X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Beatko witaj z powrotem, czyżby dziś dzien powrotów był?

i polecam takie "niestaranie się" ;)

a mnie dzis brzuch boli jak na@ d tej pory mialam kłucia a dzis boli jka na @ NO i ta spadająca tempka ale sie nei stresuje, jutro ide ma ,morfologie i bete i jakos wytrzymam, w konuc testy w tą strone nei kłamią więc, musze odziać się w spokój i cierpliwość.

czytalam, ze we wczesnje ciąży w tygodniu, gdzie przypada @ sa takie bóle jak na @ ale @ nie przychodzi wiec pewnie tak mam, skoro mój organizm jest wybutnie wyczulony na zmiany hormonów itd :)

ale co chwile gapie sie na test z niedowierzaniem, no ale jest ta kreska widoczna!

Witaj AMi
    super niespodzienke na wejście mi zrobiłaś :)
    tak co do objawów to tak naprawde na wszystko jeszcze za wcześnie, bo objawy przed terminem sa takie jak na @ przeważnie

takze kochana cierpliwośći spokoju jak najbardziej teraz Ci bedzie potrzeba wiec tego ci życzę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    AGA 30 wrote:
    Jadę zaraz do miasta na małe zakupy bo kosmetyki mi się chyba wszystkie po kończyły !!! Musze tylko czekać aż dzieci od sąsiadki wrócą ze szkoły i wpuścić je do domu bo sąsiadka pojechała gdzieś!!:-)

ja sie ostatnio obkupiłam w kosmetyki:)chciałam strasznie miec ten krem BB z garniera...to zem se za ciemny kolor wzieła..ale mieszam z podkładem i jest git:)i krem do twarzy na noc tez mi sie skończył i szampon....takze zapasy porobione:)chciałabym jeszcze jakis fajny tusz do rzes:)co rozdziela rzesy..no chyba ze ja sie nie umiem malować...macie może jakies patenty na to?uzywam grzebyka..i daje pudru troche przed malowaniem..co ma niby chronić przed sklejaniem..i nie działa to tak jakbym chciała...

kochana moge ci polecić moje tusze jak chcesz
    wybieram takie które nigdy się nie sklejają i ładnie wygladaja

a ja lubuię mocno wytuszowane rzęsy

to jakie uzywasz beciu:)ja mam teraz z avonu:)ale nie przypadł mi do gustu..teraz sie zastanawiam nad maybelline:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę mieć miękką szczoteczkę w tuszu i taka normalną żadnej plastikowej itp.!!! Najbardziej mi podchodzą te do 40 zł bo te drogie to nie mam przekonania do nich!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    AGA 30 wrote:
    she wrote:
    Dodi wrote:
    she wrote:
    Witajcie ponownie :) wlasnie czekam na wizyte u ginki. Moze dzidiaj dowiem sie czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Oby bobo dobrze sie ulozylo :)

A ja wg mojej ściągi obstawiam She na dziewczynkę i ciekawa jestem czy się potwierdzi, bo już u kilku osób dobrze przepowiedziałam, więc zobaczymy jak będzie teraz :) Oby było zdrowe a płeć to nie najważniejsza przecież :D

Dzięki Ciociu za zmianę :P

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Według pani doktor raczej mała dziewczynka :) :) wszystko potwierdzi się w czwartek, bo idę na bardziej szczegółowe usg 3D/4D

No to mamy przyszłą maleńką staraczkę he he he!! ciekawe czy za 20 lat nasze forum będzie jeszcze dostępne!!:-):-):-):-)

o Matko! już za 20 lat?? czyli ma szybko zacząć?
    no niech się moj M dowie heheh
    cierpliwie zaczekam aż wróci z pracy bo chcę jego reakcję zobaczyć na żywo, a nie przez telefon :) a bardzo chce i czuje, że to dziewczynka
    Tylko boję się, że za bardzo nastawię się na dziewczynkę i później się okaże że to chłopak i co wtedy? Lekarka w sumie powiedziała że RACZEJ dziewczynka, a nie na pewno...

no u nas tez tak było że na jednej wizycie powiedział nam gin że raczej dziewczynka ale żebyśmyu nikomu nie mówili, mój mąż już sie nastawił i wybrał imię, potem nie było wogóle widać nic, i dopiero w kolejnym miesiącu tak ze nawet my nie mieliśmy zadnych wątpliwości :)

no i potem jak przystało na grzeczną ułożoną dziewczynkę :P składała nogi i chowała już do końca :)

Libra, natusia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam Lasencje !!! jak wrócę to oczywiście do was powrócę!! Miłego popołudnia!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    she wrote:
    Dodi wrote:
    ooo... czyli jednak dziewczynka :) to by pasowało ;)

Dodi, a jak to wywróżyłaś?

też jestem ciekawa.. :)

ja też:)

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam LOREAL Paris Volume Million Lashes Mascara. Mało się maluj, w sumie tylko rzęsy i jest świetny. Nie skleja, wygląda bardzo naturalnie i na długo wystarcza :)

natusia, anna_w lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie avon jak dla mnie przynajmniej kiedyś tych co próbowałam na tuszach sie nie znał

ja zawsze patrze na szczoteczke nie może być zbyt masywna i gruba bo wtedy skleja
    hmm nie wiem jak to wytłumaczych, ale ja na oko patrząc wiem czy tusz bedzie dobry dla mnie czy nie...

teraz mam ....kurcze zeby nie skłamać...
    lash false effect ...chyba astor ale azraz poszukam w goodle obrazka to potwierdzę

i jeszcze jedno kupuję zawsze tusze na allego za pól ceny tego co w drogerii

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Dodi wrote:

She kiedyś moja kumpela dała mi taką tabelkę gdzie wyznaczasz w jakim wieku i w jakim miesiącu kobieta zaszła w ciązę i ostatnio już 4 razy bodajże pasowało, więc coś w tym musi być a nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam. W sumie nie wiem skąd ona to miała, ale mam ten wydruk w szufladzie i tak sobie zerkam. A u Ciebie podejrzałam wiek z tabelki i masz napisane kiedy 2 kreseczki ujrzałaś, więc skorzysłam z tych informacji ;)

gocha04, she, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Wosebko to max factor jednak :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja sie żegnam czas popracowac no i na angielski później :)

pewnie wieczorem zajrzę na chwilę :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    she wrote:
    Dodi wrote:

She kiedyś moja kumpela dała mi taką tabelkę gdzie wyznaczasz w jakim wieku i w jakim miesiącu kobieta zaszła w ciązę i ostatnio już 4 razy bodajże pasowało, więc coś w tym musi być a nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam. W sumie nie wiem skąd ona to miała, ale mam ten wydruk w szufladzie i tak sobie zerkam. A u Ciebie podejrzałam wiek z tabelki i masz napisane kiedy 2 kreseczki ujrzałaś, więc skorzysłam z tych informacji ;)

hehehe:) to ciekawe:) zgłoszę się po diagnozę do Ciebie jak już mi sie uda w ciążę zajść:)
    hehehe... sprawdzimy tą tabelkę:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    No i ja sie żegnam czas popracowac no i na angielski później :)

pewnie wieczorem zajrzę na chwilę :)

paaaaaapaa:)

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko ale maybelline tez są dobre ale nie wszystkie! moge ci potem poszukać i powiedziec jaki..

i dla mnie pierwsza zasada! żadnych podkrecających ! po one tylko kotłaszą rzęsy

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra bardzo chętnie sprawdzę dla Ciebie tą informację :)i zobaczymy czy faktycznie się będzie zgadzało, bo tutaj to będzie co porównywać :D

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    she wrote:
    Dodi wrote:

a nie to to jest lipa
    ja wielokrotnie posługiwałam się tą tabelką bo u mnie akurat sie sprawdziło, więc wszystkim koleąznkom to pokazywałam hehehe

3 zaszły w ciaże po tym i żadnej sie nie sprawdziało :(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jak chcesz i wierzysz :P to mozesz zAPLANOWAĆ PŁEĆ
    i wstrzymywac sie jeśli chcesz jakąś okresloną płeć hehhe

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libra jak chcesz i wierzysz :P to mozesz zAPLANOWAĆ PŁEĆ
    i wstrzymywac sie jeśli chcesz jakąś okresloną płeć hehhe

płeć mi jest obojętna:) żebym wogóle zaciążyła,a dziecko było zdrowe:) nic więcej mi nie trzeba:)

Beata, Dodi, Amicizia, Fedra, Kaja, natusia lubią tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
    Beatko to jakie tusze polecasz?:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe... na Dzień Kobiet będe się juz stroić, bo od m cynka dostałam, że właśnie moje staniki przyszły:)

Fedra, natusia, AGA 30 lubią tę wiadomość

‹‹ 1726 1727 1728 1729 1730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ