X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !

w końcu trojaczki z tego wyjda :) tyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających :)

No to już przesada z trojaczkami by była he he he!!!:-)

ej nie no jak by były trojaczki to by ktoś się zainteresowal tematem heheh
    gmina by pomogła, jakies lokalne media :)
    zaraz znalażły by sie wózki , całe wyprawki heheh i może gmina zaoferowałaby pomoc jakiejs opiekunki ...

pomarzyć fajna rzecz :P

Beatko znając Polskę to by stwierdzili że 5 zł na osobę przekracza i nic się nie należy!!:-):-)

nie nie kochana ale nie chodzi mi o to że to takie obciażenie i niby rodzina wielodzietna odrazu.. tylko o to że to jakaś reklama dla gminy! stałabys się celebrytką :P rozsławiłabyś gminę i za to chcieliby Cię wszyscy obdarowywać :)

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śniło mi sie forum dziewczyny!!
    Że zrobiłam test wyszedł pozytywny i szybko wam napisałam i pokazałam zieloną kropkę!!! A potem nie miałam dostępu do kompa i nie umiałam z wami pisać a że tak strasznie płakałam!!:-)
    A sny niby na odwrót się spełniają !!!:-(

Libra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No i jest ciociunia!!!!:-):-)

Weź mnie nie strasz, w pierwszej chwili pomyślałam o @ !!! potem przypomniałam sobie że to jeszcze za wcześnie i się uspokoiłam :)

AGA 30, Dodi, Fedra, Muska, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
    Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.

u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...

oj libruś sama wiesz że już nie takie wykresy były... tempka ogólnie była ładna a to że dziś spadła tak nisko jeszcze niczego nie przesądza mam nadzieję

ojejku... nie zrozumcie mnie źle:) ja nie wymagam pocieszania, bo ja na prawdę się nie smucę... po prostu nie tym razem to innym:)
    a nakręcać się nie mam zamaru:)

kochana ale ja cie wcale nie pocieszam broń boże! bo wiem że to nic nie pomaga ani teraz to już nic nie zmienimy nawet gdyby...
    ale uważam ze szansa nadal jest, przeciez było kilka takich wykresów gdzie tempka drastycznie spadła w dniu spodziewanej@ a potem wysoko poszybowała :) i wcale nie mówię że tak musi być u Ciebie choć nie ukrywam że fajnie by było :)

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko to ja dziękuję za taką celebrytke !! No chyba że mieszkanie by mi dali to i czworaczki mogę urodzić he he he!! Ale to wtedy polise mojego M zwiększyć byśmy musieli bo podejrzewam że po roku by zwariował he he he!!:-)

Beata lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Śniło mi sie forum dziewczyny!!
    Że zrobiłam test wyszedł pozytywny i szybko wam napisałam i pokazałam zieloną kropkę!!! A potem nie miałam dostępu do kompa i nie umiałam z wami pisać a że tak strasznie płakałam!!:-)
    A sny niby na odwrót się spełniają !!!:-(

AGUS na odwrot to będzie to, że jednak będziesz miała dostęp do kompa i będziesz nam na bieżaco relacjonowała przebieg ciąży :D
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!:-)

ja brałam, ale mój gin kazał mi zmienić na femibion natal 1, bo w nim jest dwa razy więcej kwasy foliowego, z czego połowa jest w formie lepiej przyswajalnej

mi w Klinice kazali brać właśnie Femibion lekarz który specjalizował się w tym wszystkim powiedział że te właśnie witaminy mają to wszystko i w takich ilościach ile trzeba :)

Beata, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEHEH AGA CZYLI JEDNAK ODWAZNA BABKA Z CIEBIE :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam cię Rucia
    a wieczorem się dowiem na wizycie jakie badania mi zaleci jedyny dobry plus ,że mnie pamiętał ;-) nic dziwnego ciężkie przypadki się nie zapomina ;-'

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam że doszło do zapłodnienia patrząc na liczbę komentarzy i lajków!!
    No to teraz zagnieżdzić się musi jeszcze!!!
    Dziękuje moje drogie za taki doping!!
    Mój wykres w tym cyklu pod każdym względem jest wyjątkowy !!!:-):-)

Wosebka, Beata, Fedra, mauysia, Dodi, anna_w, Muska, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz mogę się przywitać bo wszystko pięknie nadrobiłam a było tego sporo bo ponad 20 stron :)
    więc Witam Piękne Panie :)

mauysia, AGA 30, Beata, Wosebka, Dodi, Muska, gocha04, Libra, plemniczka lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ogłaszam że doszło do zapłodnienia patrząc na liczbę komentarzy i lajków!!
    No to teraz zagnieżdzić się musi jeszcze!!!
    Dziękuje moje drogie za taki doping!!
    Mój wykres w tym cyklu pod każdym względem jest wyjątkowy !!!:-):-)

HEHEH przejdziesz do historii tego forum jaka zafasolkowana wirtualnie przez nas :P (tzn wirtualne zapłodnienie , a fasolka jak najbardziej realna )

Fedra, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!:-)

ja brałam, ale mój gin kazał mi zmienić na femibion natal 1, bo w nim jest dwa razy więcej kwasy foliowego, z czego połowa jest w formie lepiej przyswajalnej

mi w Klinice kazali brać właśnie Femibion lekarz który specjalizował się w tym wszystkim powiedział że te właśnie witaminy mają to wszystko i w takich ilościach ile trzeba :)

No to jak zjem te witaminy to się przestawię na tamte!!!:-)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Piękna Fedruś :*

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie wszystko co tu było napisane zostało skomentowane więc się nie będę powtarzać :)

co do pisania ja swego czasu pisałam pamiętnik taki w zeszycie i wtedy moja przyjaciółka powiedziała ze powinnam zacząć pisac bloga tylko że ja mam bardziej kontrowersyjne poglądy niż Bella zresztą moje wypowiedzi zazwyczaj są kontrowersyjne dlatego stwierdziłam ze się nie będę wychylać :)

ale kolega mnie ostatnio zaskoczył bo pisze książke o relacjach damsko-męskich i prosił mnie o pomoc... na poczatku zaczełam się śmiać ale pokazał mi naszą korespondencję no i jak nic mona by było z tego napisać niezły poradnik ;)

Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ciociu :) dziękuję za pomoc przy wykresiku AGI :D
    dziewczyny jakbyście jeszcze kiedyś wsparcia potrzebowały to walcie jak w dym, bo tutaj to jest grupa ;)
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Fedra, AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
    Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.

u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...

oj libruś sama wiesz że już nie takie wykresy były... tempka ogólnie była ładna a to że dziś spadła tak nisko jeszcze niczego nie przesądza mam nadzieję

ojejku... nie zrozumcie mnie źle:) ja nie wymagam pocieszania, bo ja na prawdę się nie smucę... po prostu nie tym razem to innym:)
    a nakręcać się nie mam zamaru:)

Rozumiem na 102%

Libra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Witaj Piękna Fedruś :*

he he he nieprzesadzajmy nadwaga blada cera i podkrążone oczy i gdzie tu piękno :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    No i jest ciociunia!!!!:-):-)

Weź mnie nie strasz, w pierwszej chwili pomyślałam o @ !!! potem przypomniałam sobie że to jeszcze za wcześnie i się uspokoiłam :)

haha, ja też tak samo ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamiast kawy zaparzyłam sobie...
    rumianek :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 1767 1768 1769 1770 1771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ