plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Fedrunia witaj;-* Aga hej hej...kruca dzwoniłam do Opola do endo i termin z młodym już na piątek, mama mówiła, że za pół roku pewnie jak nie dłużę ale ja mam dar przekonywania...i do najlepszego idziemy pediatry endo...on dorosłych też bierze w obroty ale mnie na niego nie stać....jest taki obcykany w tych hormonach...
No to szybko masz wizytę!!! Ja poczekam na wynik potem będę dzwonic!! -
Muska trzymam kciuki, żeby te hormony wytańcowały zieloną kropę.
Kaja gdybys jutro @ dostała to tak jak Muzarcia napisała, że strasznie krótka fl by była. Oby jej nie było, oby jej nie było - jak to mówił Piotruś z "Kogel mogel"
Muzarciu dobrze, że masz taki dar..
też uciekam M w domu to trzeba się zaopiekować jego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 19:29
Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:i za Kaję równie mocno!!! Zmykam do łóżka...to szukanie w księgach medycznych tego i owego mnie zmęczyło...ech...
Kochana jak co to ją mam układ u Wielkiego że wy macie mieć wszystkie fasolki tylko zapomnialam poprosić że nam się śpieszy na dziecko .i oby zapisał w swojej księdze boskiej .mala29_, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:AgA30 i muska coś mnie tak czuję łupie w tym kregosłupie więc tak se myślę że to ta podłość przyjdzie do
A na kiedy masz termin @
Na 09.03
no to te dwa dni przeciągniesz a najlepiej 9 miesiące przeciągaj dostanie @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, witam ponownie
Musiałam popracować chwilę na kompie więc nie mogłam do Was nie zajrzeć
Uspokojona (że żadne znienawidzone @ nie przyszły) mogę iść robić kompiu kompiu i lulu, hehehe .
Mała29, ja nie odnotowałam żadnych dziś rewelacji, jeśli coś pominęłam, to przepraszam
Buziaki, paaaaaaaaaaAGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zmykam dziewczynki!!!
Jutro na badania rano skoczę !!! przez weekend nie bedę zbyt często zaglądać bo mój M bedzie marudzić że niepotrzebnie się nakręcam z wami!!!
A na razie starania wstrzymane to wiecie jak to jest!!
W sobotę na urodzinki na trzy latka do bratanka jadę!!!
Miłej nocki i w razie czego i weekendu!!!
Papatki dziewczęta!!!Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej babeczki ja was ostatnio z doskoku poczytuje ale z góry przepraszam bo wieczorami jakoś jestem tak zmęczona że nawet nie mam sił siedzieć na komie. Obiecuje że poprawie się
a teraz zmykam do mojego kochanego m.
bo wczoraj owulka była więc lecę jeszcze się poprzytulać
a wszystkim życzę miłej nocki.
Dodi lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnygocha04 wrote:już mam WEEKEND, ale się cieszę! dobrze, że ten tydzień się skończył, bo same jakieś dziwne sprawy i trochę wqrzające, bo mogły mój jutrzejszy wolny dzień i spokój zaburzyć. Na szczęście mam wolne i z M będziemy się bawić i wypoczywać.
widzę, że dzisiaj spokojnie w miarę było, ciut nie piątek.
przybijam piątkęteż już weekend zaczynam:) będę się z m byczyć do wtorku;P:) zarąbiście;)
Dodi, Effcia28, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Aga ja bym nie piła jak chcesz jutro badania zrobić, bo nie wiadomo jak to na hormony wpływa. Na PRL na pewno dobrze nie działa.
o matko, takiej czkawki dostałam, że aż mnie pod żebrami boli. Czekam na mojego Miłego i zaczynamy świętować jego urodzinki (jutro ma)
My z m też jutro świętujemy;)
sto lat dla niego!AGA 30, Ola_czeka lubią tę wiadomość