plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i wszystkim życzę spełnienia marzen, a szczególnie tego największego, małego cudu pod sercem a tym co już się tym cięszą spokojnej ciąży i zdrowych uśmiechnietych pociech i lekkiego rozwiązania
no i naszym Betakom dodatkowo szczególne uściski i wszystkiego naj.
P.S. moja mama tez jeste Beata
a codo samego siweta, to ja mam podejscie takie, że każda okazja do świetowania jest dobra, co nie oznacza, że o d razu muszą by ckwiaty i nie wiadomo co, po prostu wyobraźnia i zero złotych wydanych też będzie jak najabrdziej oka poniewaz mojego M w domu nie nauczono siwetowania imieni urodzin czy nawet wielkich swiat, to ja go tego musze uczyc, wiec tm bradziej kazda okazje wykorzystuje, zeby potem jak juz beda dzieci wiedzial ze one naucza sie wszystkiego patrzac na nas i nasze zachowanie.
a moj M dzisiaj rano jak otworzyl okno zeby przwietrzyc pokoj to mnie opatulil druga kołdrą co bym mu nie zmarzła i tradycjnie buziaki na dowidzenia dostalama czy jak worci bedzie pamietal to nie wiem, ale na pewni wysle go po moje mleczko czekoladowe do biedronki
Kiti, ciche gratulacje
i dzieki, ż enie miałam az tyle do nadrabiania dziś od rana
Dodi, Fedra, natusia, Blondi22, kiti, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
no chyba mnie zaraz rozniesie!!! byłam w aptece poprosiłam o błonnik bezglutenowy, przyniosła, pytam jeszcze raz czy aby napewno bezglutenowy mówi baba, że tak. Przyjechałam do domu czytam skład a to jednak nie taki jak chciałam. Ubieram się z powrotem i jak zaraz wpadnę do tej apteki to jej taki dzień kobiet zrobię, że popamięta.
Fedra, muzarcia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
My z W. 5,5 roku razem, 3,5 roku po ślubie.
Na kwiaty nie liczę, ostatni bukiet jakie pamiętam to te, który przywiózł z kwiaciarni w dniu ślubu;)
Że dziś Dzień Kobiet zorientował się kiedy odebrałam jakieś 7 czy 8 życzenia.
Wierzcie mi, on ma też pewne zalety;)Fedra, Dodi, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:karoam wrote:hehehe, ja to nawet nie licze na kwiatki czy cos w tym rodzaju- tu sie takich swiat nie obchodzi
Ale kilka zyczen sie posypalo- od innych kobitek stacjonujacych w EG
A gdzie to jest "tu"?
"tu" jest w EgipcieSuzy Lee, Fedra, Shagga_80, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta:Życzę wam:
-Fasolinki
-Spokojnej ciąży i porodu
-Czułości i miłości od facetów waszych
-Wytrwałości i cierpliwości
-i spełnienia Waszych -Naszych -Kobiecych marzeń i zachcianek!!!
Na badaniach dziś byłam wina wczoraj nie piłam -)
Szasfka pod akwarium w końcu przyszła!!!
Miłego dzionka wam życzę no i Kiti ciche szczere gratulację!!natusia, Blondi22, Dodi, Kaja, Amicizia, kiti, Fedra, Libra, gadgeta, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:No ja właśnie pożegnałam Teścia który to przybył z tulipanem i czekoladkami
Samira mam nadzieję że wynik bety Cię zadowolitrzymam za to mocno kciuki
Blobdi no no też inponujący wynik
Kaja trudno nie zapamiętać jak wszędzie o tym trąbiom a na ulicach pełno facetów z kwiatkamiTwoim mężczyźni na pewno Cię pozytywnie zaskoczą
hehe no troszke latek już zleciało -
Kaja wrote:blondi22 u nas tylko zimno strasznie ,a głowa też tak mnie troche ćmi chyba czas na 2 kawę ,a wiecie co się kupuje na bierzmowanie ???moja chrześnica ma w pon i nie wiem coś się daje ???
ja jako świadek byłam u mojej siostry i kupilam jej kolczyki srebne
a jak ja miałam bierzmowanie to chrzestna dała mi krzyżyk srebny z taki z nimy cyrkoniami
ogolnie to nie obowiazek ze trzeba coś dac na bierzmowanie -
Blondi22 wrote:mówisz kaja że kawa pomoze jak sie wypije kawke? mnie zadko kiedy głowa bolala ale tak od roku to czesciej .
a kawy codziennie nie pije
ja to jestem uzalezniona od kawy kiedyś piłam po 6 dziennie i to takie 2 expresso w pracy teraz ograniczyłam się do 2 dziennie ,ale najczęściej do 1 kiedyś kawa zastępowała mi jedzenie bo czasu nie było na to ,a jak wracałam do domu po 16 godz pracy na pysk padałam i już nic mi sie nie chciało ,a jak się zaczynało o 5 rano pracę i na pełnych obrotach to zapominałam o jedzeniu ,ale się opamiętałam jak mandat dostałam po przekroczeniu prędkości na 50 miałam 160 ....i to w urodziny mojego M mandata dorwałam ,ale siara była