plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
kiti.........................5......25lat….OCZEK NA POTW….małopolskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Dodi ......................5.....29lat...........03.04..................śląskie
Amicizia, AGA 30, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi jestem jestem pociągająca ,ale zawsze cos hehehehe co tam słychać w dużym świecie bo u mnie cisza zwierzęta dzikie za oknem i kurde do sklepu jestem zablokowana ,a mój pies się boi i taki pożytek ehhhh ,ale se obrońce wziełam
Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:2 kreski, ja już serio nie wiem jak to jest. Cały czas słyszałam, że nie należy się wkręcać, trzeba odpuścić sobie obserwacje i iść na żywioł. Sprawdziłam więc czy wszystko ze mną ok, a jak się okazało, że owulacja jest, wszystko jak w zegarku, to przystąpiłam do starań bez obserwacji, mierzenia tempki itd. No i przez ponad 2 lata nic, więc stwierdziłam, że jednak będę mierzyć i obserwować. Ciekawe za ile miesięcy też się wkurzę i odpuszczę
Bo najlepiej jest wpasc, nie planujesz nie czekasz a tu nagle zaskoczenie:) i tak chyba jest najlepiej. Moze dla nas najlepszym sposobem jes totalne odpuszczenie, wiem ze ciezko jest nagle przestawic sobie w glowie " nie staramy sie" skoro przez caly czas o niczy,m innym nie myslimy. Ale wydaje mi się ze to jest najlepszy sposob. Gdzies czytalam fajny artykul, wypowiedz jakies pani prof gin, ze nasza psychika ma niesamowity wplyw na nasz organiz, nic na sile a czesto wlasnie kobiety tak robia, nwet jesli zaprzeczaja ze tak nie jest ze panuja nad tym to i naszego organizmu nie oszukamy, wiec najlepszym sposobem jest zresetowanie sie, poprzez znalezienie jakiegos innego zajecia niz to co do tej pory robimy, zmienic plan naszego dnia, wychodzenia czesiej do kina na basen ploty ze znajomymi, jakis wyjaz, cwiczenia. Cos co pomoze nam odwrocic uwage od ciąży06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Kaja znów Cię coś złapało ojjj.. to niedobrze
u mnie pogoda taka, że z domu wychodzić się nie chce a dzisiaj u gastroenterologa mam wizytę i ciekawa jestem co mi powie
Effciu no i widzisz jak to jest, nigdy nie może być tak jak byśmy sobie to zaplanowały. No tak, faktycznie musiałaby dzisiaj przyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 07:48
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
2 kreski, ja to wszystko niby wiem, ale po ponad 2 latach starań, w wieku prawie 33 lat trudno tak uczciwie sobie odpuścić. Nawet w czasie tych cykli, kiedy wydawało mi się, że odpuszczam, kilka dni przed okresem temat wracał. Z tym odpuszczeniem to w moim przypadku jest tak, jakby powiedzieć głodnemu żeby nie myślał o chlebie...
Beata lubi tę wiadomość
-
A tak skrótowo:
Aga przykro mi z powodu @ ale może to lepiej ze tak się stało porobisz teraz badania unormujesz hormony i nawet nie będziesz wiedziała kiedy zaskoczyś aha i nie pij tyle tego wina
Gadgetko wiesz że jestem z Tobą serduszkiem
Co do mierzenie temp ja też mierze w ustach myślę że to kwestia wprawy i um ieszczania w odpowiednim miejscu
Effcia a może @ wcale nie ma ochoty przyjść i badanie nie będzie potrzebne
Witam nową koleżankę Olę
Kiti pocichu gratuluje bo nie pamiętam czy to zrobiłam...
Muska trzymam mocno kciuki co by temp nie spadła i pojawiła się zielona kropka
Jeśli o którejś zapomniałam to przepraszam ale tyle tego było że już na końcu nie wiedziałam co i jak
P.S. LIBRUŚ KOCHANA DZIĘKUJE ZA WCZORAJSZE SPRAWOZDANIE SMSOWE :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 07:57
Dodi, Blondi22, mauysia, Libra, AGA 30, kiti, gadgeta, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
no to dzisiaj Kaju katar powinien zniknąć bo nieleczony trwa tydzień a leczony 7 dni, więc wypadałoby na dziś
tak my w tym roku 4 rocznicę będziemy mieli a to Wy niedawno dopiero małżeństwem
magdzia26 lubi tę wiadomość