plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Dodi wrote:
Niektóre dziewczyny mają mocną psychę, a niektóre słabszą. Jeśli starania o fasolkę - cykle kończące się @, a nie ciażą - powodują huśtawki nastrojów od euforii po skrajną depresję, to powinno zapalić się czerwone światełko, że czas na urlopik od nadmiaru dzieciowych myśli.
Jak będę widzieć u którejś takowe objawy, to wręcz będę wykopywać na wakacje od forum
Zdrowie psychiczne najważniejsze!
Mayuś czuwaj zeby nas stąd prosto do psychiatryka jakiegos nie wywieźlimauysia, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:AGA 30 wrote:Witaj Wosebko!!!
Fredziu i gdzie to jesteś!!
hej Aguś:)no kochana:)skok extra:)oby teraz pieło sie do góry az do zielonej kropy;)
Wosebko poczekamy zobaczymy!!
tyle czekania jeszcze zwariować można dobrze że mam was tu!!
Wosebka, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Beata wrote:Hej Ruciu *)
teraz czekam na wieści od Ciebie, jutro rano
U mnie nie ma na co czekaćchyba że na HSG. @ przylezie i tak, tu nie miałam najmniejeszych wątpliwości. W piątek lecę z wynikami do Gin, a w poniedziałek do szpitala dowiedzieć się o HSG
oczywuiście kochana chwali sie twoje podejście, bo jak mówia wtedy najpewniej sie udaje jak człowiek wyluzujeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
No właśnie... jak tu Mayuś nie myśleć o obranym celu? Zawsze mnie zastanawiało jak podczas starań nie myśleć o dziecku?
Czym jest "wrzucenie na luz"? Cholera no tak logicznie myśląc- człowiek obiera sobie cel- w te wakacje jadę na Mazury. Pomyślał o tym w zimie i logiczne jest, że do wyjazdu oprócz codziennych spraw będzie gdzieś tam pod świadomie widział siebie na Mazurach w łódce czy w czymś tam
Tak samo jest z tymi fasolkami... dla mnie każdy seks podczas starań żeby nie wiem jak był spontaniczny był myślowo skierowany na dziecko- a może się uda? Hmmm ciekawe jak daleko zalazły te zołnierzyki już. Kij, nie myslę idę zrobić herbatę... mieszając łyżeczką widzę tańczące plemniki dookoła komórki jajowej. Nie, nie będę piła tej herbaty. Czy naprawdę da się nie myśleć o fasolce? Czy w ogóle jest to mozliwe w jakikolwiek sposób? Ciężka sprawa... i jak ktoś wymyśli receptę na niemyślenie o obranym celu to będzie moim Mistrzem Świata
Dodi, Muska, mauysia, Libra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.
u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło... -
Nadrobiłam i Witam się z Wami:)
Też jestem ciekawa jak badanie u Małej29, pewnie wejdzie wieczorkiem.
Muska w takim razie czekamy jeszcze kilka dni i wszystko się okaże.
Libra @ jeszcze nie ma, ale ty wiesz lepiej co się tam kroi, bo sama się obserwujesz chociaż nie zawsze wychodzi to nam obiektywnie;)
Beata widzę, że trochę odpoczęłaś i wracasz, fajnie:) Teraz ja zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy w tym wszystkim, bo różne myśli biją mi się w głowie:/
Dodi wyczaiłaś mnie pierwsza:)Libra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
BellaRosa wrote:No właśnie... jak tu Mayuś nie myśleć o obranym celu? Zawsze mnie zastanawiało jak podczas starań nie myśleć o dziecku?
Czym jest "wrzucenie na luz"? Cholera no tak logicznie myśląc- człowiek obiera sobie cel- w te wakacje jadę na Mazury. Pomyślał o tym w zimie i logiczne jest, że do wyjazdu oprócz codziennych spraw będzie gdzieś tam pod świadomie widział siebie na Mazurach w łódce czy w czymś tam
Tak samo jest z tymi fasolkami... dla mnie każdy seks podczas starań żeby nie wiem jak był spontaniczny był myślowo skierowany na dziecko- a może się uda? Hmmm ciekawe jak daleko zalazły te zołnierzyki już. Kij, nie myslę idę zrobić herbatę... mieszając łyżeczką widzę tańczące plemniki dookoła komórki jajowej. Nie, nie będę piła tej herbaty. Czy naprawdę da się nie myśleć o fasolce? Czy w ogóle jest to mozliwe w jakikolwiek sposób? Ciężka sprawa... i jak ktoś wymyśli receptę na niemyślenie o obranym celu to będzie moim Mistrzem Świata
Coś w tym jest BellaRosa
Nawet w największym wyluzowaniu sa chwilę nadziei, że się uda/udałomauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Muska wrote:Libra a jak sytuacja u Ciebie? Mi tu w pracy wykresy sie nie pokazują, ale z opisów ponizej wnioskuje że sie tempka trochę obnizyła?
Jeszcze na miniaturach je widzę, ale takie małe i bez ostatniego dnia, także dopiero wieczorem poogladam co tam u kogo.
u mnie tempka prawi lini tyka:) a @ nie widać... chyba mi się cosik przesunęło...
tak jak patrzyłam po innych grafikach i swojej, to czasem tempka może spaść poniżej kreski, aby pare dni później ostatecznie znowy sie odbić i tak pozostac przez najbliższe tygodnia (albo m-ce?).
Także na razie wszystko sie może zdarzyć.
A kiedy planujesz testować? Tez w weekend?Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:No właśnie... jak tu Mayuś nie myśleć o obranym celu? Zawsze mnie zastanawiało jak podczas starań nie myśleć o dziecku?
nie da sie kochana..po prostu sie nie da..gdzies tam zawsze w podświaomosci naszej to będzie...no chyba ze któś nie ma w życiu żadnego celu czy marzenia..np ja...wiem ze starania były mizerne..a i tak im blizej @ tym wiecej mysli...a moze jednak...moze teraz zdarzy się cud..ze prawie nie myslałam..psychika odpoczęła to będe mieć niespodzianke..ale zaraz jednak wracam do rzeczywistosci..ze nie..ze to nie mój czas....gocha04, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Wosebka wrote:AGA 30 wrote:Witaj Wosebko!!!
hej Aguś:)no kochana:)skok extra:)oby teraz pieło sie do góry az do zielonej kropy;)
Aga kiedy miałas owu i kiedy wyliczony termin @? bo nie widze na tej mini miniaturce...
Owu miałam w piątek i IUI również a @ spodziewam się na 6-7 marca!!! -
Zgadzam się z Tobą Bella. Może akurat, aż tak fanatycznie o dziecku nie myślę mieszając herbatę, ale po seksie czasem też w trakcie myślę, że może to teraz lub ciekawe do kogo będzie podobne i takie inne duperelki. A nie myśleć o dziecku da się dopiero wtedy kiedy się go nie chce lub nie planuje w najbliższym czasie.Libra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Muska wrote:Wosebka wrote:AGA 30 wrote:Witaj Wosebko!!!
Aga kiedy miałas owu i kiedy wyliczony termin @? bo nie widze na tej mini miniaturce...
Owu miałam w piątek i IUI również a @ spodziewam się na 6-7 marca!!!
ok, to jeszcze trochę poczekamy
Czemu ten czas nie może szybciej płynac? (pyt. retoryczne) -
Rucia wrote:Wiecie co
Na moim zadupiu w tej chwili jest 7,5 stopnia na plusie
A wczoraj komar mnie ugryzł
Jak nic lato idzie
w mojej wiosce, w moim domu wczoraj pojawiła się meszka:) wiosna pełną parą👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy