plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem jestem:)czytam Was z doskoku a tak to za robote sie wziełam porzadnie;)dziekuje za komentarze pod wykresem:)ale ja póki co tak jak mała jakos nie mam nadziei w tym cyklu..jeszcze mnie najbardziej dobiło to co m o tych swoich żołnierzykach wczoraj powiedział..niby to było w żartach..ale mi w głowie zostało..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandraa wrote:mala29_ wrote:chyba pójdę na zakupy może mi humor poprawi. Kupie sobie jakaś seksowną bieliznę hmmm...
Ja też chce na zakupy ... Ja to chyba pójdę dopiero po wypłacie hehe
to zapraszam ze mną to pójdziemy na dobra czekoladę.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnySandraa wrote:Hej monisia:) też mnie dzisiaj jajnik kłuje... I tak w dole brzucha tak cmi ... Nie wiem jak to nazwac
no tez niewiem jak to nazwac..jakby mnie ktos tam sciskał od srodka..a jeszce wczoraj miałam tak wrażliwe sutki ze szok..w domu chodze bez stanika to mnie tak bluzka uwierała ze masakra..dzis spokó:)ale to pewnie dlatego ze sa w biustonoszu;) -
monisia24 wrote:tyśka mnie tez cos kuło dzis w jajnikach..ale dosłownie chwile..i to az promieniowało na plecy i pupke..
ja wczoraj to źle sie czułam, a dziś ten jajnik czy coś w jego pobliżu..
najgorsze że nie wiem co to, tak to bym wzięła procha czy co i po kłopocie.. jak juz przechodzi to znowu zakłuje i nie daje o sobie zapomnieć..ech