plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Dodi, i za każdym razem jak wychodzi COŚ, to odechciewa mi się tego całego CELU.
Ruciu zobaczysz wszystko będzie dobrze wyleczysz to paskudztwo i zaraz szybko będzie fasolka zobaczyszRucia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymoże ziarniaki, co, bo ja tylko wiem co to ziarniaki...są gram ujemne i gram dodatnie...Rucieńko to dobry wynik, grunt, że nic innego tam nie znaleźli...kurcze ja to jednak mam dobrze, usg w gabinecie...to bardzo wygodne...
Mnie wygania brak metformaxu w poniedziałek już, bo do następnego już nie wystarczy mi a nie chcę odstawiać i znów odczuwać helikopterków...o nie!
Może poproszę pana dr. o skierowanie na bad. na krzepliwość i na transaminazy...alat aspat itd. -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Efcia, Dodi, mała...właśnie mała jak tam sytuacja u Ciebie kochana?
trudno powiedzieć okaże się jutro przepraszam Cię muzarciu ale nie chcę o tym mówić już. Bo niektórzy mogą stwierdzić że jestem panikara i nie mogą nie zrozumieć.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuzarciu - faktycznie źle napisałam ziarniak a nie ziarnik.
Dodi - ziarniaki to po prostu bakteria.
Mala - gin powiedział, że jeżeli po HSG nie zajdę przez 2 cykle, to zastosujemy inseminację.
Najbardziej z tego wszystkiego nie lubię jeżdżenia do tej WarszawyDodi, Libra lubią tę wiadomość