plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Muska wrote:mauysia wrote:Muska teraz tak sobie myślę - po kiego grzyba zrobiłaś tak wcześnie te testy
??? Teraz tylko będziesz sobie szargać nerwy, a my będziemy mieć na to wymierny wpływ
No ale skoro nawarzyłaś sobie tego piwa...
No wiem Mauysia, masz rację. W sumie nie tylko ty tak mówiłaś.
A zrobiłam bo wg mnie owu 15.02 była i tak pomyslałam, że jakas szansa na miarodajny test jest. Poza tym czuję się dalej chora, to sobie pomyslałam że może to inna bakteriaNadzieja matka głupich.
Ale pomoglo mi to, uspokoiłam nerwy. Jak nic nie będzie to znaczy, że się nieźle wkręcam i trzeba coś będzie z tym zrobić. Rozważam nawet przestanie pisania tutaj, bo nawet jak się nie chce, to się trochę człowiek nakręci.
Ja do przedwczoraj byłam w miare wyluzowana, ale jak sie tyle tu czyta o fasolkach to poziom adrenaliny znowu wzrasta i jazda zaczyna się od nowa, zwlaszcza że pare dni przed @ jestem
To prawda, nieustanne gadanie o fasolkach nie sprzyja znalezieniu dystansu... Kilka z nas brało już urlop "na poratowanie zdrowia" psychicznego w tym zakresiewięc urlopik jest jak najbardziej pożądany w krytycznych chwilach. Grunt, żeby nastąpił powrót
TZN powrót na forum, a nie powrót fasolkowej obsesjiDodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Dziękuję Beatko
choć wiem, ze przydałoby się nad stylistyka popracowac... cóz... nie chciało się w szkole wypracowań pisać to teraz pora ponadrabiać
chyba żartujesz? czy to taka skromność?
a może to ja taka nieoczytana? ale jak napisałas że masło maślane to byłam przygotowana na wszystko...
ale uważam że naprawdę bardzo poprawną stylistycznie formą pisane zdania i całe przemyslenia a nie były wcale krótkie, więc moim zdaniem talent do pisania, a może raczej wypowiadania sie masz jak najbardziej!BellaRosa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kaja wrote:nie wiem czy pisałam ,ale po zastanowieniu się przez Tydzień zmieniam Lekarza dziś mam wizytę u Nowego gin więc akcja leczenie znów od Nowa!!!!! i powiedziałam Sobie ,że to Ostatni raz jak zmieniam .....
to zyczę aby zmiana była w 100 % pozytywna i aby wreszcze był jakiś pozytywny rezultatDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:
heh no niestety dlatego ja od czasu do czasu uciekam by potem powrócic z pozytywną energiąAGA 30, mauysia, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:
Niektóre dziewczyny mają mocną psychę, a niektóre słabszą. Jeśli starania o fasolkę - cykle kończące się @, a nie ciażą - powodują huśtawki nastrojów od euforii po skrajną depresję, to powinno zapalić się czerwone światełko, że czas na urlopik od nadmiaru dzieciowych myśli.
Jak będę widzieć u którejś takowe objawy, to wręcz będę wykopywać na wakacje od forum
Zdrowie psychiczne najważniejsze!Muska, Wosebka, Beata, BellaRosa, Dodi, Libra, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Hej Ruciu *)
teraz czekam na wieści od Ciebie, jutro rano
U mnie nie ma na co czekaćchyba że na HSG. @ przylezie i tak, tu nie miałam najmniejeszych wątpliwości. W piątek lecę z wynikami do Gin, a w poniedziałek do szpitala dowiedzieć się o HSG
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Cześć Beatko, Dodi, Muska, Kaja, Wosebka, Mayuś ( chyba wszystkie uff )
A nie, nie wszystkie....
No ale przede wszystkim CZEŚĆ RUCIU
Jeżeli którąś ominęłam to przepraszam. Chciałoby się ogarnąć wszystkie, ale musiałabym najpierw spisać na kartce -
Aga tyle komentarzy i taki doping że hoho !
w końcu trojaczki z tego wyjdatyle pozytywnych wibracji wokół Ciebie i fasolek dmuchających
AGA 30, Rucia, mauysia, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny