plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Beata wrote:Witaj Piękna Fedruś :*
he he he nieprzesadzajmy nadwaga blada cera i podkrążone oczy i gdzie tu piękno
kochana piękno duchowe
liczy sie to co w środku
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny a nasza Ami to była robić tą betę!!??

była wyniki w piątek dopiero...
Jejku to co tak długo na wynik czekać musi!!
bo nie poszła do laboratorium gdzie na miejscu robią tylko musza wysłać choć i tak mi się wydaje ze za długo coś czeka na te wyniki
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny a nasza Ami to była robić tą betę!!??

była wyniki w piątek dopiero...
Jejku to co tak długo na wynik czekać musi!!
bo nie poszła do laboratorium gdzie na miejscu robią tylko musza wysłać choć i tak mi się wydaje ze za długo coś czeka na te wyniki
No to nas załatwiła na cacy tyle czekania!!
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedri, jeśli to Wam pomaga, to możecie sobie to wmawiać, ale sądzę, że mówienie: "może My nie nadajemy się na rodziców mamy zbyt intensywne życie nie ubrane w żadne ramy gdy chcemy idziemy na impreze gdy chcemy wyjeżdzamy pracujemy w róznych godzinach"
to średni argument. Ale skoro pomaga...
Mayusiu lepsze jest to niż sobie zarzucać przez kogo tego dziecka mieć nie mozemy i się zadręczać różnymi myślami... nie będe pisac jakimi...
mówiłam że moje myślenie jest kontrowersyjne
ale jeśli miałabym inne myślenie już dawno by mnie tu nie było tylko obijałabym się w białym miękkim pokoju bez klamek...
Mayusiu nie obraź się ale ciężko jest zrozumieć to przez co przeszliśmy co czuliśmy i jak to przeżywaliśmy osobą któe nie miały tego problemu ludzią którzy mają lub spodziewają się dzieci... niestety tu zawsze będzie podział na różnorodność w myślenie
Fredziu a mnie to wcale nie szokuje co piszesz! uważam że masz normalne podejście, tzn dla mnie logiczne ja tez często sobie wmawiam skoro czegoś nie mogę miec to widocznie tak musi być tak będzie lepiej pewnie bym nie podołała i że musimy zająć sie czymś innym, dla mnie to zupełnie naturalne podejście pozwalające jakoś przetrwac w tym zwariowanym swiecie
a jesli ktos uważa że tak nie myślę i ze to tylko system obronny... no cóż... a moze my popsortu już wariatki jestesmy że od skrajonści w skrajnośc sobie musimy tłumaczyć..
ja wiem jedno jeśli w czerwcowym cyklu nie uda mi się zajść to znaczy jśli do lipca nie bę ew ciąży to prosze parę kopów!! bo obiecuję i juz jestem święcie przekonana że jeśli do tego czasu nie zajdę to tak ma wyglądac moje zycie i koniec i nie ma co sie nad tym rozwodzić i tracić zbędną energię nad czyms ci nie może sie udać ...
ufff napisałam co myslałam
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
Becia rozumiem że dajesz sobie czas ale też powinnaś obrać jakiś plan taki jak Libra że jeśli się nie uda do jakiegoś czasu to coś trzeba robić dalej moze jakieś badania moze drożność może laparo może wrogość śluzu może przebadać męża...
czasami do czekania na cud trzeba dodać odbobine pomocy medycznej
Libra, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Ogłaszam że doszło do zapłodnienia patrząc na liczbę komentarzy i lajków!!
No to teraz zagnieżdzić się musi jeszcze!!!
Dziękuje moje drogie za taki doping!!
Mój wykres w tym cyklu pod każdym względem jest wyjątkowy !!!

Aga:) jak to zadziała, to ja o taką kurację poproszę w przyszłym cyklu:)
Libra nie ma sprawy!!! Sama osobiście wyskrobię ci 100 komentarzy!!
HEHEH dziewczyny to ja tez chcę !!! Aguś licze na Ciebie bo zwykle rozpoczynasz...
AGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Ogłaszam że doszło do zapłodnienia patrząc na liczbę komentarzy i lajków!!
No to teraz zagnieżdzić się musi jeszcze!!!
Dziękuje moje drogie za taki doping!!
Mój wykres w tym cyklu pod każdym względem jest wyjątkowy !!!

Aga:) jak to zadziała, to ja o taką kurację poproszę w przyszłym cyklu:)
Libra nie ma sprawy!!! Sama osobiście wyskrobię ci 100 komentarzy!!
HEHEH dziewczyny to ja tez chcę !!! Aguś licze na Ciebie bo zwykle rozpoczynasz...
NIe ma sprawy!!! jak kuracja się powiedzie to 9 miesięcy będę siedziała i tylko komentowała!!!
-
AGA 30 wrote:No to dziewczynki szykować nóżki na kopniaki dla Beatki!!!

co to za limity dajesz sobie Beatka!!
kopniaki za to że nadal będę próbowała się strać.....heheh
bo tak jak napisałam jesli do tego czasu sie nie uda to na 100% vodpuszczam i basta tak musi być!
choć po cichu wierzę że nie będziecie mnie musiały okopywać :p
Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Becia rozumiem że dajesz sobie czas ale też powinnaś obrać jakiś plan taki jak Libra że jeśli się nie uda do jakiegoś czasu to coś trzeba robić dalej moze jakieś badania moze drożność może laparo może wrogość śluzu może przebadać męża...
no niby tak kochana masz racje ale skoro niby wszystko jest ok? to po co na siłe kombinowac? można przedobrzyc....Oliwka 2006

-
AGA 30 wrote:o taki wózek sobie kupię he he jak już w ciązy bede
http://tablica.pl/oferta/zabytkowy-wozek-z-lat-80-ID1cEt9.html#e80acb2a8c;r:;s
wow taki wózek to jakieś kilka lat temu moja mam wyrzuciła ale był już w opłakanym stanie
AGA 30 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Fedra wrote:Becia rozumiem że dajesz sobie czas ale też powinnaś obrać jakiś plan taki jak Libra że jeśli się nie uda do jakiegoś czasu to coś trzeba robić dalej moze jakieś badania moze drożność może laparo może wrogość śluzu może przebadać męża...
no niby tak kochana masz racje ale skoro niby wszystko jest ok? to po co na siłe kombinowac? można przedobrzyc....
ale sama napisałaś "niby wszystko w pożądku" czyli jednak nie wszystkie badania były wykonane???17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
AGA 30 wrote:o taki wózek sobie kupię he he jak już w ciązy bede
http://tablica.pl/oferta/zabytkowy-wozek-z-lat-80-ID1cEt9.html#e80acb2a8c;r:;s
heheh a nie masz gdzies na strychu po sobie?
Oliwka 2006

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ubieram się już bo faktycznie tak będzie