plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:sylwia1985 wrote:normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...
Spoooko, Twój czas też nadejdzie.
DokładnieI wkrótce Ty będziesz wrzucać fotki na Fb z dzieckiem
I tym optymistycznym akcentem żegnam sięMiłego dnia , Babeczki
-
witam, uff jakos was nadrobilam
w kwesti tematu pomiaru tempki dodam tylko ze ja od zawsze mierze w ustach, tylko tak jak juz dziewczyny pisaly, trzeba uwazac i byc dokladniejszym, po drugie podczas@ wcale nie trzeba mierzyc tempki aniw pochwie aniw ustach, nie jest tokonieczny pomiar, chyab ze sie ma bardzo krtoeki cykle to mozna to wziac pod uwage, bo i tak liczy sie tylko 6 temperatur wstecz.
ja na samym poczatku tez mierzylam takim z jednym miejscem po przecinku, bo taki mialam w domu a troche czasu minelo za nim o=znalazlam nowy, ale wteyd tez cos bylo widac, tylko ze ja to mierzylam wtedy bardzije dla nauczenia sie i wyrobienia nawyku, bo bylo to jeszcze przed slubem i nie bylo mi jakos wybitnie na tamten moment potrzebne az tak dokladnie, bardziej po zeby wiedziec, kiedy nam nie wolno, bo my tylko NPR stosujemy.
ja dis sie wyspalam do 13.30:) i tez ostatnio ma smaka na sosdól i zurekale gotowanie to juz wyzsza szkołą jazdy. rosół jeszcze nigdy nie wyszedł mi taki jak u mamy, a żurku nie umniem, no a poza tym gotowanie teraz to juz wogole koszmar...
to chucham i zmymak do lozka komp mi nie sluzyAGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...
Sylwia złóż gratulacje chociaż troszkę wymuszone, bo nie jesteś w nastroju i pomyśl, że będziesz się cieszyć dzieckiem już jako dojrzała i doświadczona kobieta...czasem nie warto się o to wściekać, mieć żal z tego powodu...WIEK NIE GRA ROLI! Wracam do realu...wszystkie poszłyście to też idę,,,papapaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnalazłam wypowiedz lekarza na temat poziomu progesteronu w 7 dpo!!!!
Przyjmuje się, że wartość powyżej 10 ng/ml jest wartością świadczącą o prawidłowej owulacji. Natomiast nikt tak naprawdę nie wie kiedy komórka jajowa jest dobra, wg ESHRE owulacja ma miejsce od wartości progesteronu powyżej 3 ng/ml. Nikt nie wie jak interpretować wartości między 3 a 10 ng/ml-może właśnie w tym przedziale kryją się nieprawidłowe komórki jajowe- ale to nie zostało potwierdzone w żadnych badaniach. I nie chodzi tu o wartości jakie uzyskamy podając progesteron z zewnątrz, ale o to, że jesli owulacja jest prawidłowa to i wartości są prawidłowe. Poza tym może być niski poziom progesteronu , a i tak może być dobrze-czyli jest ciąża zakończona porodem.Dodi, gocha04, Blondi22, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
już mam WEEKEND, ale się cieszę! dobrze, że ten tydzień się skończył, bo same jakieś dziwne sprawy i trochę wqrzające, bo mogły mój jutrzejszy wolny dzień i spokój zaburzyć. Na szczęście mam wolne i z M będziemy się bawić i wypoczywać.
widzę, że dzisiaj spokojnie w miarę było, ciut nie piątek.Dodi, AGA 30, Libra, natusia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...
Sylwia luz!!!!
I ty się doczekasz!! -
nick nieaktualny
-
Aga ja bym nie piła jak chcesz jutro badania zrobić, bo nie wiadomo jak to na hormony wpływa. Na PRL na pewno dobrze nie działa.
o matko, takiej czkawki dostałam, że aż mnie pod żebrami boli. Czekam na mojego Miłego i zaczynamy świętować jego urodzinki (jutro ma)Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧