X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:
    aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)

Wosebko Ty byłaś zołzą? No nie wierzę...

no naprawde..nawet przed tym forum byłam na innym..i odeszłam z niego..eh..długa historia..

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na razie zmykam!!! jadę na jakieś zakupy bo mój M wraca i do koleżanki może kasę mi odda bo koniec miesiąca lutego było to jak znalazł będzie na jutrzejsze badania!!!:-)
    Do pzniej laseczki!!

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja na razie zmykam!!! jadę na jakieś zakupy bo mój M wraca i do koleżanki może kasę mi odda bo koniec miesiąca lutego było to jak znalazł będzie na jutrzejsze badania!!!:-)
    Do pzniej laseczki!!

pa aguś:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciulka kochana a gdzie Ty jesteś?
    zmykam obiada zrobić i po dziecię do przedszkola:)
    Fedry i Libry nie widziałam dzisiaj-pozdrawiam Was

aaa i jeszcze jedno przed 15 już dziś nie wejdę więc życzę wszystkim tym którzy prace kończą ok 15-ej udanego popołudnia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:27

Wosebka, mauysia, Muska, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Beciulka kochana a gdzie Ty jesteś?
    zmykam obiada zrobić i po dziecię do przedszkola:)
    Fedry i Libry nie widziałam dzisiaj-pozdrawiam Was

aaa i jeszcze jedno przed 15 już dziś nie wejdę więc życzę wszystkim tym którzy prace kończą ok 15-ej udanego popołudnia:)

Effcia i tobie również :)pa kochana:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie wrocilam z zakupow obiadowych i mam wszystko przygotowane.Robie dzis ziemniaczki z cebulka, salatke z pomidora,rzodkiewki i cebuszkow no i do tego piers z kurczaka a na deser tiramisu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam specjalnie czasu dzis pisac ale podczytuje od czasu do czasu i jak doczytalam AGA Twoje posty o tej bzdziagwie to az mnie noga zaswedziala co by jej kopniaka w du... zasadzic. Ze tez takie lafiryndy jeszcze po ziemi stapaja i ich zaden pioru nie trzasnie ;)

Ja jeszcze 1,5 godzinki i spadam do zebologa (niedlugo sobie u niego jakis pokoik wynajme tak czesto tam bywam ;) ) a nastepnie na 19 na interview w sprawie pracy- a noz bedzie ciekawa oferta i w koncu z tego hotelu uciekne ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    ROSÓŁ! On zawsze zdaje egzamin :)
    Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...

no ja w poniedziałek miałam rosołek z kurki swojskiej od tesciowej ;)

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze godzina i weekend:)jutro mamy w pracy wolny dzień z okzaji naszego babskiego świeta:)no i jutro ide do fryzjera troche fryzure zmienić:)

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my raczej do knajpy bo już nic nie wymyślę a do lekarza mój m dzis idie wiec ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabiją mnie te starania. Boję się iść do toalety...:(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry że tak przy tematach obiadowych;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jak zwykle ślinka cieknie jak czytam te Wasze menu na dziś :)

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro pójde sobie zbadac prolaktyne:)akurat mam na jutro ostatnią tabletke castagnusa z 3 opakowania:)więc sobie sprawdze czy po nim bedzie nizsza niz osttanim razem jak badałam:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, nie mów o pomidorkach, ja mam taaaaaaaaaaką chęć na pomidory od dawna,ale nie kupuję zimą, bo mi po prostu nie smakują :(
    Ja dziś ograniczę się do tej zupki...Staremu wyciągnęłam z zamrażarki dwa kotlety mielone (jeszcze Mama moja robiła) , ja nie przełknę kotleta :(

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to mam znowu smaka na placuszki po węgiersku:)i bede robic w niedziele:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, nie mów o pomidorkach, ja mam taaaaaaaaaaką chęć na pomidory od dawna,ale nie kupuję zimą, bo mi po prostu nie smakują :(
    Ja dziś ograniczę się do tej zupki...Staremu wyciągnęłam z zamrażarki dwa kotlety mielone (jeszcze Mama moja robiła) , ja nie przełknę kotleta :(

no masz racje ze nie smakuja tak jak latem ale oprzec sie nie moglam no i uleglam. Moj na basen poszedl wiec pewnie bedzie glodny jak wroci

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    a ja to mam znowu smaka na placuszki po węgiersku:)i bede robic w niedziele:)

Ja smaka to na nic nie mam, poza zupami :( Zupę od biedy zjem...ale np ostatnio (przedwczoraj) robiliśmy hot-dogi na kolację i niby nie miałam ochoty, a zjadłam....niestety z moimi dolegliwościami jak myślę o jedzeniu,to ochoty nie mam na nic ...a potem po prostu zmuszę się na gryza lub dwa :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...

Spoooko, Twój czas też nadejdzie.

Shagga_80, Wosebka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ