plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś no niestety malutki
powyżej 10 świadczy o wystąpieniu Ovu Tak pisała Gedgetka kiedyś
Kaju witaj
Effcia nie zauważasz mnie dzis! :p
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Effcia mój gin powiedział że rewelacja to 15.
a przy jakiej normie 15 to rewelecja?
bo ja widzę, że tu się pojawiają conajmniej dwie... 1,7-27 i druga coś nie pamiętam od ilu ale do 15,9
No to ja na dnie tej normy jestem!!1
Teraz wiadomo skąd te moje tempki niskie!! -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Rucia wrote:Effcia mój gin powiedział że rewelacja to 15.
a przy jakiej normie 15 to rewelecja?
bo ja widzę, że tu się pojawiają conajmniej dwie... 1,7-27 i druga coś nie pamiętam od ilu ale do 15,9
Libruś wszystko sie zgadza bo są dwie jednostki almo ng albo uml coś takiego i je sie inaczej przeliczaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Aguś no niestety malutki
Kaju witaj
No to u mnie nawet do owulki nie doszło!!! Załamka i porażka tyle kasy i męki czekania i wybuchów płaczu na nic!! -
Beata wrote:Effcia28 wrote:cześć dziewczynki odebrałam wynik progesteronu mój wynik to 13,66 norma do fazy lutealnej1,7-27 to jak to wygląda widzę że mieszczę się w nornie ale czy on jest dobry?
HEJ eFFCIA '
to dobry wynik potwierdzający ovu
p.s. dostałas smska?
nie już lęcę odczytać -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Beata wrote:Aguś no niestety malutki
Kaju witaj
No to u mnie nawet do owulki nie doszło!!! Załamka i porażka tyle kasy i męki czekania i wybuchów płaczu na nic!!
Aga pierwszy raz badałaś progesteron? -
nick nieaktualnyBeata i Wosebka: Przejrzałam w odpowiednim przedziale wiekowym wszystkie i nie ma... a może faktycznie nie moge go dodać, bo nie był prowadzony od początku!! No nic.. poddaję się, wkleiłam go Wam na forum, to musi wystarczyć
Uroczyście oświadczam co nastepuje
Ja- palaczka, kawoszka, ze stresującą pracą windykatora.. z PCOS, po zaburzeniach tarczycy 9poporodowa nadczynnosc), genetycznym obciążeniu poronieniami i trudnościami z zachodzeniem w ciążę, migrenowiec, niskociśnieniowiec, z niedoborem wit D i ze stanem zapalnym pochwy w czasie tej owu, w ktorej się udało, potwierdzam: DA SIĘ heheh ;)i to czasem jak widać bez żadnych wspomagań...
Dobra znikam, nie zakłócam Wam wątkuTrzymajcie się. Czasem do Was zajrzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 21:54
Rucia, gocha04, mauysia, Wosebka, Beata, Muska, Blondi22, Fedra, Dodi, karoam, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
kochana no nie wiem a kiedy masz wizyte? niech lekarz dokładnie sie temu przyjrzy i napewno zleci Ci dupgaston albo liteine bo one podnosz progesteronOliwka 2006
-
Rucia wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:Jestem rozczarowana!!!
4.1 mój wynik ng/ml
I co kicha chyba co!!!myślałam że chociaż powyżej 12 bedzie
Progesteron? Dosyć mały. Ja mam 9,50 i myslałam, że mój jest niski
No właśnie też jestem w szoku!!!Ile powinnien mieć przy staraniach się ???
Aga mi lekarka powiedziała, że rewelacja to 15. Jak najszybciej powinnaś skonsultować to z lekarzem, i zacząć przyjmować dupka albo luteinę.
dokładnie Rucia ma racje, wyjela mi to z ust. ale nie ma tego złego, przynajmniej wiesz na czym stoisz:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Beata wrote:Aguś no niestety malutki
Kaju witaj
oczywisćie że Cię widzę kochana:)
Tylko wiesz jak to "baby"zaraz trzeba sprawdzić wynik w necie czy jest prawidłowy:)
-
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Aguś no niestety malutki
Kaju witaj
No to u mnie nawet do owulki nie doszło!!! Załamka i porażka tyle kasy i męki czekania i wybuchów płaczu na nic!!
Aga pierwszy raz badałaś progesteron?
No pierwszy raz !!! Jak robiłam badania to nigdy mi lekarz nie wypisał na to skierowania więc poszłam tak sama od siebie!!
Niby mieści się w normie ale na jakim poziomie!! -
Beata wrote:Aguś no niestety malutki
Kaju witaj
oczywisćie że Cię widzę kochana:)
Tylko wiesz jak to "baby"zaraz trzeba sprawdzić wynik w necie czy jest prawidłowy:)
-
nick nieaktualny
-
Aga to chyba jakaś pomyłka ten progesteron, tym bardziej, że bierzesz dupka i miałaś owu potwierdzoną.
Kiedy wybierasz się do lekarza?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyRucia wrote:Libruś przy 1,7 - 27. Tak mi powiedziała moja gin w piątek.
pytam się z ciekawości, bo sama się zastanawiam nad powtórnym badaniem progesteronu po owulacji jak przeczytałam, że Twoja ginka mówi, że 15 to rewelacja... a u mnie było 12,9 ale przy innej normie (właśnie ja miałam do 15,9) i sie zastanawiam, czy to ma znaczenie... -
Rucia wrote:Aga z tak niskim progesteronem nie wiem czy kiedy kolwiek uda ci się zajść w ciąże? A co dopiero ją utrzymać.
Mysle że nic straconego. Najlepiej jesli zobaczy to lekarz, być moze zleci jeszcze jakies badania. a jesli nawet jest niski to przeciez dup badz lut podwyzsza poziom progesteronu dzieki czemu jajeczko moze sie zagnizdzic a na podtrzymanie ciazy tez sa rozne sposoby, ja bym nadzieji nie traciła, bedzie dobrze:)Libra lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek