plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
LIBRUŚ NO TO DLA cIEBIE JESLI ZACIĄŻYSZ DO KWIETNIA DO CHŁOPIEC
potem maj i czerwiec -dziewczynka
lipiec- chłopiec
sierpień dziewczynka
dalej nie pisze bo napeno ni ebdzie trzeba tak długo czekaćLibra, Fedra, natusia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami
Nie wiem, może moje rzęsy odrzucają wszystkie tusze, czy co???
Aktualnie szukam takiego, który by mi nie "spadał" z rzęs -
Wosebka wrote:teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
Beatko to jakie tusze polecasz?
hmmm wygląda na bardzo krótkie te kłaczki... nie drapią ci powiek?
ja polecam napewno te 2 :
max factor FALSE LACH EFFECT
I MAYBELLINE zielony! define a lash ( ale pamiętaj Zielony bo są różne!)Wosebka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami
Aktualnie szukam takiego, który by mi nie "spadał" z rzęs
Mayuś to spróbuj tych moich
wstyd sie przyznać ale ja często w nich śpię... i pand nie miewammauysia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:mauysia wrote:Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami
Aktualnie szukam takiego, który by mi nie "spadał" z rzęs
Mayuś to spróbuj tych moich
wstyd sie przyznać ale ja często w nich śpię... i pand nie miewam
No to sobie zaraz wynotuję i zrobię polowanie w necieBeata lubi tę wiadomość
-
Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik
a dzis sie pierwszy raz czuje jak na @ ale dalej mam zawroty w głowie no a od soboty to mnie na drzemki w ciągu dnia bierze
a z tuszami to ja mam znwou porblem bo mnie wiekszosc uczula pstatnio mialam jakis tani z rossmana, a teraz mam yves rocher nawet fajnywczesniej uzywalam z FMgroup
i tez bede sie na razie zbierac, musze skoczyc do skelpu po cos na obiad bo zaczynam sie robic glodna a co za tym idzie zawroty glowy i mdlosci sie nasilaja
to milego popludniaBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Wosebka wrote:teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
Beatko to jakie tusze polecasz?
hmmm wygląda na bardzo krótkie te kłaczki... nie drapią ci powiek?
ja polecam napewno te 2 :
max factor FALSE LACH EFFECT
I MAYBELLINE zielony! define a lash ( ale pamiętaj Zielony bo są różne!)
no krótkie sa..nawet ze nie drapią..ale nie podszedł mi ten tusz..to moze spróbuje którys z tych:)tylko niech ten mi seskończy... -
Wosebka wrote:kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?
hmmmm już miałam Ci napisać że możesz spróbowac choć nie wiadomo jak wygląda w realu, bo na zdjeciu tym obrabianym to wszystko wygląda fajnie
no i zobaczyłam dalej zdjecie.../. no i ja bym go nie zaryzykowałam mi sie nie podoba.... ale wiem że różne predyspozycje i rózne upodobania ludzie mająwiec rozumiem że każdemu moze podobac sie coś innego...
napisałam Ci wyżej 2 spróbuj na moją odpowiedzialność mam nadzieję że mnie nie wyklniesz
ja ich używam i uważam że moje rzęsy są świetne (ehhh cóż za skromność)
Wosebka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dodi wrote:
a jaką masz tabelkę? napewno jest taka sama tylko wiesz pewnie w czym rzecz...bo rozumiem że sprawdzalas Librę? patrzyłas pewnie na jej wiek z tabelki? a ja na rocznikowy a Libruś kończy lata jesienią i dlatego w tabelce jest inaczejOliwka 2006
-
Beata wrote:Wosebka wrote:kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?
hmmmm już miałam Ci napisać że możesz spróbowac choć nie wiadomo jak wygląda w realu, bo na zdjeciu tym obrabianym to wszystko wygląda fajnie
no i zobaczyłam dalej zdjecie.../. no i ja bym go nie zaryzykowałam mi sie nie podoba.... ale wiem że różne predyspozycje i rózne upodobania ludzie mająwiec rozumiem że każdemu moze podobac sie coś innego...
napisałam Ci wyżej 2 spróbuj na moją odpowiedzialność mam nadzieję że mnie nie wyklniesz
no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:) -
Amicizia wrote:Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik
a dzis sie pierwszy raz czuje jak na @ ale dalej mam zawroty w głowie no a od soboty to mnie na drzemki w ciągu dnia bierze
a z tuszami to ja mam znwou porblem bo mnie wiekszosc uczula pstatnio mialam jakis tani z rossmana, a teraz mam yves rocher nawet fajnywczesniej uzywalam z FMgroup
i tez bede sie na razie zbierac, musze skoczyc do skelpu po cos na obiad bo zaczynam sie robic glodna a co za tym idzie zawroty glowy i mdlosci sie nasilaja
to milego popludnia
no coś Ty naprawdę juz masz brązową linie?
ja byłam pena ż eona pojawia isę sporo później....
Ami ja mdłości mam od kilku dni i cały dzien dziś wymiotuję ...
heheh może sie okaże z eta moja @ to nie @ była?
Wosebka, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Wosebka wrote:Beata wrote:Wosebka wrote:kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?
no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:)
ten zielony jest ładny ale nie jest baardzo mocny to zalezy co lubisz...?
jesli nie libis zmocno wytuszowanych i megadługich rzęs to raz wystarczy, a na wieczór 2 razy i efekt jak z reklamyWosebka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
dziecwzynki ja zmykam bo mdli mnie musze leciec do łazienki
jutro wpadne, ale juz nie obiecam ze będe wszystko nadrabiać (bo za bardzo forum kradnie mi zycie i spokój ducha- a wielokrotnie siedziałam po kilka godzin żeby wogóle nadrobić )
wiec jakby było jakies pytanie konkretnie do mnie to prosze na privi wybaczcie
zajrzę jutro buziakiOliwka 2006
-
Beata wrote:Amicizia wrote:Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik
to milego popludnia
no coś Ty naprawdę juz masz brązową linie?
ja byłam pena ż eona pojawia isę sporo później....
Ami ja mdłości mam od kilku dni i cały dzien dziś wymiotuję ...
heheh może sie okaże z eta moja @ to nie @ była?
wiesz ja mdłosci mam dosc czesto wiec na to nie zwracalam uwagi, ale zaczely sie takie nietypiwe, nigdy mne po kawie nie mdlilo i odrzucilo mnie od roznych rzeczy, a do tego non stop mnie mdli i nawet M stwierdzil ze cos sie ze mna innego dzieje niz do tej pory, i Tobiezycze tego damego,w le wiem ze rzadko sie ma objawy ciażowe az tyle czasu przed temrinem @
a ta linie serio mam nie jakas wielka i mocną al ejest brązowa, zwróciłąm na nią uwage zupełnie przypadkiem, bo nigdy takiej nie mialam, i zaczelam obserwowac czy aby na pewno to jest ta linia no ale to ta linia, wiem wlasnie ze ona sie pozniej powinna pojawic no ale u mnie wszystko jest wczesniej i inaczej niz powinno byc.
jutro robie bete i bede juz potem spokojnaBeata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Wosebka wrote:Beata wrote:Wosebka wrote:kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?
no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:)
ten zielony jest ładny ale nie jest baardzo mocny to zalezy co lubisz...?
jesli nie libis zmocno wytuszowanych i megadługich rzęs to raz wystarczy, a na wieczór 2 razy i efekt jak z reklamy
no to ten spóbuje:)a wiesz szukałam w necie i on jest taki smukły zielony tak?nie taki jak ten czerwony?moze wkleisz foto zebym nie pomyliła i innego nie kupiła;)