natusia, Rucia, anna_w, muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Dodi wrote:
    she wrote:
    Witajcie ponownie :) wlasnie czekam na wizyte u ginki. Moze dzidiaj dowiem sie czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Oby bobo dobrze sie ulozylo :)

A ja wg mojej ściągi obstawiam She na dziewczynkę i ciekawa jestem czy się potwierdzi, bo już u kilku osób dobrze przepowiedziałam, więc zobaczymy jak będzie teraz :) Oby było zdrowe a płeć to nie najważniejsza przecież :D

Według pani doktor raczej mała dziewczynka :) :) wszystko potwierdzi się w czwartek, bo idę na bardziej szczegółowe usg 3D/4D

No to mamy przyszłą maleńką staraczkę he he he!! ciekawe czy za 20 lat nasze forum będzie jeszcze dostępne!!:-):-):-):-)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jadę zaraz do miasta na małe zakupy bo kosmetyki mi się chyba wszystkie po kończyły !!! Musze tylko czekać aż dzieci od sąsiadki wrócą ze szkoły i wpuścić je do domu bo sąsiadka pojechała gdzieś!!:-)

ja sie ostatnio obkupiłam w kosmetyki:)chciałam strasznie miec ten krem BB z garniera...to zem se za ciemny kolor wzieła..ale mieszam z podkładem i jest git:)i krem do twarzy na noc tez mi sie skończył i szampon....takze zapasy porobione:)chciałabym jeszcze jakis fajny tusz do rzes:)co rozdziela rzesy..no chyba ze ja sie nie umiem malować...macie może jakies patenty na to?uzywam grzebyka..i daje pudru troche przed malowaniem..co ma niby chronić przed sklejaniem..i nie działa to tak jakbym chciała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 12:50

dziecko-dziewczynka.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo... czyli jednak dziewczynka :) to by pasowało ;)

she, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Dodi wrote:
    she wrote:

super she:)to można Ci po cichutku gratulować córeczki:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • she Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Dodi, a jak to wywróżyłaś?

201306215365.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko witaj z powrotem, czyżby dziś dzien powrotów był?

i polecam takie "niestaranie się" ;)

a mnie dzis brzuch boli jak na@ d tej pory mialam kłucia a dzis boli jka na @ NO i ta spadająca tempka ale sie nei stresuje, jutro ide ma ,morfologie i bete i jakos wytrzymam, w konuc testy w tą strone nei kłamią więc, musze odziać się w spokój i cierpliwość.

czytalam, ze we wczesnje ciąży w tygodniu, gdzie przypada @ sa takie bóle jak na @ ale @ nie przychodzi wiec pewnie tak mam, skoro mój organizm jest wybutnie wyczulony na zmiany hormonów itd :)

ale co chwile gapie sie na test z niedowierzaniem, no ale jest ta kreska widoczna!

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • she Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    she wrote:
    Dodi wrote:
    she wrote:

No to mamy przyszłą maleńką staraczkę he he he!! ciekawe czy za 20 lat nasze forum będzie jeszcze dostępne!!:-):-):-):-)

o Matko! już za 20 lat?? czyli ma szybko zacząć?
    no niech się moj M dowie heheh
    cierpliwie zaczekam aż wróci z pracy bo chcę jego reakcję zobaczyć na żywo, a nie przez telefon :) a bardzo chce i czuje, że to dziewczynka
    Tylko boję się, że za bardzo nastawię się na dziewczynkę i później się okaże że to chłopak i co wtedy? Lekarka w sumie powiedziała że RACZEJ dziewczynka, a nie na pewno...

AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    AGA 30 wrote:

ja sie ostatnio obkupiłam w kosmetyki:)chciałam strasznie miec ten krem BB z garniera...to zem se za ciemny kolor wzieła..ale mieszam z podkładem i jest git:)i krem do twarzy na noc tez mi sie skończył i szampon....takze zapasy porobione:)chciałabym jeszcze jakis fajny tusz do rzes:)co rozdziela rzesy..no chyba ze ja sie nie umiem malować...macie może jakies patenty na to?uzywam grzebyka..i daje pudru troche przed malowaniem..co ma niby chronić przed sklejaniem..i nie działa to tak jakbym chciała...

kochana moge ci polecić moje tusze jak chcesz
    wybieram takie które nigdy się nie sklejają i ładnie wygladaja

a ja lubuię mocno wytuszowane rzęsy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    AGA 30 wrote:

No mi i kremy i podkład i tusz się pokończyły no to trochę pewnie zostawię w kosmetycznym dziś!!
    A tak siedziałam i obliczałam ilę wydałam na lakarzy w ciągu tych 5 cykli i wyszło mi 1950 zł razem z paliwem!!:-(

• she Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane - ja teraz lecę do endokrynologa, mam taki urlopowo-lekarzowy dzień :D zajrzę później

Libra lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Dodi wrote:

Dodi, a jak to wywróżyłaś?

też jestem ciekawa.. :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    AGA 30 wrote:

kochana moge ci polecić moje tusze jak chcesz
    wybieram takie które nigdy się nie sklejają i ładnie wygladaja

a ja lubuię mocno wytuszowane rzęsy

To jaki to tusz Wosebko!!!:-)

‹‹ 1725 1726 1727 1728 1729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ