plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak tam Dzień Kobiet w pracy / w domu? My właśnie mieliśmy pączki w pracy, koledzy zafundowali
A że ostatnio pozwalam sobie na słodkie, to się poczęstowałam
Wcześniej też zjadłam coś słodkiego, więc teraz czuję się lekko przesłodzona... Gorzka herbata powinna pomóc.
Effcia28, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Kaja wrote:Blondi22 to ja tu widzę stara nowicjuszka małżeńska
hehe leci ten czas szybko;)
no nam w tym roku stuknie 10 lat razem i 7 lat po ślubieDodi, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:A jak tam Dzień Kobiet w pracy / w domu? My właśnie mieliśmy pączki w pracy, koledzy zafundowali
Wcześniej też zjadłam coś słodkiego, więc teraz czuję się lekko przesłodzona... Gorzka herbata powinna pomóc.
No cóż na tą chwilę to mąż rano wyprowadził psa i nie było go ponad 2 godziny wrócił z kwiatamirano zwobił mi kawusie więc nie musiałam się z tym męczyć
teraz jest na basenie a ja sobie sprzątam od taki to Dzień KobietBlondi22, Dodi, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPrzyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!
Blondi22, Libra, Fedra, mauysia, Kaja, Dodi, Amicizia, AGA 30, natusia, Muska, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja byłam na becie, wyniki po południu może nawet na necie je sprawdzę bo wzięłam kartę stałego klienta i jest możliwość tak sprawdzić(nie wszystkie ale większość) i teraz czekam na wyrok
mam nadzieje ze jest jeszcze na co fajnego czekać bo dziś tempka spadała troszkę i czuję się lekko jak na @Fedra, mauysia, Kaja, Rucia, Dodi, Muska, ann2224, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie pożegnałam Teścia który to przybył z tulipanem i czekoladkami
Samira mam nadzieję że wynik bety Cię zadowolitrzymam za to mocno kciuki
Blobdi no no też inponujący wynik
Kaja trudno nie zapamiętać jak wszędzie o tym trąbiom a na ulicach pełno facetów z kwiatkamiTwoim mężczyźni na pewno Cię pozytywnie zaskoczą
mauysia, samira, Amicizia, Dodi, ann2224, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra mój m przez tydzień się nie skapnoł ,że skróciłam włosy długie do ramion na krótkie do szyji i pofarbowałam to dziś bedzie pamiętał hehehehe ciekawe na razie nic nie mówi zobaczymy
Dodi, Fedra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:mauysia wrote:A jak tam Dzień Kobiet w pracy / w domu? My właśnie mieliśmy pączki w pracy, koledzy zafundowali
No cóż na tą chwilę to mąż rano wyprowadził psa i nie było go ponad 2 godziny wrócił z kwiatamirano zwobił mi kawusie więc nie musiałam się z tym męczyć
teraz jest na basenie a ja sobie sprzątam od taki to Dzień Kobiet
A mój mąż złożył mi życzenia, dopiero jak jadąc do pracy usłyszał w radio o dniu KobietKwiaty sobie sama kupiłam
Effcia28, Dodi, Fedra, Blondi22, natusia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Fedra wrote:Blondi22 wrote:Kaja wrote:Blondi22 to ja tu widzę stara nowicjuszka małżeńska
hehe leci ten czas szybko;)
no nam w tym roku stuknie 10 lat razem i 7 lat po ślubie
no o ładniemy 6lat ogolnie ze soba jestesmy
A my 7 lat jesteśmy razem, i prawie 3 lata po ślubie.
To na tyle moich wypocin idę dalej sprzątaćFedra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A ja mam w sumie zwis na takie święta i jeśli M nie wręczy mi żadnego kwiatka, to spłynie to po mnie jak po kaczce
Mayuś dla mnie też takie święta nie sa istotne. Ale jeżeli M. zapomniałby o urodzinach, to niedarowałabym mu tegoFedra, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
no i jestem z powrotem
u mnie prawie 8 lat razem i 3,5 po ślubie
ja dzisiaj mam wolne, u lekarza już była, teraz trochę ogarnę w domu a wieczorem wychodzę z dziewczynami z pracy
Mój m po północy złożył mi życzenia, ale kwiatka to się raczej nie spodziewam, choć ostatnio mnie nieco zaskakuje, więc kto wie
Samira świetny wierszykFedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość