plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Wosebka wrote:aga a ta twoja "koleżanka"to naprawde jakas dziwna..któs kto tak długo jak ona starał sieo dziecko..tyle strat po drodze..to tym bardziej powinien dopingowac innych w tej walce..a nie wyscigi sobie robić..porażka normalnie jacy niektórzy ludzie są:(olej ja i tyle:)ja to z taka bym sie w życiu nie zadawała..fakt ja kiedyś też zołza byłam i zazdrośnica jak się komuś udało a mi nie..ale na szczeście dla mnie wyrosłam z tego:)
Wosebko Ty byłaś zołzą? No nie wierzę...
no naprawde..nawet przed tym forum byłam na innym..i odeszłam z niego..eh..długa historia.. -
nick nieaktualny
-
Beciulka kochana a gdzie Ty jesteś?
zmykam obiada zrobić i po dziecię do przedszkola:)
Fedry i Libry nie widziałam dzisiaj-pozdrawiam Was
aaa i jeszcze jedno przed 15 już dziś nie wejdę więc życzę wszystkim tym którzy prace kończą ok 15-ej udanego popołudnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 12:27
Wosebka, mauysia, Muska, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Beciulka kochana a gdzie Ty jesteś?
zmykam obiada zrobić i po dziecię do przedszkola:)
Fedry i Libry nie widziałam dzisiaj-pozdrawiam Was
aaa i jeszcze jedno przed 15 już dziś nie wejdę więc życzę wszystkim tym którzy prace kończą ok 15-ej udanego popołudnia:)
Effcia i tobie również :)pa kochana:) -
Nie mam specjalnie czasu dzis pisac ale podczytuje od czasu do czasu i jak doczytalam AGA Twoje posty o tej bzdziagwie to az mnie noga zaswedziala co by jej kopniaka w du... zasadzic. Ze tez takie lafiryndy jeszcze po ziemi stapaja i ich zaden pioru nie trzasnie
Ja jeszcze 1,5 godzinki i spadam do zebologa (niedlugo sobie u niego jakis pokoik wynajme tak czesto tam bywam) a nastepnie na 19 na interview w sprawie pracy- a noz bedzie ciekawa oferta i w koncu z tego hotelu uciekne
-
mauysia wrote:ROSÓŁ! On zawsze zdaje egzamin
Ja już od paru dni noszę się z zamiarem ugotowania rosołu, ale na razie NICI, a ślina mi już kapie do kolan...
no ja w poniedziałek miałam rosołek z kurki swojskiej od tesciowejmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia, nie mów o pomidorkach, ja mam taaaaaaaaaaką chęć na pomidory od dawna,ale nie kupuję zimą, bo mi po prostu nie smakują
Ja dziś ograniczę się do tej zupki...Staremu wyciągnęłam z zamrażarki dwa kotlety mielone (jeszcze Mama moja robiła) , ja nie przełknę kotleta -
Shagga_80 wrote:Sylwia, nie mów o pomidorkach, ja mam taaaaaaaaaaką chęć na pomidory od dawna,ale nie kupuję zimą, bo mi po prostu nie smakują
Ja dziś ograniczę się do tej zupki...Staremu wyciągnęłam z zamrażarki dwa kotlety mielone (jeszcze Mama moja robiła) , ja nie przełknę kotleta
no masz racje ze nie smakuja tak jak latem ale oprzec sie nie moglam no i uleglam. Moj na basen poszedl wiec pewnie bedzie glodny jak wrociShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:a ja to mam znowu smaka na placuszki po węgiersku:)i bede robic w niedziele:)
Ja smaka to na nic nie mam, poza zupamiZupę od biedy zjem...ale np ostatnio (przedwczoraj) robiliśmy hot-dogi na kolację i niby nie miałam ochoty, a zjadłam....niestety z moimi dolegliwościami jak myślę o jedzeniu,to ochoty nie mam na nic ...a potem po prostu zmuszę się na gryza lub dwa
-
sylwia1985 wrote:normalnie mnie krew zaraz zaleje wchodze na facebook i co widze ze kolezanka coreczke urodzila Laure mlodsza ode mnie a druga co widze brzuszek ciazowy i co i tez mlodsza ode mnie...no mozna wpadsc w depreche...
Spoooko, Twój czas też nadejdzie.Shagga_80, Wosebka lubią tę wiadomość