plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !
w końcu trojaczki z tego wyjdatyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających
No to już przesada z trojaczkami by była he he he!!!
ej nie no jak by były trojaczki to by ktoś się zainteresowal tematem heheh
gmina by pomogła, jakies lokalne media
zaraz znalażły by sie wózki , całe wyprawki heheh i może gmina zaoferowałaby pomoc jakiejs opiekunki ...
pomarzyć fajna rzecz
Beatko znając Polskę to by stwierdzili że 5 zł na osobę przekracza i nic się nie należy!!
nie nie kochana ale nie chodzi mi o to że to takie obciażenie i niby rodzina wielodzietna odrazu.. tylko o to że to jakaś reklama dla gminy! stałabys się celebrytkąrozsławiłabyś gminę i za to chcieliby Cię wszyscy obdarowywać
Dodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyŚniło mi sie forum dziewczyny!!
Że zrobiłam test wyszedł pozytywny i szybko wam napisałam i pokazałam zieloną kropkę!!! A potem nie miałam dostępu do kompa i nie umiałam z wami pisać a że tak strasznie płakałam!!
A sny niby na odwrót się spełniają !!!Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Muska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.
u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...
oj libruś sama wiesz że już nie takie wykresy były... tempka ogólnie była ładna a to że dziś spadła tak nisko jeszcze niczego nie przesądza mam nadzieję
ojejku... nie zrozumcie mnie źle:) ja nie wymagam pocieszania, bo ja na prawdę się nie smucę... po prostu nie tym razem to innym:)
a nakręcać się nie mam zamaru:)
kochana ale ja cie wcale nie pocieszam broń boże! bo wiem że to nic nie pomaga ani teraz to już nic nie zmienimy nawet gdyby...
ale uważam ze szansa nadal jest, przeciez było kilka takich wykresów gdzie tempka drastycznie spadła w dniu spodziewanej@ a potem wysoko poszybowałai wcale nie mówię że tak musi być u Ciebie choć nie ukrywam że fajnie by było
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Śniło mi sie forum dziewczyny!!
Że zrobiłam test wyszedł pozytywny i szybko wam napisałam i pokazałam zieloną kropkę!!! A potem nie miałam dostępu do kompa i nie umiałam z wami pisać a że tak strasznie płakałam!!
A sny niby na odwrót się spełniają !!!
AGUS na odwrot to będzie to, że jednak będziesz miała dostęp do kompa i będziesz nam na bieżaco relacjonowała przebieg ciąży
AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!
ja brałam, ale mój gin kazał mi zmienić na femibion natal 1, bo w nim jest dwa razy więcej kwasy foliowego, z czego połowa jest w formie lepiej przyswajalnej
mi w Klinice kazali brać właśnie Femibion lekarz który specjalizował się w tym wszystkim powiedział że te właśnie witaminy mają to wszystko i w takich ilościach ile trzebaBeata, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOgłaszam że doszło do zapłodnienia patrząc na liczbę komentarzy i lajków!!
No to teraz zagnieżdzić się musi jeszcze!!!
Dziękuje moje drogie za taki doping!!
Mój wykres w tym cyklu pod każdym względem jest wyjątkowy !!!Wosebka, Beata, Fedra, mauysia, Dodi, anna_w, Muska, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
No teraz mogę się przywitać bo wszystko pięknie nadrobiłam a było tego sporo bo ponad 20 stron
więc Witam Piękne Paniemauysia, AGA 30, Beata, Wosebka, Dodi, Muska, gocha04, Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Ogłaszam że doszło do zapłodnienia patrząc na liczbę komentarzy i lajków!!
No to teraz zagnieżdzić się musi jeszcze!!!
Dziękuje moje drogie za taki doping!!
Mój wykres w tym cyklu pod każdym względem jest wyjątkowy !!!
HEHEH przejdziesz do historii tego forum jaka zafasolkowana wirtualnie przez nas(tzn wirtualne zapłodnienie , a fasolka jak najbardziej realna )
Fedra, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!
ja brałam, ale mój gin kazał mi zmienić na femibion natal 1, bo w nim jest dwa razy więcej kwasy foliowego, z czego połowa jest w formie lepiej przyswajalnej
mi w Klinice kazali brać właśnie Femibion lekarz który specjalizował się w tym wszystkim powiedział że te właśnie witaminy mają to wszystko i w takich ilościach ile trzeba
No to jak zjem te witaminy to się przestawię na tamte!!!Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
W sumie wszystko co tu było napisane zostało skomentowane więc się nie będę powtarzać
co do pisania ja swego czasu pisałam pamiętnik taki w zeszycie i wtedy moja przyjaciółka powiedziała ze powinnam zacząć pisac bloga tylko że ja mam bardziej kontrowersyjne poglądy niż Bella zresztą moje wypowiedzi zazwyczaj są kontrowersyjne dlatego stwierdziłam ze się nie będę wychylać
ale kolega mnie ostatnio zaskoczył bo pisze książke o relacjach damsko-męskich i prosił mnie o pomoc... na poczatku zaczełam się śmiać ale pokazał mi naszą korespondencję no i jak nic mona by było z tego napisać niezły poradnik
Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Muska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.
u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...
oj libruś sama wiesz że już nie takie wykresy były... tempka ogólnie była ładna a to że dziś spadła tak nisko jeszcze niczego nie przesądza mam nadzieję
ojejku... nie zrozumcie mnie źle:) ja nie wymagam pocieszania, bo ja na prawdę się nie smucę... po prostu nie tym razem to innym:)
a nakręcać się nie mam zamaru:)
Rozumiem na 102%Libra lubi tę wiadomość