X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:
    aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)

Wosebko Ty byłaś zołzą? No nie wierzę...

no naprawde..nawet przed tym forum byłam na innym..i odeszłam z niego..eh..długa historia..

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na razie zmykam!!! jadę na jakieś zakupy bo mój M wraca i do koleżanki może kasę mi odda bo koniec miesiąca lutego było to jak znalazł będzie na jutrzejsze badania!!!:-)
    Do pzniej laseczki!!

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja na razie zmykam!!! jadę na jakieś zakupy bo mój M wraca i do koleżanki może kasę mi odda bo koniec miesiąca lutego było to jak znalazł będzie na jutrzejsze badania!!!:-)
    Do pzniej laseczki!!

pa aguś:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciulka kochana a gdzie Ty jesteś?
    zmykam obiada zrobić i po dziecię do przedszkola:)
    Fedry i Libry nie widziałam dzisiaj-pozdrawiam Was

aaa i jeszcze jedno przed 15 już dziś nie wejdę więc życzę wszystkim tym którzy prace kończą ok 15-ej udanego popołudnia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:27

Wosebka, mauysia, Muska, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Beciulka kochana a gdzie Ty jesteś?
    zmykam obiada zrobić i po dziecię do przedszkola:)
    Fedry i Libry nie widziałam dzisiaj-pozdrawiam Was

aaa i jeszcze jedno przed 15 już dziś nie wejdę więc życzę wszystkim tym którzy prace kończą ok 15-ej udanego popołudnia:)

Effcia i tobie również :)pa kochana:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie wrocilam z zakupow obiadowych i mam wszystko przygotowane.Robie dzis ziemniaczki z cebulka, salatke z pomidora,rzodkiewki i cebuszkow no i do tego piers z kurczaka a na deser tiramisu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam specjalnie czasu dzis pisac ale podczytuje od czasu do czasu i jak doczytalam AGA Twoje posty o tej bzdziagwie to az mnie noga zaswedziala co by jej kopniaka w du... zasadzic. Ze tez takie lafiryndy jeszcze po ziemi stapaja i ich zaden pioru nie trzasnie ;)

Ja jeszcze 1,5 godzinki i spadam do zebologa (niedlugo sobie u niego jakis pokoik wynajme tak czesto tam bywam ;) ) a nastepnie na 19 na interview w sprawie pracy- a noz bedzie ciekawa oferta i w koncu z tego hotelu uciekne ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    ROSÓŁ! On zawsze zdaje egzamin :)
    Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...

no ja w poniedziałek miałam rosołek z kurki swojskiej od tesciowej ;)

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze godzina i weekend:)jutro mamy w pracy wolny dzień z okzaji naszego babskiego świeta:)no i jutro ide do fryzjera troche fryzure zmienić:)

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my raczej do knajpy bo już nic nie wymyślę a do lekarza mój m dzis idie wiec ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabiją mnie te starania. Boję się iść do toalety...:(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry że tak przy tematach obiadowych;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jak zwykle ślinka cieknie jak czytam te Wasze menu na dziś :)

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro pójde sobie zbadac prolaktyne:)akurat mam na jutro ostatnią tabletke castagnusa z 3 opakowania:)więc sobie sprawdze czy po nim bedzie nizsza niz osttanim razem jak badałam:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, nie mów o pomidorkach, ja mam taaaaaaaaaaką chęć na pomidory od dawna,ale nie kupuję zimą, bo mi po prostu nie smakują :(
    Ja dziś ograniczę się do tej zupki...Staremu wyciągnęłam z zamrażarki dwa kotlety mielone (jeszcze Mama moja robiła) , ja nie przełknę kotleta :(

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to mam znowu smaka na placuszki po węgiersku:)i bede robic w niedziele:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, nie mów o pomidorkach, ja mam taaaaaaaaaaką chęć na pomidory od dawna,ale nie kupuję zimą, bo mi po prostu nie smakują :(
    Ja dziś ograniczę się do tej zupki...Staremu wyciągnęłam z zamrażarki dwa kotlety mielone (jeszcze Mama moja robiła) , ja nie przełknę kotleta :(

no masz racje ze nie smakuja tak jak latem ale oprzec sie nie moglam no i uleglam. Moj na basen poszedl wiec pewnie bedzie glodny jak wroci

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    a ja to mam znowu smaka na placuszki po węgiersku:)i bede robic w niedziele:)

Ja smaka to na nic nie mam, poza zupami :( Zupę od biedy zjem...ale np ostatnio (przedwczoraj) robiliśmy hot-dogi na kolację i niby nie miałam ochoty, a zjadłam....niestety z moimi dolegliwościami jak myślę o jedzeniu,to ochoty nie mam na nic ...a potem po prostu zmuszę się na gryza lub dwa :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...

Spoooko, Twój czas też nadejdzie.

Shagga_80, Wosebka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ