plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorem
widzę, że już chyba żadnej z Was nie ma tak więc życzę stosunkowo udanej nocy, wszystkie @ przepędzam jak również proszę o przekazanie serdecznych życzeń urodzinowych mężowi Gocha
Libra a Wy świętujecie jutro dzień kobiet czy urodziny m, bo nie zrozumiałam do końca hehemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki!
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!!!! Spełnienia kobiecych marzeńBuziaki
p.s.Ja dziś tak wcześnie,bo robię za nianię...u 3 letnich bliźniakówciekawy dzień mnie czeka
Pozdrawiam!!!Dodi, mauysia, Fedra, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek dziewczęta z okazji dzisiejszego naszego święta
Przyjmij życzenia Babo kochana
Od drugiej baby z samego rana
Niechaj dzień cały będzie radosny
Bądź zdrowa babo i czekaj wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
I kobietom w całym globie!
By marzenia się spełniły,
I nas chłopy wyręczyły!
My dziś drinki i kaweczki
Nasz ŚWIĘTO dziś babeczki!Dodi, Rucia, mauysia, Effcia28, Fedra, Libra, Wosebka, Amicizia, AGA 30, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
witam was dziewczynki z rana
wszystkim dzisiaj z okazji dnia kobiet życze fasolek
a zafasolkowanym dobrego samopoczucia i żeby dzidzie rosły zdrowe
ja dzisiaj powtórzyłam test tym razem apteczny co prawda o słabej czułości ale pokazał bladą drugą kreseczke dlatego cały czas czekam i okazy radości będą jak się potwierdzi w poniedziałek jak @ nie przyjedzie:)mam nadzieje że nie zwodzą mnie te testy
miłego dnia dziewczynki :*mala29_, karoam, Blondi22, mauysia, 2 kreski, Dodi, Fedra, Libra, Rucia, Wosebka, Amicizia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki. Wspaniałego dnia Kobiet Wam życzę.
Nie będzie mnie dzisiaj na forum. Mam trochę spraw do załatwienia, a poza tym przyjeżdża moja przyjaciółka na weekend z rodziną, więc muszę co nie co ogarnać.
Miłego weekendukaroam, Blondi22, mauysia, Dodi, Effcia28, Fedra, Libra, Amicizia, natusia lubią tę wiadomość
-
kiti to wspaniale
po cichaczu już się bardzo mocno ciesze i trzymam mono zaciśnięte kciuki do poniedziałku
i po cichaczu już Ci gratuluje. Jejku JUPIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiti, mauysia, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
kiti wrote:witam was dziewczynki z rana
wszystkim dzisiaj z okazji dnia kobiet życze fasolek
a zafasolkowanym dobrego samopoczucia i żeby dzidzie rosły zdrowe
ja dzisiaj powtórzyłam test tym razem apteczny co prawda o słabej czułości ale pokazał bladą drugą kreseczke dlatego cały czas czekam i okazy radości będą jak się potwierdzi w poniedziałek jak @ nie przyjedzie:)mam nadzieje że nie zwodzą mnie te testy
miłego dnia dziewczynki :*
ale super:)) cichutko gratulujekiti lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Ja wczoraj wziełam odtatnia dawke dup. dzisiaj najpozniej jutro przlypeznie @. Zaataniawiam sie czy zaprzestac wszelkich obserwacji bo ciagle mysle tylko o jednym, a to jak widac nie wplywa dobrze. wiec od nastepnego cyklu nie dotykam szyjki nie patrze na sluz i nie mierze temp.
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski, ja już serio nie wiem jak to jest. Cały czas słyszałam, że nie należy się wkręcać, trzeba odpuścić sobie obserwacje i iść na żywioł. Sprawdziłam więc czy wszystko ze mną ok, a jak się okazało, że owulacja jest, wszystko jak w zegarku, to przystąpiłam do starań bez obserwacji, mierzenia tempki itd. No i przez ponad 2 lata nic, więc stwierdziłam, że jednak będę mierzyć i obserwować. Ciekawe za ile miesięcy też się wkurzę i odpuszczę
-
Kurcze troszkę zaczynam się denerwować wczoraj zaczęły mi się plamienia pojechałam do szpitala zmienić termin badania na 14.03 dziś plamienia mi ustały @ nie widać:(a na to badanie muszę być całkowicie bez krwawienia.
kurcze jak czekam na @ to jej nie ma!