plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
Byłam u znajomej u tej co pisałam ze tyle razy poroniła no i zachciewa jej się dziecka 3 !!To mi powiedziała że mi udowodni że szybko idzie w ciązę zajść bo chyba machnie sobie dziecko!!!Ale żeby ci szkoda nie było !!Powiedziałam jej że jeżeli chodzi o mnie to może i 5 jeszcze sobie urodzić bo zazzdrosna na pewno nie będe a i na mnie czas przyjdzie prędzej czy pózniej!!
tfu! podła baba!
Dobrze że ja jej nie mówiłam o tej inseminacji ta dopiero by chodziła w skowronkach że się nie udałao!!
Niektóre kobiety są strasznie zgryźliwe...znam takie...zawsze mają coś do powiedzenia. Ale tylko dlatego,że zaliczyły wpadkę,z której może nie do końca były szczęśliwe i teraz już po wszystkim same dobre strony widza. Bo może skomplikowała sobie życie nieplanowanym dzieckiem i próbuje teraz udawać,że baaaaardzo chciała i się udało za pierwszym razem.Libra lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Rucia wrote:http://img19.imageshack.us/img19/3651/dsc0080by.jpg
Znalazłam zdjęcia mojego pozytywnego testu ciązowego z listopada, gdzie się okazało, ze ciąży nie było. Od tamtej pory nie wierzę w testy sikane
Widzicie drugą krechę?
ja raczej nic nie widze ale ze zdjecia ciezko stwierdzic
na moje oko to tu jest negatywny wynik;)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Ola_czeka wrote:Dodi, ok, Ty przynosisz ceratę na stół i sztuczne goździki.
AGA30, Natusia, ale dlaczego podła baba? Bo planuje 3 dziecko? Nie czaję.
Nie,dlatego że wiedząc,że ktoś się stara i nie wychodzi,daje takie komentarze,twierdząc,że przecież to nic trudnego... -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
Byłam u znajomej u tej co pisałam ze tyle razy poroniła no i zachciewa jej się dziecka 3 !!To mi powiedziała że mi udowodni że szybko idzie w ciązę zajść bo chyba machnie sobie dziecko!!!Ale żeby ci szkoda nie było !!Powiedziałam jej że jeżeli chodzi o mnie to może i 5 jeszcze sobie urodzić bo zazzdrosna na pewno nie będe a i na mnie czas przyjdzie prędzej czy pózniej!!
zlej ją... wredny babsztyl!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
tfu! podła baba!
Dobrze że ja jej nie mówiłam o tej inseminacji ta dopiero by chodziła w skowronkach że się nie udałao!!
Niektóre kobiety są strasznie zgryźliwe...znam takie...zawsze mają coś do powiedzenia. Ale tylko dlatego,że zaliczyły wpadkę,z której może nie do końca były szczęśliwe i teraz już po wszystkim same dobre strony widza. Bo może skomplikowała sobie życie nieplanowanym dzieckiem i próbuje teraz udawać,że baaaaardzo chciała i się udało za pierwszym razem.
No u niej raczej wpadki nie było bo straciła 9 pierwszych ciaż ale wchodzi w kryzys wieku średniego bo jej gadanie czasem jest jak miauczenie kotów marcujących się w marcu!! -
AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
połmózg jakiś, naprawde nikomu zle nie zycze ale az mio sie na jezyk cisnie zeby cos powiedzieć... wrrr...!!!natusia, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra, w razie czego w sobotę zapraszam na pijacki wieczór z ovu
wpadnę pomiędzy przytulankami z m...
bo ja mam płodne dni, a my z m przerzywamy obecnie wielki zryw i przypływ love;) bardzo mi się to podoba:)
to trzymamy kciuki hihihi06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnynatusia wrote:To po takich przejściach śmie tak gadać??? Chyba swoje frustracje na kimś musi wyładować!
Natusia to jest taka osoba że jest:
-najpiękniejsza
-najmądrzejsza
-najseksowniejsza
-naj naj naj naj
a jak zobaczy jedną zmarszczkę to do kosmetyczki leci na zabiegi niewiadomo jakie!!!!
A 2 lata temu jak jej koleżanka urodziła dziecko w jej wieku to się smiała ze za stara na dziecko jest a teraz ona nie jest!!!
Śmiech na sali jak ją czasem słucham !!!
Szkoda mi takich ludzi poprostu!!
a no i każdy facet na nią leci (oczywiście jej zdanie ) nawet przez tel. jak jej facet nie zna to się z nią umawia bo taki piekny głos ma he he!!
A tych co na nią nie patrzą to nie lubi np. Mój M!!! On jej znieść nie może ma uczulenie na nią nawet jak tylko ją widzi to wysypki dostaję!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 10:48
natusia, Dodi, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:ok Ola przyniose co trzeba a swoją drogą to ja chyba cały ten miesiąc będę pić, żeby myślenie wyłączyć
chyba, że do owu ??
A tam Dodi, pij do końca! Co się będziesz ograniczaćW końcu w Polsce żyjemy tu od małego trzeba się do procentów rpzyzwyczajać
(tylko mnie teraz nie zlinczujcie, taki żarcik mi kiedyż przez m zapodany). A tak w ogóle, to wiedziałyście że na wykazie dopuszczalnego stężenia alkoholu we krwi jest gwiazdka, a tam na dole jest dopisane po *niedotyczy Polaków i Rosjan
hehe
No to jesteśmy umówione na bibęAGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:To po takich przejściach śmie tak gadać??? Chyba swoje frustracje na kimś musi wyładować!
-najpiękniejsza
-najmądrzejsza
-najseksowniejsza
-naj naj naj naj
a jak zobaczy jedną zmarszczkę to do kosmetyczki leci na zabiegi niewiadomo jakie!!!!
A 2 lata temu jak jej koleżanka urodziła dziecko w jej wieku to się smiała ze za stara na dziecko jest a teraz ona nie jest!!!
a no i każdy facet na nią leci (oczywiście jej zdanie ) nawet przez tel. jak jej facet nie zna to się z nią umawia bo taki piekny głos ma he he!!
A tych co na nią nie patrzą to nie lubi np. Mój M!!! On jej znieść nie może ma uczulenie na nią nawet jak tylko ją widzi to wysypki dostaję!!!
A moim zdaniem ktoś kto tak o sobie mów,to myśli wręcz przeciwnie...ma więcej kompleksów niż my wszystkie razem wzieteFedra lubi tę wiadomość
-
Aaaa chodzi o ten tekst, że udowodni, jak łatwo jest zajść. A ja 2 tygodniu usłyszałam od kolegi: "od kiedy mam synka uważam, że życie bezdzietnych małżeństw jest bezsensowne i jałowe". Tak, że zmieniam nicka na Ola_jałowa:)
natusia, Dodi, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:To po takich przejściach śmie tak gadać??? Chyba swoje frustracje na kimś musi wyładować!
-najpiękniejsza
-najmądrzejsza
-najseksowniejsza
-naj naj naj naj
A tych co na nią nie patrzą to nie lubi np. Mój M!!! On jej znieść nie może ma uczulenie na nią nawet jak tylko ją widzi to wysypki dostaję!!!
A moim zdaniem ktoś kto tak o sobie mów,to myśli wręcz przeciwnie...ma więcej kompleksów niż my wszystkie razem wziete
Ja tam w ogóle się dziwię, że Aga marnuje czas i odwiedza tę jędzę.. Nasza Aga jest chyba po prostu zbyt miła, żeby wygarnąć tej zołzie...Libra, natusia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aaaa chodzi o ten tekst, że udowodni, jak łatwo jest zajść. A ja 2 tygodniu usłyszałam od kolegi: "od kiedy mam synka uważam, że życie bezdzietnych małżeństw jest bezsensowne i jałowe". Tak, że zmieniam nicka na Ola_jałowa:)
Ludzie to jak coś palną, to można po prostu paść na pyskLibra, natusia lubią tę wiadomość
-
natusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:To po takich przejściach śmie tak gadać??? Chyba swoje frustracje na kimś musi wyładować!
-najpiękniejsza
-najmądrzejsza
-najseksowniejsza
-naj naj naj naj
A moim zdaniem ktoś kto tak o sobie mów,to myśli wręcz przeciwnie...ma więcej kompleksów niż my wszystkie razem wziete
zgadzam sie w 100% to takie zakładanie maski zeby luszie nie widzieli ile w niej kompleksow i braku pewnosci siebie, a to ze gada ze wszyscy faceci na nia leca, to dla mnie objaw braku zainteresowania jej faceta jej osobanieszczesliwa kobieta
AGA 30, natusia, Dodi lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:natusia wrote:To po takich przejściach śmie tak gadać??? Chyba swoje frustracje na kimś musi wyładować!
-najpiękniejsza
-najmądrzejsza
-najseksowniejsza
-naj naj naj naj
poznał się chłop na trefnym towarze;)AGA 30, natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatusia to są kobiety nie dowartościowane i nie szczęśliwe ze swojego życia to moje zdanie!!!
Nie miała nigdy poważnych problemów w życiu !!! Chłop na nią pracuje matka da teściowa da na dom dostali mieszkanie dostali i ona nie pojmuje niektórych żeczy!!
Jak jej kiedyś powiedziałam że teściowej kupiliśmy tonę wegla na zimę to ona ze by nigdy nie kupiła !!! Drać potrafi każdy a dać od siebie to już nie!!