X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • natusia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziewuszki. Muszę obiad ugotować i za prasowanie się wziąć ... ale mi się chce... :/ no cóż,trzeba :) miłego dnia kochane!

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze jedno wam napisze tylko!! W tamtym roku jechaliśmy na koncert Z moim M i ona chciała z nami jechac ale że nie mieliśmy ochoty na jej towarzystwo to powiedzieliśmy jej że mój brat jedzie z nami!!!
    No to tydzień czasu się nie odzywała bo wolałam brata towarzystwo niż jej i nawet cześć nie powiedziała przez tydzień wielka pani obrażona byla he he!!!!
    A ja najśmieszniejsze że nie wiedziałam o co jej chodzi więc się jej po tygodniu spytałam co jej bije no to się dowiedziałam !! Powiedziałam jej że jest je... nta i tyle!!!

natusia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Spadam dziewuszki. Muszę obiad ugotować i za prasowanie się wziąć ... ale mi się chce... :/ no cóż,trzeba :) miłego dnia kochane!

A ja gotuję zupkę pomidorówkę !!!!:-)

natusia lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga30 mam u znajomej w rodzinie babka walnięta ,że szok moja przyjaciókla jest kosmetyczką i chciała pomalować pazury ,a ta jej krzyczy do słuchawki tylko nie lakier różowy bo nie lubię różu co za brzydki kolor ta pół salonu wzieła ,ale różu nie przyjezdzamy ,a ta nie dość ,że na różowo ubrana to paznokcie na róż i jeszcze z pretensją czemu lakieru różowego nie wzieła hehehehehe są różne Gwiazdy ze spalonego teatru ohhh

AGA 30, natusia, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:

A ja gotuję zupkę pomidorówkę !!!!:-)

miałam wczoraj dziś bez pomysłu jestem mój m w domu nie wiem co zrobić ??

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROSÓŁ! On zawsze zdaje egzamin :)
    Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...

AGA 30, natusia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...

Moja zupka już gotowa he he!! Jeszcze pranie by się mogło powiesić samo!!
    A zupę to w sumie przez kota gotowałam żeby mu skrzydełka ugotować no to juz zupę z tego zrobiłam!!:-)

Wosebka lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

miałąm rosół ostatnio ryż i biały sos do tego ehhhhh nie mam pomysłu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzis zupkę fasolowa:)pierwszy raz w zyciu robiłam:)i pyszna mi wyszła:)m zachwycony:)

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:02

AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem:)udało mi się zmienić termin badania HSG na 14.03 teraz niech się @ rozkręci i czekam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:03

AGA 30, mauysia, Muska, Blondi22, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Jestem:)udało mi się zmienić termin badania HSG na 14.03 teraz niech się @ rozkręci i czekam:)

o hej Effcia:)no to super:)teraz tylko trzymac kciuki zeby badanie wyszło ok:)i jak najszybciej faolka zagościła w twym brzuszku:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

No to proszę sie nie stresować bo będzie wszystko ok jak u Małej!!:-)

Wosebka, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)

Wosebko tacy ludzie byli są i bedą !! Myślą sobie nie wiem co mówią nie wiedzą co i dobrze im z tym!!!:-):-(
    Mi osobiście szkoda takich ludzi!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko :* ,Aguś:*

AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wosebka wrote:

Wosebko tacy ludzie byli są i bedą !! Myślą sobie nie wiem co mówią nie wiedzą co i dobrze im z tym!!!:-):-(
    Mi osobiście szkoda takich ludzi!!

no mi też..oni chyba w ten sposób próbuja ukryć swoje niedoskonałości...ale to moze dać im tylko odwrotny efekt..bo wiadomo ze jak dobro do nas wraca to i ze złem jest tak samo...dlatego powinniśmy robic dla innych wszystko to czego sami bysmy pragneli od własnego losu:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i córko kochana jak mnie brzuch boli !!! On nie boli on napier....ala normalnie!!!Moje jajniki i macica chyba się przekręca całkiem !!:-(

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Matko i córko kochana jak mnie brzuch boli !!! On nie boli on napier....ala normalnie!!!Moje jajniki i macica chyba się przekręca całkiem !!:-(

mnie tez coś jajniory dzisbola..ale idzie wytrzymać:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:

Wosebko Ty byłaś zołzą? No nie wierzę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:18

AGA 30, Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem znów :)
    Ja dziś gotuję zalewajeczkę z grzybkami :) Mam mrożone grzybki od Mamy a chodzi za mną od dawna :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

‹‹ 1901 1902 1903 1904 1905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ