plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jeszcze jedno wam napisze tylko!! W tamtym roku jechaliśmy na koncert Z moim M i ona chciała z nami jechac ale że nie mieliśmy ochoty na jej towarzystwo to powiedzieliśmy jej że mój brat jedzie z nami!!!
No to tydzień czasu się nie odzywała bo wolałam brata towarzystwo niż jej i nawet cześć nie powiedziała przez tydzień wielka pani obrażona byla he he!!!!
A ja najśmieszniejsze że nie wiedziałam o co jej chodzi więc się jej po tygodniu spytałam co jej bije no to się dowiedziałam !! Powiedziałam jej że jest je... nta i tyle!!!natusia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga30 mam u znajomej w rodzinie babka walnięta ,że szok moja przyjaciókla jest kosmetyczką i chciała pomalować pazury ,a ta jej krzyczy do słuchawki tylko nie lakier różowy bo nie lubię różu co za brzydki kolor ta pół salonu wzieła ,ale różu nie przyjezdzamy ,a ta nie dość ,że na różowo ubrana to paznokcie na róż i jeszcze z pretensją czemu lakieru różowego nie wzieła hehehehehe są różne Gwiazdy ze spalonego teatru ohhh
AGA 30, natusia, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:Spadam dziewuszki. Muszę obiad ugotować i za prasowanie się wziąć ... ale mi się chce...
no cóż,trzeba
miłego dnia kochane!
A ja gotuję zupkę pomidorówkę !!!!
miałam wczoraj dziś bez pomysłu jestem mój m w domu nie wiem co zrobić ?? -
nick nieaktualnymauysia wrote:ROSÓŁ! On zawsze zdaje egzamin
Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...
Moja zupka już gotowa he he!! Jeszcze pranie by się mogło powiesić samo!!
A zupę to w sumie przez kota gotowałam żeby mu skrzydełka ugotować no to juz zupę z tego zrobiłam!!Wosebka lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:ROSÓŁ! On zawsze zdaje egzamin
Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...
miałąm rosół ostatnio ryż i biały sos do tego ehhhhh nie mam pomysłu -
aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:02
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Jestem:)udało mi się zmienić termin badania HSG na 14.03 teraz niech się @ rozkręci i czekam:)
o hej Effcia:)no to super:)teraz tylko trzymac kciuki zeby badanie wyszło ok:)i jak najszybciej faolka zagościła w twym brzuszku:)Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)
Wosebko tacy ludzie byli są i bedą !! Myślą sobie nie wiem co mówią nie wiedzą co i dobrze im z tym!!!
Mi osobiście szkoda takich ludzi!! -
AGA 30 wrote:Wosebka wrote:aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)
Wosebko tacy ludzie byli są i bedą !! Myślą sobie nie wiem co mówią nie wiedzą co i dobrze im z tym!!!
Mi osobiście szkoda takich ludzi!!
no mi też..oni chyba w ten sposób próbuja ukryć swoje niedoskonałości...ale to moze dać im tylko odwrotny efekt..bo wiadomo ze jak dobro do nas wraca to i ze złem jest tak samo...dlatego powinniśmy robic dla innych wszystko to czego sami bysmy pragneli od własnego losu:)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wosebka wrote:aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)
Wosebko Ty byłaś zołzą? No nie wierzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:18
AGA 30, Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny