X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIBRUŚ NO TO DLA cIEBIE JESLI ZACIĄŻYSZ DO KWIETNIA DO CHŁOPIEC :)
    potem maj i czerwiec -dziewczynka
    lipiec- chłopiec
    sierpień dziewczynka :)

dalej nie pisze bo napeno ni ebdzie trzeba tak długo czekać :P

Libra, Fedra, natusia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami :( Nie wiem, może moje rzęsy odrzucają wszystkie tusze, czy co???

Aktualnie szukam takiego, który by mi nie "spadał" z rzęs :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    lipiec- chłopiec

ja mam trochę inaczej w mojej tabelce :)0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
    Beatko to jakie tusze polecasz?:)

hmmm wygląda na bardzo krótkie te kłaczki... nie drapią ci powiek?

ja polecam napewno te 2 :
    max factor FALSE LACH EFFECT
    I MAYBELLINE zielony! define a lash ( ale pamiętaj Zielony bo są różne!)

Wosebka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tusze do rzęs to masakra w moim przypadku... Jakiegokolwiek nie kupię, to po trzech godzinach już mam kreski "pandy" pod oczami :( Nie wiem, może moje rzęsy odrzucają wszystkie tusze, czy co???

Mayuś to spróbuj tych moich
    wstyd sie przyznać ale ja często w nich śpię... i pand nie miewam :)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:

Mayuś to spróbuj tych moich
    wstyd sie przyznać ale ja często w nich śpię... i pand nie miewam :)

No to sobie zaraz wynotuję i zrobię polowanie w necie :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik :) a dzis sie pierwszy raz czuje jak na @ ale dalej mam zawroty w głowie no a od soboty to mnie na drzemki w ciągu dnia bierze :)

a z tuszami to ja mam znwou porblem bo mnie wiekszosc uczula pstatnio mialam jakis tani z rossmana, a teraz mam yves rocher nawet fajny :) wczesniej uzywalam z FMgroup

i tez bede sie na razie zbierac, musze skoczyc do skelpu po cos na obiad bo zaczynam sie robic glodna a co za tym idzie zawroty glowy i mdlosci sie nasilaja :(

to milego popludnia :)

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    teraz mam taki z avonu http://www.aavon.pl/oczy/212-superwydluzajacy-tusz-do-rzes-avon.html
    Beatko to jakie tusze polecasz?:)

hmmm wygląda na bardzo krótkie te kłaczki... nie drapią ci powiek?

ja polecam napewno te 2 :
    max factor FALSE LACH EFFECT
    I MAYBELLINE zielony! define a lash ( ale pamiętaj Zielony bo są różne!)

no krótkie sa..nawet ze nie drapią..ale nie podszedł mi ten tusz..to moze spróbuje którys z tych:)tylko niech ten mi seskończy...

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    kurna dziołszki wybaczcie ze pisze po kilka razy to samo..ale mi tak muli forum ze masakra..nieiewm co jest:(beciu mi teraz taki tusz spodobał sie http://www.ciasteczkopoleca.pl/2012/02/nowa-maskara-maybelline-one-by-one/ jak myslisz bedzie ok?:)

hmmmm już miałam Ci napisać że możesz spróbowac choć nie wiadomo jak wygląda w realu, bo na zdjeciu tym obrabianym to wszystko wygląda fajnie :)

no i zobaczyłam dalej zdjecie.../. no i ja bym go nie zaryzykowałam mi sie nie podoba.... ale wiem że różne predyspozycje i rózne upodobania ludzie mają :) wiec rozumiem że każdemu moze podobac sie coś innego...

napisałam Ci wyżej 2 spróbuj na moją odpowiedzialność mam nadzieję że mnie nie wyklniesz :)

ja ich używam i uważam że moje rzęsy są świetne (ehhh cóż za skromność :P )

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Beata wrote:
    lipiec- chłopiec

ja mam trochę inaczej w mojej tabelce :)0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

a jaką masz tabelkę? napewno jest taka sama tylko wiesz pewnie w czym rzecz...bo rozumiem że sprawdzalas Librę? patrzyłas pewnie na jej wiek z tabelki? a ja na rocznikowy a Libruś kończy lata jesienią i dlatego w tabelce jest inaczej :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:

hmmmm już miałam Ci napisać że możesz spróbowac choć nie wiadomo jak wygląda w realu, bo na zdjeciu tym obrabianym to wszystko wygląda fajnie :)

no i zobaczyłam dalej zdjecie.../. no i ja bym go nie zaryzykowałam mi sie nie podoba.... ale wiem że różne predyspozycje i rózne upodobania ludzie mają :) wiec rozumiem że każdemu moze podobac sie coś innego...

napisałam Ci wyżej 2 spróbuj na moją odpowiedzialność mam nadzieję że mnie nie wyklniesz :)

no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Beatko, nie wiem czy doczytalas, bo to sporo stron wczesniej było, ale ja od wtorku juz mialam mdłosci najpierw po kawie pozniej non stop, zmieniły mi sie smaki a potem jeszcze do szły bóle w podbrzuszu, zmienne nastroje, brązowa linia ta co idzie do pepka mi sie zrobila zawroty głowy, itd ogolnie to sie poczatkowo zastanaiwlams ie czy to nie skutek lekow i w koncu stwierdzila ze juz 12 dpo to moge zrobic tescik :) a dzis sie pierwszy raz czuje jak na @ ale dalej mam zawroty w głowie no a od soboty to mnie na drzemki w ciągu dnia bierze :)

a z tuszami to ja mam znwou porblem bo mnie wiekszosc uczula pstatnio mialam jakis tani z rossmana, a teraz mam yves rocher nawet fajny :) wczesniej uzywalam z FMgroup

i tez bede sie na razie zbierac, musze skoczyc do skelpu po cos na obiad bo zaczynam sie robic glodna a co za tym idzie zawroty glowy i mdlosci sie nasilaja :(

no coś Ty naprawdę juz masz brązową linie?
    ja byłam pena ż eona pojawia isę sporo później....

Ami ja mdłości mam od kilku dni i cały dzien dziś wymiotuję ...

heheh może sie okaże z eta moja @ to nie @ była :) ?

Wosebka, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:

no wiesz byłam w drogerii i ogladałm ten tusz..i ta szczota jest naprawde duza...moze byc problem z pomalowaniem dolnych rzes..moze zaryzykuje ten zielony z maybelline:)

ten zielony jest ładny ale nie jest baardzo mocny to zalezy co lubisz...?

jesli nie libis zmocno wytuszowanych i megadługich rzęs to raz wystarczy, a na wieczór 2 razy i efekt jak z reklamy :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecwzynki ja zmykam bo mdli mnie musze leciec do łazienki
    jutro wpadne, ale juz nie obiecam ze będe wszystko nadrabiać (bo za bardzo forum kradnie mi zycie i spokój ducha- a wielokrotnie siedziałam po kilka godzin żeby wogóle nadrobić )

wiec jakby było jakies pytanie konkretnie do mnie to prosze na priv :) i wybaczcie

zajrzę jutro buziaki

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Amicizia wrote:

no coś Ty naprawdę juz masz brązową linie?
    ja byłam pena ż eona pojawia isę sporo później....

Ami ja mdłości mam od kilku dni i cały dzien dziś wymiotuję ...

heheh może sie okaże z eta moja @ to nie @ była :) ?

wiesz ja mdłosci mam dosc czesto wiec na to nie zwracalam uwagi, ale zaczely sie takie nietypiwe, nigdy mne po kawie nie mdlilo i odrzucilo mnie od roznych rzeczy, a do tego non stop mnie mdli i nawet M stwierdzil ze cos sie ze mna innego dzieje niz do tej pory, i Tobiezycze tego damego,w le wiem ze rzadko sie ma objawy ciażowe az tyle czasu przed temrinem @

a ta linie serio mam nie jakas wielka i mocną al ejest brązowa, zwróciłąm na nią uwage zupełnie przypadkiem, bo nigdy takiej nie mialam, i zaczelam obserwowac czy aby na pewno to jest ta linia no ale to ta linia, wiem wlasnie ze ona sie pozniej powinna pojawic no ale u mnie wszystko jest wczesniej i inaczej niz powinno byc.

jutro robie bete i bede juz potem spokojna :)

Beata lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego popoludnia Beatko :)

ja tez sie zbieram wreszcie do sklepu :)

wpadne pozniej :)

Beata lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:

ten zielony jest ładny ale nie jest baardzo mocny to zalezy co lubisz...?

jesli nie libis zmocno wytuszowanych i megadługich rzęs to raz wystarczy, a na wieczór 2 razy i efekt jak z reklamy :)

no to ten spóbuje:)a wiesz szukałam w necie i on jest taki smukły zielony tak?nie taki jak ten czerwony?moze wkleisz foto zebym nie pomyliła i innego nie kupiła;)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez sie zegnam :)więc do jutra kochane moje:)papa:*

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja ją kiedyś na maila dostałam więc nie powiem Ci jaka to tabelka, ale ja mam dane inne i sprawdzałam wg aktualnego wieku :) mniejsza z tym ;P
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 1727 1728 1729 1730 1731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ