X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Dziękuje Dziewczynki jakiś ten dzień mam dzisiaj do niczego :(

Wiem Fedruś co przeżywasz :( Dopiero co przeszłam to samo :(

najgorsze ze wiedziałam ze nie jest dobrze bo był w szpitalu ale zawsze jakaś taka nadzieja że jednak wyjdzie i się zobaczymy na swięta...
    nic tylko ryczeć mi się chce wszystko jest do dupy wszystko nie tak jak powinno być....
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam dość....

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ja dzisiaj wysiadłam właśnie odebrałam telefon od mojej mamy ze dziadek zmarł...
    był czasem upierdliwy ale jednak zawsze się cieszyłam ze tam jedziemy i on się tak strasznie cieszył...
    przepraszam Dziewczynki ale musiałam gdzieś o tym napisać tak mi cieżko...

p.s. Ruciu będe trzymać kciuki zeby tego 4 kwietnia było wszystko po twojej myśli :)

oj Fedra:( tulam:*:(

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Szkoda tylko, że będę musiała tam spędzić niemalże cały dzień :( Mam wziać szlafrok, piżamę i kapciuszki :)

Będzie jak na koloniach!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra- bardzo mi przykro. Trzymaj się...

Fedra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Ja dzisiaj wysiadłam właśnie odebrałam telefon od mojej mamy ze dziadek zmarł...
    był czasem upierdliwy ale jednak zawsze się cieszyłam ze tam jedziemy i on się tak strasznie cieszył...

p.s. Ruciu będe trzymać kciuki zeby tego 4 kwietnia było wszystko po twojej myśli :)

oj Fedra:( tulam:*:(

Kondolencje Scistamy mocno!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Dziewczynki ja się zmywam stąd bo nie potrzebnie smutek tu rozsiewam...
    Dziękuje za wasze słowa :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

najgorsze ze wiedziałam ze nie jest dobrze bo był w szpitalu ale zawsze jakaś taka nadzieja że jednak wyjdzie i się zobaczymy na swięta...
    nic tylko ryczeć mi się chce wszystko jest do dupy wszystko nie tak jak powinno być....

Fedra ja przetłumaczyłam sobie, że czasami lepiej puścić ukochaną osobę do lepszego świata, tam będzie jej lżej. Z pewnością twój dziadek troszkę cierpiał, tak samo jak mój, w żaden sposób nie mogłabyś mu pomóc, żeby było mu lepiej. Strata bliskiej osoby będzie zawsze okropnym przeżyciem, ale taka jest kolej rzeczy. Pocierp, wypłacz się, ból kiedyś minie. Ból minie a tęsknota pozostanie. Lepiej tęsknić, niż cierpieć w bólu.

Libra, mauysia, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam do padam na ryj, a jeszcze tyle obowiązków przede mną. Później zajrzę.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effciu, a gdzie się podziewałaś prze dzień cały? ;)

Fedri, no to smutna wiadomość :( Trzymaj się.

nie miałam wcześniej czasu wejść na neta:(
    Kurcze czuje się tak jakbym miała za chwile zalać się krwią:(ehh to niech się tak stanie wtedy zmienię sobie termin HSG na 14.03

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

Fedra ja przetłumaczyłam sobie, że czasami lepiej puścić ukochaną osobę do lepszego świata, tam będzie jej lżej. Z pewnością twój dziadek troszkę cierpiał, tak samo jak mój, w żaden sposób nie mogłabyś mu pomóc, żeby było mu lepiej. Strata bliskiej osoby będzie zawsze okropnym przeżyciem, ale taka jest kolej rzeczy. Pocierp, wypłacz się, ból kiedyś minie. Ból minie a tęsknota pozostanie. Lepiej tęsknić, niż cierpieć w bólu.

Dzięki Ruciu :)
    tak dziadek cierpiał i to już bardzo jeżdził na wózku i sam się nie poruszał jedynie sam umiał już tylko jeść...
    już zapominał gdzie jest wołał babcie i wydawało mu się ze jest wojna i trzeba uciekać do lasu...
    ja sobie próbuje właśnie tak tłumaczyć ze teraz jest z babcią że jest mu lepiej że nie cierpi... i może z Twoim Dziadkiem papieroski palą albo co ;)

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:

Kurcze czuje się tak jakbym miała za chwile zalać się krwią:(ehh to niech się tak stanie wtedy zmienię sobie termin HSG na 14.03

Na razie Ci się na @ nie zapowiada ;)

dobra mykam z pieskiem i na angielski trzeba umysł zająć innymi myślami :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Szkoda tylko, że będę musiała tam spędzić niemalże cały dzień :( Mam wziać szlafrok, piżamę i kapciuszki :)

Ja podobno mam spędzić tam dwa dni:(Będę leżeć jeden dzień na oddziale i nie wiem po jaką cholera i tak mi nic nie będą robić dopiero na następny dzień-głupota!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:

Na razie Ci się na @ nie zapowiada ;)

dobra mykam z pieskiem i na angielski trzeba umysł zająć innymi myślami :)

zauważyłam u siebie brunatny śluz,do tego boli mnie brzuch więc czekam aż @ przyjdzie byle szybko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jestem dziewczynki!!!
    Ja tak myślałam nad tym abonametem też ale do takich klinik mam dość kawał drogi niestety!!! Jechać zalatwić potem do lekarza potem na wyniki potem po wyniki no to za paliwo zapłacę więcej jak za same badania niestety!!!
    A juz o czasie nerwach i czekania w kolejkach nie wspomnę!! A tak mam 3 km do labolatorium zapłacę te 200 zł na raz i mam wszystko gotowe i zacznę z wynikami do lekarza chodzić!!!

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I jestem dziewczynki!!!
    Ja tak myślałam nad tym abonametem też ale do takich klinik mam dość kawał drogi niestety!!! Jechać zalatwić potem do lekarza potem na wyniki potem po wyniki no to za paliwo zapłacę więcej jak za same badania niestety!!!
    A juz o czasie nerwach i czekania w kolejkach nie wspomnę!! A tak mam 3 km do labolatorium zapłacę te 200 zł na raz i mam wszystko gotowe i zacznę z wynikami do lekarza chodzić!!!

Aguś może zadzwoń do obu klinik na ogólny numer i popytaj jak to jest. Na 100% oni współpracuja z innymi przychodniami (prywantymi tez) w całym kraju na zasadzie zlecania badań itp. Może więc jakas przychodnia blisko ciebie wchodzi w grę, mimo ze nazwy Medicover/LuxMed na budynku nie widać.
    Na necie można tez czasem doszukac się ktore placówki "współpracują" z nimi mimo ze do nich nie należą. Ale chyba szybciej będzie przedzwonić i podac nazwe wlasnej miejscowości.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Fredziu ogromnie mi przykro!!!:-(
    Trzymaj się kochana!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra,
    mi tez b. przykro z powodu Twojego dziadka. Szczere kondolencje.
    Nigdy nie wiem co wtedy pisać, więc pisze jak najmniej...

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    AGA 30 wrote:
    I jestem dziewczynki!!!

Aguś może zadzwoń do obu klinik na ogólny numer i popytaj jak to jest. Na 100% oni współpracuja z innymi przychodniami (prywantymi tez) w całym kraju na zasadzie zlecania badań itp. Może więc jakas przychodnia blisko ciebie wchodzi w grę, mimo ze nazwy Medicover/LuxMed na budynku nie widać.
    Na necie można tez czasem doszukac się ktore placówki "współpracują" z nimi mimo ze do nich nie należą. Ale chyba szybciej będzie przedzwonić i podac nazwe wlasnej miejscowości.

Muśka z tego co wiem to w tych klinikach co są w okolicach u mnie to bym musiała na wyniki do nich jezdzić wiem bo robiłam wyniki tak!!! 50 km jechałam żeby krew mi poprali bo bliżej nic nie ma!!!
    A ja po lekarzach jestem trochę oblatana bo problemy ze zdrowiem i wogóle!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja się żegnam:) miłego popołudnia i wieczorku...papa

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej, ja się żegnam:) miłego popołudnia i wieczorku...papa

Papatki Liberko!!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

‹‹ 1883 1884 1885 1886 1887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ