plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Wosebka wrote:Beata wrote:Wosebko*) u Ciebie tez czekamy na dobre wiesci
Beciu kochana jutro sie okaże:)ale mam przeczucia ze jednak @ zawita..tyle ze spóźniona..
ja mam nadzieję ze wreszcie nie , że wreszcie sie opamięta i odczepi
no i ile można?
no racja he he:)niech sie trzyma tych co dzieci nie chcą:)a nam niech wreszcie da spokój:)ja juz sobie mine m wyobrazam jeśliby sie udało...eh..marzenia:)no ale póki nie ma plamien:)co mnie cieszy to sobie chociaż poudaje że jestem w ciąży:)Beata, gocha04, Libra, Muska, Dodi, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
u mnie za oknem przepiękne słoneczko! az na spacer chciałoby sie wyjść, tyle że samopoczucie... do kitu chyba wlasnie przez te pogody
od tygodnia boli mnie głowa, i znów dzis mi niedobrzeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Ami nie mam pojęcia poszukaj w necie..
wlasnie sprawdzalam i co strona to inne rozpietosci hehehe i bądz tu mądry, co tam juz nie szukam,ważne ze jest na tyle wysoka że jestem w ciąży ityle. reszte dowiem sie na wizycie u ginekologa
ide sobie jakis obiadek zjescBeata, gocha04, Libra, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wosebko ale sama powiedz? wierzysz teraz napewno bardziej? teraz nie ma plamień w terminie...a le z ato było wcześniej.. dobrze będzie
Wosebka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Ami super cieszę sie że oficjalnie potwierdzone
Gosiu ale wizyta dopiero w poniedziałek, myślisz że nie brac pomimo wszystko narazie go?
Witaj Natusia
qrcze to naprawdę ciężki orzech do zgryzienia, ale skoro wydaje ci się, że owu była wczoraj lub przedwczoraj to można chyba zacząć brać.
Ami superancko!Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Amicizia wrote:Beata wrote:Ami nie mam pojęcia poszukaj w necie..
wlasnie sprawdzalam i co strona to inne rozpietosci hehehe i bądz tu mądry, co tam juz nie szukam,ważne ze jest na tyle wysoka że jestem w ciąży ityle. reszte dowiem sie na wizycie u ginekologa
ide sobie jakis obiadek zjesc
Ami pewnie nie ma co sie zadręczac normami, co to za różnca napewno jest wszystko ok:)Amicizia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyJej no niby wszystko tak jak ma być Beatko...chyba będzie trzeba przynajmniej jedną z naszych fasolek na medycynę wysłać i niech specjalizację z ginekologii robi...żeby nasze dziewczynki problemu z tą fachowością ginekologów nie miały...
Ami gratulacje...beta podobna do mojej w tym samym czasie jak wtedy robiłam...jest dobrze...a parametry są na prawdę różne i może od odczynników albo innych takich to zależy, czasem komputer liczy inaczej... u mnie mówiły dziewczyny, że najpierw się robi badanie czy w ogóle jest coś na rzeczy a dopiero wtedy liczy dokładnie...Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
dobra dzięki kochane
ja już lecę , miłego weekendu życzę
Wosebka, Muska, 2 kreski trzymajcie sie przez weekend ciepło i tylko pzytywne myśli
dla reszty buziaki równiezWosebka, Blondi22, Muska, 2 kreski, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Wosebko ale sama powiedz? wierzysz teraz napewno bardziej? teraz nie ma plamień w terminie...a le z ato było wcześniej.. dobrze będzie
no i to mi daje jakaś tam iskierke nadziei:)ale za bardzo sienie nastawiam..do jutra nie daleko wiec jakos wytrzymam:)obiecuje ze pierwsza się dowiesz:)napisze Ci eska:)ok:)bo na forum to pewnie jutro poźnym wieczorem bede bo przychodzi z pan jutro nam te rolety montować -
nick nieaktualnyBeatko weź , bo jak na razie i tak starania odłożone to nawet jak zablokujesz owulkę bo coś za wcześnie weźmiesz to przecież nic się nie stanie...ja bym chyba wzięła, po prostu wyregulujesz cykle w ten sposób...a u mnie dosłownie takie mici-pici płateczki śniegu lecą, zachmurzenie duże a rano była mżawka...100 pogód za jednego dnia, mnie też coś głowa boli ale łyknęłam ibuprom i sudafed i już...liczę, że przejdzie...
Choroba błogosławieństwo, waga spada w dół, bo szamam kaszki a tempka wyższa mi póki co nie straszna, bo wody mam w sobie nadmiar, to jest się z czego odwadniać... -
muzarcia wrote:Jej no niby wszystko tak jak ma być Beatko...chyba będzie trzeba przynajmniej jedną z naszych fasolek na medycynę wysłać i niech specjalizację z ginekologii robi...żeby nasze dziewczynki problemu z tą fachowością ginekologów nie miały...
Ami gratulacje...beta podobna do mojej w tym samym czasie jak wtedy robiłam...jest dobrze...a parametry są na prawdę różne i może od odczynników albo innych takich to zależy, czasem komputer liczy inaczej... u mnie mówiły dziewczyny, że najpierw się robi badanie czy w ogóle jest coś na rzeczy a dopiero wtedy liczy dokładnie...
dzieki muzarcia i zdrówka dla Ciebie i synka -
mauysia wrote:Wosebko, a jutro chcesz zmierzyć temperaturę tak? To dziś wieczorem przed snem będę myśleć o tym, że będzie super wysoka
Na pewno zadziała
no zmierze jutro:)chyba żeby wcześniej plamienia sie pojawiły..dziękuje kochana:)jakos tak dziwnie spokojna jestem:)jak nigdy:) -
ciągle skrycie podczytuję
Nas w pracy dzisiaj malo, więc trzeba za innych trochę porobić. Chłopaki na żadanie po wczorajszym wieczornym wyjściu pobrali
Slabe te chłopy
Mi to sie znowu spac chce. Zerosłońca, tak jakos pochmurnao, paskudnie, tak akurat żeby w domu pod kocykiem leżeć.
Ide na przerwe na spacer, bo zaraz mi głowa na klawiaturze sie sama poloży.
Do później kobitki.mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ha ha a u mnie słońce wyszło!!!!! Ale fajnie
a u mnie dzis pochmurno..ale słonko wczoraj było i ja madra (???) sobie wymysliłam ze szyby umuje chociaż bo takie brudne..no i nie ubrałam sie jak nalezy to mam za swoje...z zimna mnie telepało całą noc aż do teraz..i głowa boli:(