X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muska wrote:
    mauysia wrote:
    Muska teraz tak sobie myślę - po kiego grzyba zrobiłaś tak wcześnie te testy :D ??? Teraz tylko będziesz sobie szargać nerwy, a my będziemy mieć na to wymierny wpływ ;)
    No ale skoro nawarzyłaś sobie tego piwa... ;)

No wiem Mauysia, masz rację. W sumie nie tylko ty tak mówiłaś.
    A zrobiłam bo wg mnie owu 15.02 była i tak pomyslałam, że jakas szansa na miarodajny test jest. Poza tym czuję się dalej chora, to sobie pomyslałam że może to inna bakteria ;) Nadzieja matka głupich.

Ale pomoglo mi to, uspokoiłam nerwy. Jak nic nie będzie to znaczy, że się nieźle wkręcam i trzeba coś będzie z tym zrobić. Rozważam nawet przestanie pisania tutaj, bo nawet jak się nie chce, to się trochę człowiek nakręci.

Ja do przedwczoraj byłam w miare wyluzowana, ale jak sie tyle tu czyta o fasolkach to poziom adrenaliny znowu wzrasta i jazda zaczyna się od nowa, zwlaszcza że pare dni przed @ jestem :(

To prawda, nieustanne gadanie o fasolkach nie sprzyja znalezieniu dystansu... Kilka z nas brało już urlop "na poratowanie zdrowia" psychicznego w tym zakresie ;) więc urlopik jest jak najbardziej pożądany w krytycznych chwilach. Grunt, żeby nastąpił powrót :)

TZN powrót na forum, a nie powrót fasolkowej obsesji ;)

Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Gosia :)

a co do Libry to ja dziś milczę... czekam do jutra :)

gocha04, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj czuję się lepiej, co widać - bo zasypuję forum swoimi wypowiedziami :) Normalnie nawet nie miałam siły stukać w klawiaturę ze zmęczenia i złego samopoczucia. Ale jest gud!

Kaja, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Dziękuję Beatko :D choć wiem, ze przydałoby się nad stylistyka popracowac... cóz... nie chciało się w szkole wypracowań pisać to teraz pora ponadrabiać :)

chyba żartujesz? czy to taka skromność?
    a może to ja taka nieoczytana? ale jak napisałas że masło maślane to byłam przygotowana na wszystko...

ale uważam że naprawdę bardzo poprawną stylistycznie formą pisane zdania i całe przemyslenia a nie były wcale krótkie, więc moim zdaniem talent do pisania, a może raczej wypowiadania sie masz jak najbardziej!

BellaRosa lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko jak tu na fasolkowym forum nie pisać o fasolkach :) faktycznie dystans jest potrzebny, bo te nakręcanie naprawdę nie sprzyja ani kondycji psychicznej ani pozytywnym wynikom ;)
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    nie wiem czy pisałam ,ale po zastanowieniu się przez Tydzień zmieniam Lekarza dziś mam wizytę u Nowego gin więc akcja leczenie znów od Nowa!!!!! i powiedziałam Sobie ,że to Ostatni raz jak zmieniam .....

to zyczę aby zmiana była w 100 % pozytywna i aby wreszcze był jakiś pozytywny rezultat :)

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No i trochę posprzątałam czas na jakieś śniadanko :-)

Aguś dopiero zauważyłam twój piękny skok! :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja szukaj dobrego Gina do skutku. Ja szukałam i w końcu znalazłam! Warto się trochę pomęczyć z tym tematem.

Beata, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    tylko jak tu na fasolkowym forum nie pisać o fasolkach :) faktycznie dystans jest potrzebny, bo te nakręcanie naprawdę nie sprzyja ani kondycji psychicznej ani pozytywnym wynikom ;)

heh no niestety dlatego ja od czasu do czasu uciekam by potem powrócic z pozytywną energią :)

AGA 30, mauysia, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    No i trochę posprzątałam czas na jakieś śniadanko :-)

Aguś dopiero zauważyłam twój piękny skok! :)

Rucia ja to jednak as jestem he he!!! ciekawe czy do końca cyklu mój wykres z asa na waleta nie spadnie:-)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Niektóre dziewczyny mają mocną psychę, a niektóre słabszą. Jeśli starania o fasolkę - cykle kończące się @, a nie ciażą - powodują huśtawki nastrojów od euforii po skrajną depresję, to powinno zapalić się czerwone światełko, że czas na urlopik od nadmiaru dzieciowych myśli.
    Jak będę widzieć u którejś takowe objawy, to wręcz będę wykopywać na wakacje od forum ;)
    Zdrowie psychiczne najważniejsze!

Muska, Wosebka, Beata, BellaRosa, Dodi, Libra, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Beatko, Dodi, Muska, Kaja, Wosebka, Mayuś ( chyba wszystkie uff ) :)

mauysia, Wosebka, Beata, Muska, Dodi, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ciocia Fredzia gdzieś tu sie skrada!!:):-)

Wosebka, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ruciu *)

teraz czekam na wieści od Ciebie, jutro rano :)

Wosebka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

A nie, nie wszystkie.... :P

No ale przede wszystkim CZEŚĆ RUCIU :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 09:54

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Hej Ruciu *)

teraz czekam na wieści od Ciebie, jutro rano :)

U mnie nie ma na co czekać :D chyba że na HSG. @ przylezie i tak, tu nie miałam najmniejeszych wątpliwości. W piątek lecę z wynikami do Gin, a w poniedziałek do szpitala dowiedzieć się o HSG :)

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Rucia kochana:)ale u mnie piękne słoneczko za oknem:)a mnie coś zesłabiło:(

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

A nie, nie wszystkie.... :P

No ale przede wszystkim CZEŚĆ RUCIU :)

Jeżeli którąś ominęłam to przepraszam. Chciałoby się ogarnąć wszystkie, ale musiałabym najpierw spisać na kartce :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !

w końcu trojaczki z tego wyjda :) tyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających :)

AGA 30, Rucia, mauysia, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !

w końcu trojaczki z tego wyjda :) tyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających :)

No to już przesada z trojaczkami by była he he he!!!:-)

‹‹ 1764 1765 1766 1767 1768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ