Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIBRUŚ NO TO DLA cIEBIE JESLI ZACIĄŻYSZ DO KWIETNIA DO CHŁOPIEC :)
    potem maj i czerwiec -dziewczynka
    lipiec- chłopiec
    sierpień dziewczynka :)

dalej nie pisze bo napeno ni ebdzie trzeba tak długo czekać :P

nick nieaktualny, Fedra, natusia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami :( Nie wiem, może moje rzęsy odrzucają wszystkie tusze, czy co???

Aktualnie szukam takiego, który by mi nie "spadał" z rzęs :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    lipiec- chłopiec

ja mam trochę inaczej w mojej tabelce :)0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
    Beatko to jakie tusze polecasz?:)

hmmm wygląda na bardzo krótkie te kłaczki... nie drapią ci powiek?

ja polecam napewno te 2 :
    max factor FALSE LACH EFFECT
    I MAYBELLINE zielony! define a lash ( ale pamiętaj Zielony bo są różne!)

Wosebka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami :( Nie wiem, może moje rzęsy odrzucają wszystkie tusze, czy co???

Mayuś to spróbuj tych moich
    wstyd sie przyznać ale ja często w nich śpię... i pand nie miewam :)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:

Mayuś to spróbuj tych moich
    wstyd sie przyznać ale ja często w nich śpię... i pand nie miewam :)

No to sobie zaraz wynotuję i zrobię polowanie w necie :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik :) a dzis sie pierwszy raz czuje jak na @ ale dalej mam zawroty w głowie no a od soboty to mnie na drzemki w ciągu dnia bierze :)

a z tuszami to ja mam znwou porblem bo mnie wiekszosc uczula pstatnio mialam jakis tani z rossmana, a teraz mam yves rocher nawet fajny :) wczesniej uzywalam z FMgroup

i tez bede sie na razie zbierac, musze skoczyc do skelpu po cos na obiad bo zaczynam sie robic glodna a co za tym idzie zawroty glowy i mdlosci sie nasilaja :(

to milego popludnia :)

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
    Beatko to jakie tusze polecasz?:)

hmmm wygląda na bardzo krótkie te kłaczki... nie drapią ci powiek?

ja polecam napewno te 2 :
    max factor FALSE LACH EFFECT
    I MAYBELLINE zielony! define a lash ( ale pamiętaj Zielony bo są różne!)

no krótkie sa..nawet ze nie drapią..ale nie podszedł mi ten tusz..to moze spróbuje którys z tych:)tylko niech ten mi seskończy...

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?:)

hmmmm już miałam Ci napisać że możesz spróbowac choć nie wiadomo jak wygląda w realu, bo na zdjeciu tym obrabianym to wszystko wygląda fajnie :)

no i zobaczyłam dalej zdjecie.../. no i ja bym go nie zaryzykowałam mi sie nie podoba.... ale wiem że różne predyspozycje i rózne upodobania ludzie mają :) wiec rozumiem że każdemu moze podobac sie coś innego...

napisałam Ci wyżej 2 spróbuj na moją odpowiedzialność mam nadzieję że mnie nie wyklniesz :)

ja ich używam i uważam że moje rzęsy są świetne (ehhh cóż za skromność :P )

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Beata wrote:
    lipiec- chłopiec

ja mam trochę inaczej w mojej tabelce :)0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

a jaką masz tabelkę? napewno jest taka sama tylko wiesz pewnie w czym rzecz...bo rozumiem że sprawdzalas Librę? patrzyłas pewnie na jej wiek z tabelki? a ja na rocznikowy a Libruś kończy lata jesienią i dlatego w tabelce jest inaczej :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:

hmmmm już miałam Ci napisać że możesz spróbowac choć nie wiadomo jak wygląda w realu, bo na zdjeciu tym obrabianym to wszystko wygląda fajnie :)

no i zobaczyłam dalej zdjecie.../. no i ja bym go nie zaryzykowałam mi sie nie podoba.... ale wiem że różne predyspozycje i rózne upodobania ludzie mają :) wiec rozumiem że każdemu moze podobac sie coś innego...

napisałam Ci wyżej 2 spróbuj na moją odpowiedzialność mam nadzieję że mnie nie wyklniesz :)

no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik :) a dzis sie pierwszy raz czuje jak na @ ale dalej mam zawroty w głowie no a od soboty to mnie na drzemki w ciągu dnia bierze :)

a z tuszami to ja mam znwou porblem bo mnie wiekszosc uczula pstatnio mialam jakis tani z rossmana, a teraz mam yves rocher nawet fajny :) wczesniej uzywalam z FMgroup

i tez bede sie na razie zbierac, musze skoczyc do skelpu po cos na obiad bo zaczynam sie robic glodna a co za tym idzie zawroty glowy i mdlosci sie nasilaja :(

no coś Ty naprawdę juz masz brązową linie?
    ja byłam pena ż eona pojawia isę sporo później....

Ami ja mdłości mam od kilku dni i cały dzien dziś wymiotuję ...

heheh może sie okaże z eta moja @ to nie @ była :) ?

Wosebka, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:

no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:)

ten zielony jest ładny ale nie jest baardzo mocny to zalezy co lubisz...?

jesli nie libis zmocno wytuszowanych i megadługich rzęs to raz wystarczy, a na wieczór 2 razy i efekt jak z reklamy :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecwzynki ja zmykam bo mdli mnie musze leciec do łazienki
    jutro wpadne, ale juz nie obiecam ze będe wszystko nadrabiać (bo za bardzo forum kradnie mi zycie i spokój ducha- a wielokrotnie siedziałam po kilka godzin żeby wogóle nadrobić )

wiec jakby było jakies pytanie konkretnie do mnie to prosze na priv :) i wybaczcie

zajrzę jutro buziaki

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Amicizia wrote:

no coś Ty naprawdę juz masz brązową linie?
    ja byłam pena ż eona pojawia isę sporo później....

Ami ja mdłości mam od kilku dni i cały dzien dziś wymiotuję ...

heheh może sie okaże z eta moja @ to nie @ była :) ?

wiesz ja mdłosci mam dosc czesto wiec na to nie zwracalam uwagi, ale zaczely sie takie nietypiwe, nigdy mne po kawie nie mdlilo i odrzucilo mnie od roznych rzeczy, a do tego non stop mnie mdli i nawet M stwierdzil ze cos sie ze mna innego dzieje niz do tej pory, i Tobiezycze tego damego,w le wiem ze rzadko sie ma objawy ciażowe az tyle czasu przed temrinem @

a ta linie serio mam nie jakas wielka i mocną al ejest brązowa, zwróciłąm na nią uwage zupełnie przypadkiem, bo nigdy takiej nie mialam, i zaczelam obserwowac czy aby na pewno to jest ta linia no ale to ta linia, wiem wlasnie ze ona sie pozniej powinna pojawic no ale u mnie wszystko jest wczesniej i inaczej niz powinno byc.

jutro robie bete i bede juz potem spokojna :)

Beata lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego popoludnia Beatko :)

ja tez sie zbieram wreszcie do sklepu :)

wpadne pozniej :)

Beata lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:

ten zielony jest ładny ale nie jest baardzo mocny to zalezy co lubisz...?

jesli nie libis zmocno wytuszowanych i megadługich rzęs to raz wystarczy, a na wieczór 2 razy i efekt jak z reklamy :)

no to ten spóbuje:)a wiesz szukałam w necie i on jest taki smukły zielony tak?nie taki jak ten czerwony?moze wkleisz foto zebym nie pomyliła i innego nie kupiła;)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez sie zegnam :)więc do jutra kochane moje:)papa:*

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja ją kiedyś na maila dostałam więc nie powiem Ci jaka to tabelka, ale ja mam dane inne i sprawdzałam wg aktualnego wieku :) mniejsza z tym ;P
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 1727 1728 1729 1730 1731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ