plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:http://img19.imageshack.us/img19/3651/dsc0080by.jpg
Znalazłam zdjęcia mojego pozytywnego testu ciązowego z listopada, gdzie się okazało, ze ciąży nie było. Od tamtej pory nie wierzę w testy sikane
Widzicie drugą krechę?
ja raczej nic nie widze ale ze zdjecia ciezko stwierdzic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLudzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
Byłam u znajomej u tej co pisałam ze tyle razy poroniła no i zachciewa jej się dziecka 3 !!To mi powiedziała że mi udowodni że szybko idzie w ciązę zajść bo chyba machnie sobie dziecko!!!Ale żeby ci szkoda nie było !!Powiedziałam jej że jeżeli chodzi o mnie to może i 5 jeszcze sobie urodzić bo zazzdrosna na pewno nie będe a i na mnie czas przyjdzie prędzej czy pózniej!! -
AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
Byłam u znajomej u tej co pisałam ze tyle razy poroniła no i zachciewa jej się dziecka 3 !!To mi powiedziała że mi udowodni że szybko idzie w ciązę zajść bo chyba machnie sobie dziecko!!!Ale żeby ci szkoda nie było !!Powiedziałam jej że jeżeli chodzi o mnie to może i 5 jeszcze sobie urodzić bo zazzdrosna na pewno nie będe a i na mnie czas przyjdzie prędzej czy pózniej!!
tfu! podła baba! -
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
Byłam u znajomej u tej co pisałam ze tyle razy poroniła no i zachciewa jej się dziecka 3 !!To mi powiedziała że mi udowodni że szybko idzie w ciązę zajść bo chyba machnie sobie dziecko!!!Ale żeby ci szkoda nie było !!Powiedziałam jej że jeżeli chodzi o mnie to może i 5 jeszcze sobie urodzić bo zazzdrosna na pewno nie będe a i na mnie czas przyjdzie prędzej czy pózniej!!
tfu! podła baba!
Dobrze że ja jej nie mówiłam o tej inseminacji ta dopiero by chodziła w skowronkach że się nie udałao!! -
mauysia wrote:natusia wrote:Dziewczynki mógłby ktoś zerknąć na mój wykres...obawiam się,że bezowulacyjny będzie...
Wg mnie jeszcze nic nie wiadomo.
Chyba,że bardzo późno owulację będę miała...jeszcze takiego wykresu to nie miałam... Jak trochę spadnie temperatura to zaraz skok i to duży -
AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
tfu! podła baba!
Dobrze że ja jej nie mówiłam o tej inseminacji ta dopiero by chodziła w skowronkach że się nie udałao!!
Aga... Nie spotykaj się z takim wredotami, szkoda czasu i nerwów... -
nick nieaktualnynatusia wrote:mauysia wrote:natusia wrote:Dziewczynki mógłby ktoś zerknąć na mój wykres...obawiam się,że bezowulacyjny będzie...
Wg mnie jeszcze nic nie wiadomo.
Chyba,że bardzo późno owulację będę miała...jeszcze takiego wykresu to nie miałam... Jak trochę spadnie temperatura to zaraz skok i to duży
Natusia może akurat taki cykl w roku ci się trafił albo jeszcze owulka przyjdzie!!!
Ja zawieszam prowadzenie wykresu narazie!!!
natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra, w razie czego w sobotę zapraszam na pijacki wieczór z ovu
wpadnę pomiędzy przytulankami z m...
bo ja mam płodne dni, a my z m przerzywamy obecnie wielki zryw i przypływ love;) bardzo mi się to podoba:)natusia, Dodi, mauysia, karoam, Muska, Rucia, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:Ludzie a raczej kobiety są naprawdę podłe i bez taktu wam powiem!!!
tfu! podła baba!
Dobrze że ja jej nie mówiłam o tej inseminacji ta dopiero by chodziła w skowronkach że się nie udałao!!
Aga... Nie spotykaj się z takim wredotami, szkoda czasu i nerwów...
No tylko ja ją widuję codziennie niestety:-(
Ale w tym roku się wyprowadzi i krzyż jej na drogę!! -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Muska, pewnie! Przynieś szkło i zagrychę.
Ja to od razu z całą flachą przed kompem zasiądę. Bo jak już przyjdzie w końcu @ to będzie prez co pić... Myślę że w weekend u paru z nas się powyjaśnia co i jak.
To do sklepu dziewczynki lecimy po soczek na zapitę
(po pracy oczywiście)Libra lubi tę wiadomość