plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Sylwia, ja tam mierzyłam pod językiem tak jak Ty ale koniecznie termometr z 2 miejscami po przecinku- kupiłaś wreszcie taki?!
Kiti, trzymam kciuki za ten cień cienia
I w tym miejscu ZNÓW muszę spytać, jaki sens kupować tanie testy na allegro a potem wątpić w ich skuteczność? Lepiej kupić jeden test w aptece a mieć większe zaufanieI tego będę się trzymać
Ale tak czy inaczej po cichutku się już z Tobą cieszę
ten z dwoma miejscami zamowilam na allegro ale musze jechac do domu rodzinnego bo tam przyszedl.Kupilam cyfrowy w aptece bo babeczka polecila ale jest z jednym miejscem po przecinku- wiec pewnie dopiero zaczne od nastepnego cyklu mierzyc tym dokladnym bo w domu bede dopiero po 15 marca
Dobra, to w tym cyklu po prostu zobaczysz, czy dzięki mierzeniu w ustach będzie widoczna owulacja. -
Shagga_80 wrote:Sylwia, ja tam mierzyłam pod językiem tak jak Ty ale koniecznie termometr z 2 miejscami po przecinku- kupiłaś wreszcie taki?!
I w tym miejscu ZNÓW muszę spytać, jaki sens kupować tanie testy na allegro a potem wątpić w ich skuteczność? Lepiej kupić jeden test w aptece a mieć większe zaufanieI tego będę się trzymać
shaggus ja kupowałam testy owulacyjne i dostałam 5 ciążowych gratisna tamtych 4 testach nigdy mi się nic nie pokazało tylko zawsze 1 gruba krecha. więc sobie pomyślałam a machne sobie ostatni co by już mi nie leżały
a tu niespodzianka
mam nadzieje że nie złudna...
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Sylwia, ja tam mierzyłam pod językiem tak jak Ty ale koniecznie termometr z 2 miejscami po przecinku- kupiłaś wreszcie taki?!
ten z dwoma miejscami zamowilam na allegro ale musze jechac do domu rodzinnego bo tam przyszedl.Kupilam cyfrowy w aptece bo babeczka polecila ale jest z jednym miejscem po przecinku- wiec pewnie dopiero zaczne od nastepnego cyklu mierzyc tym dokladnym bo w domu bede dopiero po 15 marca
Dobra, to w tym cyklu po prostu zobaczysz, czy dzięki mierzeniu w ustach będzie widoczna owulacja.
dokladnie !!!!! do trzech razy sztuka z termometrami....Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Wosebka wrote:mauysia wrote:gocha04 wrote:Wosebka, a może sęk tkwi w tym, żeby nie myśleć czy się uda czy nie, tylko działać dla przyjemności.
Spójrz na mnie, jestem pewnie w "okienku transferowym" jak to Mauysia czy jej M mówią i wczoraj nie miałam ochoty na seks chociaż M miał. Ale stwierdziłam, że to bez sensu jak będę się zmuszać i mam pozamiatane w tym cyklu.
Poprzednie przytulanie było raczej dość dawno, żeby cokolwiek tam miało przeżyć.
I tak sobie pomyślałam, że naprawdę dziecko wybiera kiedy chce się urodzić.
Szczerze mówiąc ja też zawsze wolałam nieserduszkować niż serduszkować z przymusu... Trochę się obawiałam, że mogę mieć zrytą psychę po takim codziennym seksie bez przyjemności, do tego przy moim kiepskim libido.
no własnie to moje libido..ja to chyba mam zerowe..he he;)sexowac to najbardziej mi sie chce jak mam @..w płodne tak średnio..a w II fazie cyklu to juz wogóle..i jak tu ma byc dziecko jak prawie przytulania nie ma..to też zamierzamy zmienić z m:)chcemy się na nowo zaczać sobą cieszyc:)mam nadzieje ze to nam sie uda:)
och to nasze kobiece libido
ja zawsze mam ochote tuz przy koncowce @ i tak zostaje do owulacji pozniej spada i wraca na 2-3 dni przed @.
fakt jest taki sexem trzeba sie cieszysc a trudno czerpac przyjemnosc jesli uprawia sie sex z jedna mysla w glowie, uda sie czy nie.gocha04, Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Ola_czeka wrote:No to kopcie, tylko lekko, żeby @ nie sprowokować
Cześć Ola. A na kiedy masz termin @? Mi tam wykresik się podoba.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
2 kreski wrote:Wosebka wrote:mauysia wrote:gocha04 wrote:Wosebka, a może sęk tkwi w tym, żeby nie myśleć czy się uda czy nie, tylko działać dla przyjemności.
Spójrz na mnie, jestem pewnie w "okienku transferowym" jak to Mauysia czy jej M mówią i wczoraj nie miałam ochoty na seks chociaż M miał. Ale stwierdziłam, że to bez sensu jak będę się zmuszać i mam pozamiatane w tym cyklu.
Poprzednie przytulanie było raczej dość dawno, żeby cokolwiek tam miało przeżyć.
I tak sobie pomyślałam, że naprawdę dziecko wybiera kiedy chce się urodzić.
Szczerze mówiąc ja też zawsze wolałam nieserduszkować niż serduszkować z przymusu... Trochę się obawiałam, że mogę mieć zrytą psychę po takim codziennym seksie bez przyjemności, do tego przy moim kiepskim libido.
no własnie to moje libido..ja to chyba mam zerowe..he he;)sexowac to najbardziej mi sie chce jak mam @..w płodne tak średnio..a w II fazie cyklu to juz wogóle..i jak tu ma byc dziecko jak prawie przytulania nie ma..to też zamierzamy zmienić z m:)chcemy się na nowo zaczać sobą cieszyc:)mam nadzieje ze to nam sie uda:)
och to nasze kobiece libido
ja zawsze mam ochote tuz przy koncowce @ i tak zostaje do owulacji pozniej spada i wraca na 2-3 dni przed @.
fakt jest taki sexem trzeba sie cieszysc a trudno czerpac przyjemnosc jesli uprawia sie sex z jedna mysla w glowie, uda sie czy nie.
no nie ma łatwo he he:)ale co my baby rady nie damy;)m to sie zawsze ze mnie śmieje że wystarczy mi ptaszka pokazać w stanie gotowości i ja już mam ochote:)hi hi no i jakby nie było to ma racje;)Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A teraz, jak już nie mam tej myśli w głowie, to moje libido spadło do zera
Dochodzi tez zmęczenie i sporadyczne mdłości. Tak czy inaczej, mój M nadal ma przerąbane jak nie wiem co
Mam podobnie... Mąż co wieczór mnie "namawia" i ja czasem Mu nawet obiecuję, że jak Młody zaśnie,to Go obudzę (tzn Starego) ...ale od owulacji chyba serduszko nam się nie trafiło
Nie mam ani ochoty ani nie czuję się dobrzemauysia lubi tę wiadomość
-
Gocha04, termin niby jutro, ale nie uprzedzam faktów (tak tak, praktycznie już wybieram kołyski
). Wykres wykresem, ale mierzę w ustach a właśnie się dowiedziałam, że to chore i niedorzeczne, więc nie wiem, czy się wykresem kierować
karoam, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:ale jak mierzyc w pochwie jak sie okres ma przeciez to ochydne...
To wtedy nie mierzysz, chyba proste i logiczne. Ew. później przemywasz termometr. Ale z tego co widzę u Ciebie to odpada, bo jesteś strasznie delikatna jeśli chodzi o takie małe " niedogodności ".
ja tam w tym cyklu pierwszy raz mierzyłam w @ i wcale takie ohydne to nie jest Sylwia.
kiedyś poprostu przez pierwsze 2-3 dni @ nie mierzylam -
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:A teraz, jak już nie mam tej myśli w głowie, to moje libido spadło do zera
Dochodzi tez zmęczenie i sporadyczne mdłości. Tak czy inaczej, mój M nadal ma przerąbane jak nie wiem co
Mam podobnie... Mąż co wieczór mnie "namawia" i ja czasem Mu nawet obiecuję, że jak Młody zaśnie,to Go obudzę (tzn Starego) ...ale od owulacji chyba serduszko nam się nie trafiło
Nie mam ani ochoty ani nie czuję się dobrze
MAM TAK SAMO... -
moje libido też wzrasta ale w okolicy @
no nic mykam na jakie śniadanko
miłego dnia dziewczynki