plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I w ogóle to mi znacznie lepiej wczoraj wybrałam się do przyjaciółki do Naszej szkoły i jak to psycholożka zajęła się mną odpowiednio a mianowicie wyżyłam się artystycznie i namalowałam swoje pierwsze ogromne drzewo na ścianie

poprosze ją żeby wysłała mi fotke to się Wam na FB pochwalę
Dodi, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amicizia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Effcia28 wrote:przyjdzie Fedruś bo sprawdzałam testem i jest negatywny.A z resztą ja właśnie chcę żeby ona przyszła:)
No to Effcia w takim razie niech Cię dzisiaj pożądnie zaleje co by się przez weeken wykończyła
Effcia28 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Ja tak skromnie chciałam powiedzieć,że mamy dwie Beatki na forum:)
Beciu Tobie jeszcze raz Wszystkiego najlepszego
Libra Tobie również Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:) napisałam na Priv ale nie wiem czy doszło?
Fedra, nick nieaktualny, Amicizia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:2 kreski, ja to wszystko niby wiem, ale po ponad 2 latach starań, w wieku prawie 33 lat trudno tak uczciwie sobie odpuścić. Nawet w czasie tych cykli, kiedy wydawało mi się, że odpuszczam, kilka dni przed okresem temat wracał. Z tym odpuszczeniem to w moim przypadku jest tak, jakby powiedzieć głodnemu żeby nie myślał o chlebie...
kochana wiem o czym mowisz. ja mam 35 lat i tak sama ustalilam gorna granice ze musze urodzic do 35 roku bo pozniej bedzie za pozno, i jak sie okazuje marne mam na to sznse:) bo tylko jeden cykl do tego zostal. i to byla chyba najgorsza rzecz jaka zrobilam, bo dalam sobie okreslona ilosc czasy zeby zajsc w ciaze a tu niestety, tak naprawde decydyje o tym tylko i wylacznie natura a nie my:) i dopiero teraz to wiem poniewaz przy pierwszy dziecku nie mialam zadnych poroblemow jak zaplanowalam tak bylo za pierym razem, ale widac po prostu mialam szczescie:) Tak wiec musimy cos wykombinowac zeby nie myslec:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Dobra Kochane bo dzisiaj mąż w domu więc zajrzę do Was później i proszę mi się tu tak nie rozpisywać bo nie długo wzrok stracę od nadrabiania Was
Effcia28, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedra wrote:Effcia28 wrote:przyjdzie Fedruś bo sprawdzałam testem i jest negatywny.A z resztą ja właśnie chcę żeby ona przyszła:)
No to Effcia w takim razie niech Cię dzisiaj pożądnie zaleje co by się przez weeken wykończyła
Też sobie tego życzę
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
orzeszek.... ale się zawiesiłam... za godzinę 20 minut musze być w Kato a ja jeszcze w łózku z Wami o siet....
Aha no i Beatki kochane również życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta :*
nick nieaktualny, Kaja, Fedra, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
2 kreski, z drugim to naprawdę nie powinnaś wyznaczać sobie takiej granicy. Znam tyle zdrowych dzieci (również już dorosłych), które urodziły się po 40-stce matki, że nie powinnaś się stresować.
Ja z kolei walczę o swoje pierwsze, co trochę zmienia postać rzeczy, nie?
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, wpadam jak co dzień coby sprawdzić wykresy no i wściekłam się,bo przypomniało mi się,że Muska dziś ma jakieś szkolenie i nie zajrzy - Jezuuuuuu, ja myślałam,że chociaż tempkę zaznaczy!!
Po cichutku (choć już nieco głośniej niż wczoraj) cieszę się z cienia Kiti...czekam na dalsze rewelacyjne wieści
Fedruś, umieram z ciekawości jak wyszło Ci Twoje dzieło
Effcia, wiem,że masz plan na ten cykl więc rozumiem,że nie martwisz się,że przyszła @.
No i co, na koniec (bo my jeszcze przed śniadaniem, bo dopiero wstaliśmy
) chcę życzyć wszystkim i każdej z osobna spełnienia marzeń z okazji naszego dnia , a wiadomo, czego każda sobie życzy - zielonej kropki na wykresie i spokojnej ciąży
Czego nam wszystkim życzę!
A teraz przesyłam buziaki i spadam, dziś nie mam zamiaru tyle siedzieć przy kompie , bo mi nie służy
Dodi, mauysia, Fedra, Effcia28, Amicizia, natusia, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hej :)ja tylko na chwilke:)dziewczynki wszystkiego naj naj nja dla nas bab:)niech nam sie spełnią wszsystkie marzenia:)
ja byłam rano zadać tą prolaktyne..wynik po 15 ale niewiem czy zdąze odebrać..bo jeszcze dziś fryzjer no i ta kolacja i kręgle z pracy..napisze jak bede wiedzeć:)aha Kiti oby ta kreseczka cora ciemniejsza była:)będe za to trzymać kciuki:)
Dodi, mauysia, Fedra, Blondi22, Kaja, nick nieaktualny, natusia, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

widzę ,że wy 4 rocznicę jedziecie ,a to skromnie w maju 1 rocznica raczkujemy