plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Muska wrote:Wosebka wrote:AGA 30 wrote:Witaj Wosebko!!!
Fredziu i gdzie to jesteś!!
hej Aguś:)no kochana:)skok extra:)oby teraz pieło sie do góry az do zielonej kropy;)
Aga kiedy miałas owu i kiedy wyliczony termin @? bo nie widze na tej mini miniaturce...
Owu miałam w piątek i IUI również a @ spodziewam się na 6-7 marca!!!
Aguś już bliżej niż dalej:) też jestem ciekawa i chciałabym, żebyś nas tu obdmuchała fliudkami.AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:Beata wrote:Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !
w końcu trojaczki z tego wyjdatyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających
No to już przesada z trojaczkami by była he he he!!!
ej nie no jak by były trojaczki to by ktoś się zainteresowal tematem heheh
gmina by pomogła, jakies lokalne media
zaraz znalażły by sie wózki , całe wyprawki heheh i może gmina zaoferowałaby pomoc jakiejs opiekunki ...
pomarzyć fajna rzeczOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!
jak byłam w pierwszej ciazy to brałam tylko falvit nie było koniecznosci brac dodatkowo kwasu foliowego:)AGA 30 lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Libra wrote:Muska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.
u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...
tak jak patrzyłam po innych grafikach i swojej, to czasem tempka może spaść poniżej kreski, aby pare dni później ostatecznie znowy sie odbić i tak pozostac przez najbliższe tygodnia (albo m-ce?).
Także na razie wszystko sie może zdarzyć.
A kiedy planujesz testować? Tez w weekend?
teraz to wcale nie będę testować!
chyba, że jakimś cudem tempka odbije, to wtedy zrobię testa:) -
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:No właśnie... jak tu Mayuś nie myśleć o obranym celu? Zawsze mnie zastanawiało jak podczas starań nie myśleć o dziecku?
Czym jest "wrzucenie na luz"? Cholera no tak logicznie myśląc- człowiek obiera sobie cel- w te wakacje jadę na Mazury. Pomyślał o tym w zimie i logiczne jest, że do wyjazdu oprócz codziennych spraw będzie gdzieś tam pod świadomie widział siebie na Mazurach w łódce czy w czymś tam
Tak samo jest z tymi fasolkami... dla mnie każdy seks podczas starań żeby nie wiem jak był spontaniczny był myślowo skierowany na dziecko- a może się uda? Hmmm ciekawe jak daleko zalazły te zołnierzyki już. Kij, nie myslę idę zrobić herbatę... mieszając łyżeczką widzę tańczące plemniki dookoła komórki jajowej. Nie, nie będę piła tej herbaty. Czy naprawdę da się nie myśleć o fasolce? Czy w ogóle jest to mozliwe w jakikolwiek sposób? Ciężka sprawa... i jak ktoś wymyśli receptę na niemyślenie o obranym celu to będzie moim Mistrzem Świata
heheh Bello i Ty powiesz że nie masz talentu pisarskiego ?mauysia, gocha04, BellaRosa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !
w końcu trojaczki z tego wyjdatyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających
No to już przesada z trojaczkami by była he he he!!!
ej nie no jak by były trojaczki to by ktoś się zainteresowal tematem heheh
gmina by pomogła, jakies lokalne media
zaraz znalażły by sie wózki , całe wyprawki heheh i może gmina zaoferowałaby pomoc jakiejs opiekunki ...
pomarzyć fajna rzecz
Beatko znając Polskę to by stwierdzili że 5 zł na osobę przekracza i nic się nie należy!! -
BellaRosa wrote:www.zycieduchowe.bloa.pl Tu jest link do mojego bloga... na razie sa tylko dwa wpisy
Ogólnie masło maślane gdyż pisarki ze mnie nigdy nie było i nie będzie xD
przeczytałamzapisałam sobie linka i czytać będę
BellaRosa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
uciekam popracować👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:Muska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.
u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...
oj libruś sama wiesz że już nie takie wykresy były... tempka ogólnie była ładna a to że dziś spadła tak nisko jeszcze niczego nie przesądza mam nadziejęOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!
ja brałam, ale mój gin kazał mi zmienić na femibion natal 1, bo w nim jest dwa razy więcej kwasy foliowego, z czego połowa jest w formie lepiej przyswajalnejFedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Witaj Gosiu
macie rację wszystkie Wosebko faktycznie niby człowiek odpuszcza niby wie ze raczej nie ale nadzieja sie tli...
Ruciu Takie ciepełko? u mnie tez wyraznie cieplej ale nie patrzyłam na termometr...ale deszczyk padaOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Muska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
oj libruś sama wiesz że już nie takie wykresy były... tempka ogólnie była ładna a to że dziś spadła tak nisko jeszcze niczego nie przesądza mam nadzieję
ojejku... nie zrozumcie mnie źle:) ja nie wymagam pocieszania, bo ja na prawdę się nie smucę... po prostu nie tym razem to innym:)
a nakręcać się nie mam zamaru:)Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny która z was Falvit bierze!! Bo z tego co kumam z ulotki to jest w nim kwas foliowy i 100% dziennej dawki i nie wiem teraz czy brać to i to!!
ja brałam, ale mój gin kazał mi zmienić na femibion natal 1, bo w nim jest dwa razy więcej kwasy foliowego, z czego połowa jest w formie lepiej przyswajalnej
To ja do końca wezmę jeszcze i ten kwas foliowy tam mi parę tabletek zostało a potem zostane tylko przy witaminach!!