plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Witam się ponownie już po pracy
Widzę, że dziewczyny chyba już na weekend pouciekałyście
Ami ja również ogromnie gratuluję oficjalnego potwierdzenia ciąży i życzę nudnych, bezproblemowych kolejnych miesięcy :*
Wosebko ja też nieraz się już tak urządziłam przy myciu okien, że już teraz się pilnuję i ubieram
AGUS a Tobie basenik zaszkodził, czy już wcześniej Cię zbierało?
@03.03??
Dodi zbiera mnie i zbiera cały tydzień!!!
Przespałam się trochęi się lepiej już czuję!!! Przeżyję chyba hi hi hiDodi lubi tę wiadomość
-
AGA a jak Ty sobie to wyobrażasz ?? Fasolinka bez mamusi hehe
Przeżyjesz kochana przeżyjesz
Kaja Ty wandalu jeden hehe kurcze ja kwas foliowy to już biorę i biorę odkąd chciałam zostać mamąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 17:32
AGA 30, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA30 bedzie dobrze ,ale jutro bedzie jeszcze lepiej !!!!zobaczysz
No zobaczymy jutro!! Ja już 5 miesiąc biorę!! podobno dobrze brać 3 miesiące przed planowana ciąza i trzy miesiące w ciązy!!! No a że jak narazie ciąży nie ma to tylko kwas został hi hi hi -
Kaja wrote:mam pytanie jak długo brać kwas foliowy ile miesięcy ???bo ta moja gin mi kazała brać od czerwca i biore nie za długo?? może jakaś przerwa???powina byc co??!!
fakt ,że zainwestowałam i mam naturalny ten kwas foliowy i inne witaminy ,ale teraz tak sie zastanawiam czy nie za dużo ??!!! -
AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA30 bedzie dobrze ,ale jutro bedzie jeszcze lepiej !!!!zobaczysz
No zobaczymy jutro!! Ja już 5 miesiąc biorę!! podobno dobrze brać 3 miesiące przed planowana ciąza i trzy miesiące w ciązy!!! No a że jak narazie ciąży nie ma to tylko kwas został hi hi hi
AGA30 zawsze to coś hehehehe ale spokojnie bedzie dobrze -
AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA30 bedzie dobrze ,ale jutro bedzie jeszcze lepiej !!!!zobaczysz
No zobaczymy jutro!! Ja już 5 miesiąc biorę!! podobno dobrze brać 3 miesiące przed planowana ciąza i trzy miesiące w ciązy!!! No a że jak narazie ciąży nie ma to tylko kwas został hi hi hi
to tak jak u mnie ;P -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Wróciłam od Gina. Dostałam dupka, na II fazę cyklu. Jak to określiła Pani doktor rewelacja powinna wynosić 15 a ja mam 9,50. W cytologii wyszły mi jakieś ziarniaki, więc musze to zwalczyć. Grupa II. W 10dc czyli w sobotę ( przełożę na piątek chyba ) mam się zapisać na USG narządu rodnego + poobserwować czy zbliża się owulacja. No i w pn do szpitala na zapis HSG. Jeżeli dobrze pójdzie to 5 kwietnia będę miała badanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 18:36
gadgeta, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
dlaczego my musimy mieć tak cięzko? co miesiąc to samo, myślenie, stres, oczekiwanie i tak w kółko
ale już niedługo dla nas wszystkich zaświeci słońce a jak już będziemy wszystkie mamami to zorganizujemy spotkanie he he
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Cześć dziewczyny.
Wróciłam od Gina. Dostałam dupka, na II fazę cyklu. Jak to określiła Pani doktor rewelacja powinna wynosić 15 a ja mam 9,50. W cytologii wyszły mi jakieś ziarniki, więc musze to zwalczyć. Grupa II. W 10dc czyli w sobotę ( przełożę na piątek chyba ) mam się zapisać na USG narządu rodnego + poobserwować czy zbliża się owulacja. No i w pn do szpitala na zapis HSG. Ufff.
Witaj Ruciu
Dobrze, że wizytę masz już za sobą i przynajmniej się czegoś dowiedziałaś. Mam nadzieję, że te ziarniki to nic groźnego?, bo przyznam szczerze, nie wiem co to takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 18:11
-
Rucia wrote:Dodi, i za każdym razem jak wychodzi COŚ, to odechciewa mi się tego całego CELU.
Ruciu, ale to przecież kiedyś musi się skończyć!!! Nie może być tak, że ciągle coś będzie stawało na przeszkodzie, kurcze wszystkie tak bardzo pragniemy tego samego i wiecznie coś nie tak