plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki
Oczywiście dziś dzień na wariackich papierach...
Nie zdążyłam nic nadrobić z wczoraj i dziś. Szybciutko przeleciałam strony,ale nie za wiele się dowiedziałam
Mam nadzieję,że wszystko u was w porządku.
Malutka mam nadzieję,że dobrze się czujesz.
Libruś trzymam kciuki za następny cykl
Pozdrawiam wszystkie dziewuszkiLibra, Blondi22, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Cześc Gocha!
Ja uciekam moje drogie. Jade z m dziełkę jedna oglądać. Potem na miasto browarka z chłopakami z pracy (trzeba się z tym testosteronem jednak integrować), także nie wiem czy dzisiaj będe w stanie tu jeszcze zajrzeć.
Milego wieczorka zawczasu życze!gocha04, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Cześć dziewczyny.
Mała bardzo dobrze, leż, odpoczywaj i dbaj o siebie.
Libra zgadza się moja fl pofalowana taka była i nie mogła się zdecydować czy w górę czy w dół, a w tamtym cyklu zaczęłam przygodę z dupkiem i od razu ładnie się zrobiło i nadziei niejednej z nas pewnie mój wykres narobił.
Progesteron 24dc miałam 9,9 czyli bardzo podobny do Ruci i gin powiedziała, że ciut za niski i dała dupka raczej w małej dawce,bo pół tabl 2xdziennie. O braku owulacji nic nie mówiła i tu zgodzę się z Kopciuszkiem, że progesteron oznacza niewydolność ciałka żółtego i nie umie podtrzymać ciąży.
Czyli od zawsze mogłam mieć niski progesteron i stąd może moje poronienie? -
a ja dziś miałam zapierdziel w pracy i dopiero wyrwałam się z tego pędu i zdołałam was nadrobić i coś skrobnąć.
Od dziś też nie biorę już wiesiołka, bo tempka mi delikatnie drgnęła do góry i śluzu mam tyle, że nawet mój M wczoraj powiedział, że chyba i u mnie roztopy nadeszły. I widzę, że faktycznie wiesiołek działa!Libra, Blondi22, Dodi, martula lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDoruś teraz chyba wszędzie jest taka kulawa sytuacja z pracą. U mojego M. też cały czas słyszy się o masowych zwolnieniach, w tamtym tygodniu poleciało 20 osób, On sam na razie jest bezpieczny bo do maja/czerwca prowadzi duży projekt. Ale co dalej będzie to nie wiadomo.
Dora lubi tę wiadomość
-
Rucia na to pytanie ci nie odpowiem na 100%, ale jest takie prawdopodobieństwo niestety.
A po poronieniu nikt nie zlecił ci badań takich jak progesteron na przykład?
Cześć Muska, tylko się nie upij, bo ci dziecko podrzucąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 14:30
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:Cześć dziewczyny.
Mała bardzo dobrze, leż, odpoczywaj i dbaj o siebie.
Libra zgadza się moja fl pofalowana taka była i nie mogła się zdecydować czy w górę czy w dół, a w tamtym cyklu zaczęłam przygodę z dupkiem i od razu ładnie się zrobiło i nadziei niejednej z nas pewnie mój wykres narobił.
Progesteron 24dc miałam 9,9 czyli bardzo podobny do Ruci i gin powiedziała, że ciut za niski i dała dupka raczej w małej dawce,bo pół tabl 2xdziennie. O braku owulacji nic nie mówiła i tu zgodzę się z Kopciuszkiem, że progesteron oznacza niewydolność ciałka żółtego i nie umie podtrzymać ciąży.
niom to dobrze mi dzwoniło;)
a badałaś progesteron po owulce jak się kształtuje przy stosowaniu dupka? -
Libra nie badałam, ale jak pójdę do gin to poproszę ją o skierowanie. Tylko nie wiem kiedy pójdę, bo najpierw M musi zrobić badanie. Już raz u niej byłam bez jego badania i trochę mi się oberwało po głowie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:Rucia na to pytanie ci nie odpowiem na 100%, ale jest takie prawdopodobieństwo niestety.
A po poronieniu nikt nie zlecił ci badań takich jak progesteron na przykład?
Cześć Muska, tylko się nie upij, bo ci dziecko podrzucą
Gocha jak to mówią lekarze, jedno poronienie zawsze się może zdażyć, więc nikt specjalnie się tym nie przejął. Chodziłam do Medcoveru, a tam jakoś nie kwapią się do wystawiania skierowań na badania.Nina82 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Ovu mi wyznaczylo owilacje na poniedzialek... w tym czasie to raczej @ powinnam dostac... niezle mi sie cykl rozregulowal, a fertility friend wyznaczyl owulacje moją na sobote. Jak myslicie kiedy moglam miec tą owulacje?
Agus idziesz jutro badac progesteron?
Biore sie za nadrabianie:) -
Rucia wrote:Doruś teraz chyba wszędzie jest taka kulawa sytuacja z pracą. U mojego M. też cały czas słyszy się o masowych zwolnieniach, w tamtym tygodniu poleciało 20 osób, On sam na razie jest bezpieczny bo do maja/czerwca prowadzi duży projekt. Ale co dalej będzie to nie wiadomo.
moj od poniedziałku w domu siedział i dopiero dziś poszedł bo roboty bo nie mieli co robic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc dziewczyny. Ovu mi wyznaczylo owilacje na poniedzialek... w tym czasie to raczej @ powinnam dostac... niezle mi sie cykl rozregulowal, a fertility friend wyznaczyl owulacje moją na sobote. Jak myslicie kiedy moglam miec tą owulacje?
Agus idziesz jutro badac progesteron?
Biore sie za nadrabianie:)
Plemniczko nie jestem specem od wyznaczania owulki, ale też bym obstawiła na sobotę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dora wrote:Rucia progesteron i prolaktyna sa chyba najwazniejsze dla ciazy. Wiec koniecznie je kontroluj.
Doruś jak tylko uda mi się zajsć w ciąże, będę już o wiele mądrzejsza.
Rucia ale to jest wazne zeby zajsc....Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny