X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, ja tam mierzyłam pod językiem tak jak Ty ale koniecznie termometr z 2 miejscami po przecinku- kupiłaś wreszcie taki?!

Kiti, trzymam kciuki za ten cień cienia :)
    I w tym miejscu ZNÓW muszę spytać, jaki sens kupować tanie testy na allegro a potem wątpić w ich skuteczność? Lepiej kupić jeden test w aptece a mieć większe zaufanie :) I tego będę się trzymać :D Ale tak czy inaczej po cichutku się już z Tobą cieszę :)

ten z dwoma miejscami zamowilam na allegro ale musze jechac do domu rodzinnego bo tam przyszedl.Kupilam cyfrowy w aptece bo babeczka polecila ale jest z jednym miejscem po przecinku- wiec pewnie dopiero zaczne od nastepnego cyklu mierzyc tym dokladnym bo w domu bede dopiero po 15 marca

Dobra, to w tym cyklu po prostu zobaczysz, czy dzięki mierzeniu w ustach będzie widoczna owulacja.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, ja tam mierzyłam pod językiem tak jak Ty ale koniecznie termometr z 2 miejscami po przecinku- kupiłaś wreszcie taki?!

I w tym miejscu ZNÓW muszę spytać, jaki sens kupować tanie testy na allegro a potem wątpić w ich skuteczność? Lepiej kupić jeden test w aptece a mieć większe zaufanie :) I tego będę się trzymać :D Ale tak czy inaczej po cichutku się już z Tobą cieszę :)

shaggus ja kupowałam testy owulacyjne i dostałam 5 ciążowych gratis ;-) na tamtych 4 testach nigdy mi się nic nie pokazało tylko zawsze 1 gruba krecha. więc sobie pomyślałam a machne sobie ostatni co by już mi nie leżały :D a tu niespodzianka ;-) mam nadzieje że nie złudna...

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:

ten z dwoma miejscami zamowilam na allegro ale musze jechac do domu rodzinnego bo tam przyszedl.Kupilam cyfrowy w aptece bo babeczka polecila ale jest z jednym miejscem po przecinku- wiec pewnie dopiero zaczne od nastepnego cyklu mierzyc tym dokladnym bo w domu bede dopiero po 15 marca

Dobra, to w tym cyklu po prostu zobaczysz, czy dzięki mierzeniu w ustach będzie widoczna owulacja.

dokladnie !!!!! do trzech razy sztuka z termometrami....

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kopcie, tylko lekko, żeby @ nie sprowokować :D

Beata lubi tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Wosebka, a może sęk tkwi w tym, żeby nie myśleć czy się uda czy nie, tylko działać dla przyjemności.:) Spójrz na mnie, jestem pewnie w "okienku transferowym" jak to Mauysia czy jej M mówią i wczoraj nie miałam ochoty na seks chociaż M miał. Ale stwierdziłam, że to bez sensu jak będę się zmuszać i mam pozamiatane w tym cyklu.:) Poprzednie przytulanie było raczej dość dawno, żeby cokolwiek tam miało przeżyć.
    I tak sobie pomyślałam, że naprawdę dziecko wybiera kiedy chce się urodzić.:)

Szczerze mówiąc ja też zawsze wolałam nieserduszkować niż serduszkować z przymusu... Trochę się obawiałam, że mogę mieć zrytą psychę po takim codziennym seksie bez przyjemności, do tego przy moim kiepskim libido.

no własnie to moje libido..ja to chyba mam zerowe..he he;)sexowac to najbardziej mi sie chce jak mam @..w płodne tak średnio..a w II fazie cyklu to juz wogóle..i jak tu ma byc dziecko jak prawie przytulania nie ma..to też zamierzamy zmienić z m:)chcemy się na nowo zaczać sobą cieszyc:)mam nadzieje ze to nam sie uda:)

och to nasze kobiece libido :)
    ja zawsze mam ochote tuz przy koncowce @ i tak zostaje do owulacji pozniej spada i wraca na 2-3 dni przed @.

fakt jest taki sexem trzeba sie cieszysc a trudno czerpac przyjemnosc jesli uprawia sie sex z jedna mysla w glowie, uda sie czy nie.

gocha04, Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to kopcie, tylko lekko, żeby @ nie sprowokować :D

Cześć Ola. A na kiedy masz termin @? Mi tam wykresik się podoba.:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz, jak już nie mam tej myśli w głowie, to moje libido spadło do zera :( Dochodzi tez zmęczenie i sporadyczne mdłości. Tak czy inaczej, mój M nadal ma przerąbane jak nie wiem co :(

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)
    Co nowego? Nie miałam was kiedy nadrobić :(
    Pojawiła się jakaś fasolka? Coś się wydarzyło?

Dodi lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladalam wczoraj program o nieplodnosci i bylo cos o naprotechnologi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to trzymam kciuki za ten Twój cykl :) Za kilka dni zacznij testy, pomiary tak jak robisz i musi być dobrze ....aaaaaaa i jeszcze coś awatar pozytywny to i nastawienie zmień na nieco bardziej pozytywne :)

• Wosebka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Wosebka wrote:
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Wosebka, a może sęk tkwi w tym, żeby nie myśleć czy się uda czy nie, tylko działać dla przyjemności.:) Spójrz na mnie, jestem pewnie w "okienku transferowym" jak to Mauysia czy jej M mówią i wczoraj nie miałam ochoty na seks chociaż M miał. Ale stwierdziłam, że to bez sensu jak będę się zmuszać i mam pozamiatane w tym cyklu.:) Poprzednie przytulanie było raczej dość dawno, żeby cokolwiek tam miało przeżyć.
    I tak sobie pomyślałam, że naprawdę dziecko wybiera kiedy chce się urodzić.:)

Szczerze mówiąc ja też zawsze wolałam nieserduszkować niż serduszkować z przymusu... Trochę się obawiałam, że mogę mieć zrytą psychę po takim codziennym seksie bez przyjemności, do tego przy moim kiepskim libido.

no własnie to moje libido..ja to chyba mam zerowe..he he;)sexowac to najbardziej mi sie chce jak mam @..w płodne tak średnio..a w II fazie cyklu to juz wogóle..i jak tu ma byc dziecko jak prawie przytulania nie ma..to też zamierzamy zmienić z m:)chcemy się na nowo zaczać sobą cieszyc:)mam nadzieje ze to nam sie uda:)

och to nasze kobiece libido :)
    ja zawsze mam ochote tuz przy koncowce @ i tak zostaje do owulacji pozniej spada i wraca na 2-3 dni przed @.

fakt jest taki sexem trzeba sie cieszysc a trudno czerpac przyjemnosc jesli uprawia sie sex z jedna mysla w glowie, uda sie czy nie.

no nie ma łatwo he he:)ale co my baby rady nie damy;)m to sie zawsze ze mnie śmieje że wystarczy mi ptaszka pokazać w stanie gotowości i ja już mam ochote:)hi hi no i jakby nie było to ma racje;)

Dodi lubi tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykusiam na miasto.... bede potem

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    hej dziewczęta :) zrobiłam dzisiaj test ciążowy z allegro i nie wiem na ile jest wiarygodny ale zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreski :) mam nadzieje że to nie moja wyobraźnia :)

super po cichu gratuluje ;)

kiti lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A teraz, jak już nie mam tej myśli w głowie, to moje libido spadło do zera :( Dochodzi tez zmęczenie i sporadyczne mdłości. Tak czy inaczej, mój M nadal ma przerąbane jak nie wiem co :(

Mam podobnie... Mąż co wieczór mnie "namawia" i ja czasem Mu nawet obiecuję, że jak Młody zaśnie,to Go obudzę (tzn Starego) ...ale od owulacji chyba serduszko nam się nie trafiło :(
    Nie mam ani ochoty ani nie czuję się dobrze :(

mauysia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No tak .. w buzi to jeszcze, ale pod pachą nie słyszałam. Nawet nigdzie tak nie zalecają.

też slyszałam ze pod pachą sie nie mierzy
    najlepeiej w pochwie

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha04, termin niby jutro, ale nie uprzedzam faktów (tak tak, praktycznie już wybieram kołyski ;) ). Wykres wykresem, ale mierzę w ustach a właśnie się dowiedziałam, że to chore i niedorzeczne, więc nie wiem, czy się wykresem kierować ;)

karoam, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    sylwia1985 wrote:
    ale jak mierzyc w pochwie jak sie okres ma przeciez to ochydne...

To wtedy nie mierzysz, chyba proste i logiczne. Ew. później przemywasz termometr. Ale z tego co widzę u Ciebie to odpada, bo jesteś strasznie delikatna jeśli chodzi o takie małe " niedogodności ".

ja tam w tym cyklu pierwszy raz mierzyłam w @ i wcale takie ohydne to nie jest Sylwia.
    kiedyś poprostu przez pierwsze 2-3 dni @ nie mierzylam

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Mam podobnie... Mąż co wieczór mnie "namawia" i ja czasem Mu nawet obiecuję, że jak Młody zaśnie,to Go obudzę (tzn Starego) ...ale od owulacji chyba serduszko nam się nie trafiło :(
    Nie mam ani ochoty ani nie czuję się dobrze :(

MAM TAK SAMO...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje libido też wzrasta ale w okolicy @ ;-) no nic mykam na jakie śniadanko :) miłego dnia dziewczynki :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej natusiu,

kiti podejrzewa, że może coś być na rzeczy (był cień cienia) ale do dnia @ jeszcze parę dni, więc uzbraja się w cierpliwość :)

natusia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1896 1897 1898 1899 1900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ