plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki Libri, Mayuś i Ami
no wlasnie ja podejrzewam że ovulka wczoraj albo dzis tak na moje subiektywne odczucia... ale jesli tempka to całkowicie wykluczy to możliwe ze sie nie znam kompletnie na swoim organizmie, dlatego wolałabtym żeby tempka to powteirdziła moje przeczucia...
moja szyjka naprawdę wczoraj wyjątkowo rozpulchniona taka pękata hehehhe
no cóz poczekamy no stresssLibra, Dodi, mauysia, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
to chyba b.dobrze, nie Rucia?
Ja sobie tez chyba zmierze w przyszłym cyklu, jak nie zapomne poprosić o skierowanie na czas.
Tak tu sie jakoś cichoo zrobiło.
Ja prawie zasypiam w pracy. Taka senność straszna mnie naszła...
Ziewam non stop.
Ide po kawe do kuhcni po na klawiaturze sie położę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczeta ... ale piekna dzisiaj pogoda a ja przykuta do łóżka jestem znów mnie choroba złapała akurat teraz ;/ więc pewnie znów nici z tego cyklu...
-
nick nieaktualnyDodi wrote:
Laboratorium nie dało kierowcy, kierowca nic nie wie, Pani z recepcji dzisiaj ma go ścignąć, żeby dowiózłMasakra.
-
Rucia wrote:Beata wrote:hmmm nie chce Wam tu mieszać... ale taki poziom progesteronu swiadczy o tym że ovu sie nie odbyła
Tak? Ale jak to?
a kiedy dokładnie robiłas ten progesteron? bo rozumiem że jeszcze przed dostaniem @? wiec była to typowa fl?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Hej dziewoje.
Odebrałam wynik progesteronu.
9,50
Normy w fazie lutealnej 1,7 - 27
Hej!
Ruciu nie jestem lekarzem, ale wiem tyle, że to za niski wynik na utrzymanie ciąży!!!!Muszisz brać luteine albo dupka!!! Owulka mogła być...gocha04 lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:hej dziewczeta ... ale piekna dzisiaj pogoda a ja przykuta do łóżka jestem znów mnie choroba złapała akurat teraz ;/ więc pewnie znów nici z tego cyklu...
Zdrówka Kiti zyczę *)kiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:kiti wrote:hej dziewczeta ... ale piekna dzisiaj pogoda a ja przykuta do łóżka jestem znów mnie choroba złapała akurat teraz ;/ więc pewnie znów nici z tego cyklu...
Kiti zazdroszczę ładnej pogody. U mnie jest masakrycznie zimno
no można powiedzieć że zawitała w końcu wiosna -
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Beata wrote:hmmm nie chce Wam tu mieszać... ale taki poziom progesteronu swiadczy o tym że ovu sie nie odbyła
Tak? Ale jak to?
a kiedy dokładnie robiłas ten progesteron? bo rozumiem że jeszcze przed dostaniem @? wiec była to typowa fl?
Becia robiłam w 25 dniu cyklu. 9 dni ( teoretycznie ) po owulacji. -
Ruciu ogólnie kilka dni po ovu progesterona aby z cala pewnością potwierdzić ovu powinien być >15
ale ja osatnio miałam 11.9 to niby tez sie załapałam nawet gadetka tu opisywała... ale z tego co sie zdąrzyłam zorientować wynik <10 świadczy o braku ovuOliwka 2006
-
dziewczyny a może znacie jakieś domowe sposoby na gorączke bo walcze z nią od rana a nie chce za dużo leków jeść...