plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA sutki mi zmarzły na tym basenie okropnie he he bolą teraz jak diabli!!
Było takie małżeństwo z niemowlakiem ale mała pląsała po tym basenie aż miło było popatrzeć!!
Mam nadzieję że za jakiś czas i ja ze swoim maleństwem pojade na basen!!!Kiedyś napewno:-)
Blondi22, mauysia, Libra, Beata, Muska, Fedra, Nina82, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Blondi22 wrote:hej Aga83;)
widze tempka do gory odbiła
u ciebie blondi tez do góry!
Dobrze widzę?
Sorka że musze pytać, ale nie mam jak sprawdzić, bo w pracy tylko miniaturki widze (tycie tycie, więc nie wiem zy dobrze widzę), normalne wykresy nie istnieją. Podejrzewam blokady na necie
u mnie niby do gory ale program i tak owulki juz mi pewnie nei wyznaczy
zostaje mi czekac obsatwiam owulke okolo 18 lutego ale nic nie wiadomo -
AGA 30 wrote:A sutki mi zmarzły na tym basenie okropnie he he bolą teraz jak diabli!!
Było takie małżeństwo z niemowlakiem ale mała pląsała po tym basenie aż miło było popatrzeć!!
Mam nadzieję że za jakiś czas i ja ze swoim maleństwem pojade na basen!!!Kiedyś napewno:-)
oj na pewno -
nick nieaktualny
-
szybko te 200 stron zleci. ja tu za wami ledwie nadazam
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:pamietacie Lusie?
na swoim profilu na fb napisała ze jest w 6tyg ciazy
ej no przecie zon tu sie chwaliła była tu z nami jak czekała na betę nie pamiętacie?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:pamietacie Lusie?
na swoim profilu na fb napisała ze jest w 6tyg ciazy
ej no przecie zon tu sie chwaliła była tu z nami jak czekała na betę nie pamiętacie?
pamietamytylko potem zaraz uciekła z forum i juz sie nie pojawiła
-
Rucia wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..X……30lat……….FASOLINKA…………………(19.10.2013)
Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat.......OCZEKUJE NA POTW…..małopolskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
Woseba…………..14....24lata……...02.03…………….podkarpackie
Dodi ......................4.....29lat...........03.03..................śląskie
kopciuszek126.....15....29lat............03.03..................łódzkie
AGA30.................26.....30lat...........06.03......IUI……opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
kiti.........................5......25lat............11.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
Pomału się otrząsam i wracamWięcej leżę kazano to kazano....
A dziękuję za dopisanie...liczba cykli 4: świętokrzyskie ...
Miłego dnia dziewczynki Ja pomalutku czytam z doskoku jak nie leżę forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 14:02
mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Muska wrote:Blondi22 wrote:hej Aga83;)
Dobrze widzę?
Sorka że musze pytać, ale nie mam jak sprawdzić, bo w pracy tylko miniaturki widze (tycie tycie, więc nie wiem zy dobrze widzę), normalne wykresy nie istnieją. Podejrzewam blokady na necie
zostaje mi czekac obsatwiam owulke okolo 18 lutego ale nic nie wiadomo
Program głupi Blondi
Ja na tej twojej miniaturce widze nieznaczną różnicę poziomów. Więc może takie minimalne zróżnicowanie w twoim przypadku wystarcza. Nie jest książkowe, ale każdy organizm jest inny.Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Blondi22 wrote:Muska wrote:Blondi22 wrote:hej Aga83;)
Dobrze widzę?
Program głupi Blondi
Ja na tej twojej miniaturce widze nieznaczną różnicę poziomów. Więc może takie minimalne zróżnicowanie w twoim przypadku wystarcza. Nie jest książkowe, ale każdy organizm jest inny.
poprzedni był dwu fazowy cykl.
oj tam co ma byc to bedzie.
zebym wiedziała jaki jest teraz dpo to b ym wiedziala kiedy testowac a tak lepiej poczekac -
Muska wrote:Blondi22 wrote:Muska wrote:Blondi22 wrote:hej Aga83;)
Dobrze widzę?
Program głupi Blondi
Ja na tej twojej miniaturce widze nieznaczną różnicę poziomów. Więc może takie minimalne zróżnicowanie w twoim przypadku wystarcza. Nie jest książkowe, ale każdy organizm jest inny.
Tzn mam nadzieję że dobrze widzę, ale to takie małe jest... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Mała bardzo dobrze, leż, odpoczywaj i dbaj o siebie.
Libra zgadza się moja fl pofalowana taka była i nie mogła się zdecydować czy w górę czy w dół, a w tamtym cyklu zaczęłam przygodę z dupkiem i od razu ładnie się zrobiło i nadziei niejednej z nas pewnie mój wykres narobił.
Progesteron 24dc miałam 9,9 czyli bardzo podobny do Ruci i gin powiedziała, że ciut za niski i dała dupka raczej w małej dawce,bo pół tabl 2xdziennie. O braku owulacji nic nie mówiła i tu zgodzę się z Kopciuszkiem, że progesteron oznacza niewydolność ciałka żółtego i nie umie podtrzymać ciąży.Libra, Rucia, kopciuszek126, Dodi, Mała, Amicizia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧