plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dora dobrze, że czujesz się już lepiej
Ruciu obyś się w końcu dodzwoniła to tego szpitala i dowiedziała co i jak a później kolejność była zachowana czyli pozytywne wieści po badaniu oraz udany cykl
Ja teraz uciekam bo jadę po mamę i jedziemy wybrać firanki, bo rodzice chcą mi je na urodziny kupić
Będę później papa
@03.03
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiti wrote:dziewczyny a może znacie jakieś domowe sposoby na gorączke bo walcze z nią od rana a nie chce za dużo leków jeść...
Herbata z dzikiej róży z miodem i cytryną. Zimne oklady na głowę.
Ale duzo to chyba nie zbije. Zbija się jak ejst po 39 - 40. Temperatura jak jest to dobrze raczej, to znaczy że organizm walczy i mobilizuje siły bojowe.
Ja mam często problem bo nie mam gorączki przy różnych chorobach i lecze się 2 razy dłużej. Mój organizm ma obce bakterie w dupie i w ogóle się nie broni -
Powiem Wam ze ja i tak dzis oddalabym wszystko aby tylko dziecko bylo zdrowe, jestem dokladnie na polmetku w oczwkiwaniach na badania. I szczerze mowiac ciezko mi myslec o czyms innym.
Dlatego tez ostatnio malo pisze...Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyNO i jestem już!!!
Głodna jaw wilk!!
Ten basen to strzał w dziesiątkę był czuję się 5 lat młodsza i sprawniejsza!!
A mój kręgosłup to po tyłeczku w podziękowaniu mnie całuje he he he!!
Idę skrzydełka sobie usmażyć i podczytc was!!Muska, Libra, Nina82, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:NO i jestem już!!!
Głodna jaw wilk!!
Ten basen to strzał w dziesiątkę był czuję się 5 lat młodsza i sprawniejsza!!
A mój kręgosłup to po tyłeczku w podziękowaniu mnie całuje he he he!!
Idę skrzydełka sobie usmażyć i podczytc was!!
o to super widać basen dobry na polepszenie humorui oczywiscie kondycji;)
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
witam popoludniowo czwartkowo
mauysia, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:Powiem Wam ze ja i tak dzis oddalabym wszystko aby tylko dziecko bylo zdrowe, jestem dokladnie na polmetku w oczwkiwaniach na badania. I szczerze mowiac ciezko mi myslec o czyms innym.
Dlatego tez ostatnio malo pisze...
Dorcia... ja też czekam na wynik badania Twojego dzieciątka... i czuję, że będzie dobrze
a z tymi pracami to teraz jest przerąbane... nic pewne nie jestDora, Muska lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:hej Aga83;)
widze tempka do gory odbiła
u ciebie blondi tez do góry!
Dobrze widzę?
Sorka że musze pytać, ale nie mam jak sprawdzić, bo w pracy tylko miniaturki widze (tycie tycie, więc nie wiem zy dobrze widzę), normalne wykresy nie istnieją. Podejrzewam blokady na necieBlondi22 lubi tę wiadomość
-
cos tam sie ruszylo, chociaz na wczorajsza tempke nie zwracam uwagi. zobaczymy dalej co sie bedzie dzialo.