plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I w ogóle to mi znacznie lepiej wczoraj wybrałam się do przyjaciółki do Naszej szkoły i jak to psycholożka zajęła się mną odpowiednio a mianowicie wyżyłam się artystycznie i namalowałam swoje pierwsze ogromne drzewo na ścianie
poprosze ją żeby wysłała mi fotke to się Wam na FB pochwalęDodi, mauysia, Libra, Shagga_80, Amicizia, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:przyjdzie Fedruś bo sprawdzałam testem i jest negatywny.A z resztą ja właśnie chcę żeby ona przyszła:)
No to Effcia w takim razie niech Cię dzisiaj pożądnie zaleje co by się przez weeken wykończyłaEffcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja tak skromnie chciałam powiedzieć,że mamy dwie Beatki na forum:)
Beciu Tobie jeszcze raz Wszystkiego najlepszego
Libra Tobie również Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:) napisałam na Priv ale nie wiem czy doszło?
Fedra, Libra, Amicizia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:2 kreski, ja to wszystko niby wiem, ale po ponad 2 latach starań, w wieku prawie 33 lat trudno tak uczciwie sobie odpuścić. Nawet w czasie tych cykli, kiedy wydawało mi się, że odpuszczam, kilka dni przed okresem temat wracał. Z tym odpuszczeniem to w moim przypadku jest tak, jakby powiedzieć głodnemu żeby nie myślał o chlebie...
kochana wiem o czym mowisz. ja mam 35 lat i tak sama ustalilam gorna granice ze musze urodzic do 35 roku bo pozniej bedzie za pozno, i jak sie okazuje marne mam na to sznse:) bo tylko jeden cykl do tego zostal. i to byla chyba najgorsza rzecz jaka zrobilam, bo dalam sobie okreslona ilosc czasy zeby zajsc w ciaze a tu niestety, tak naprawde decydyje o tym tylko i wylacznie natura a nie my:) i dopiero teraz to wiem poniewaz przy pierwszy dziecku nie mialam zadnych poroblemow jak zaplanowalam tak bylo za pierym razem, ale widac po prostu mialam szczescie:) Tak wiec musimy cos wykombinowac zeby nie myslec:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Fedra wrote:Effcia28 wrote:przyjdzie Fedruś bo sprawdzałam testem i jest negatywny.A z resztą ja właśnie chcę żeby ona przyszła:)
No to Effcia w takim razie niech Cię dzisiaj pożądnie zaleje co by się przez weeken wykończyła
Też sobie tego życzęBlondi22 lubi tę wiadomość
-
orzeszek.... ale się zawiesiłam... za godzinę 20 minut musze być w Kato a ja jeszcze w łózku z Wami o siet....
Aha no i Beatki kochane również życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta :*Libra, Kaja, Fedra, muzarcia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
2 kreski, z drugim to naprawdę nie powinnaś wyznaczać sobie takiej granicy. Znam tyle zdrowych dzieci (również już dorosłych), które urodziły się po 40-stce matki, że nie powinnaś się stresować.
Ja z kolei walczę o swoje pierwsze, co trochę zmienia postać rzeczy, nie?Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, wpadam jak co dzień coby sprawdzić wykresy no i wściekłam się,bo przypomniało mi się,że Muska dziś ma jakieś szkolenie i nie zajrzy - Jezuuuuuu, ja myślałam,że chociaż tempkę zaznaczy!!
Po cichutku (choć już nieco głośniej niż wczoraj) cieszę się z cienia Kiti...czekam na dalsze rewelacyjne wieści
Fedruś, umieram z ciekawości jak wyszło Ci Twoje dzieło
Effcia, wiem,że masz plan na ten cykl więc rozumiem,że nie martwisz się,że przyszła @.
No i co, na koniec (bo my jeszcze przed śniadaniem, bo dopiero wstaliśmy) chcę życzyć wszystkim i każdej z osobna spełnienia marzeń z okazji naszego dnia , a wiadomo, czego każda sobie życzy - zielonej kropki na wykresie i spokojnej ciąży
Czego nam wszystkim życzę!
A teraz przesyłam buziaki i spadam, dziś nie mam zamiaru tyle siedzieć przy kompie , bo mi nie służyDodi, mauysia, Fedra, Effcia28, Amicizia, natusia, kiti, muzarcia lubią tę wiadomość
-
hej :)ja tylko na chwilke:)dziewczynki wszystkiego naj naj nja dla nas bab:)niech nam sie spełnią wszsystkie marzenia:)
ja byłam rano zadać tą prolaktyne..wynik po 15 ale niewiem czy zdąze odebrać..bo jeszcze dziś fryzjer no i ta kolacja i kręgle z pracy..napisze jak bede wiedzeć:)aha Kiti oby ta kreseczka cora ciemniejsza była:)będe za to trzymać kciuki:)Dodi, mauysia, Fedra, Blondi22, Kaja, Libra, natusia, kiti, muzarcia lubią tę wiadomość