plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonisia24 wrote:gadgeta wrote:zoska- jak nic fasolka sie tam mosci....
u monisi pewnie tez....
szczesciary
gadgeta no przynajmniej do @ moge sie czuć jak w ciazy:)a co;)
monisku wykres masz super.... pewnie jest cos na rzeczy...
dla mnie zawsze fl najgorsza- to oczekiwanie...;P
a propos forum.... tak na mnie dzialacie ze nawet mi sie dzisiaj w nocy snilo ze stluklam termometr..... hihi
bella co Ty na to?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ się tu nakręcacie, aż mi się w głowie zakołowało Wiadomo, że życzę Wam zajścia w ciążę, ale obstaję przy swoim racjonalnym podejściu, że do czasu spodziewanej @ to nie ma stuprocentowego dowodu. Mam nadzieję, że nie obrazicie się na mnie, że nie dołączam się do "nakręcingu"
A tak w ogóle to to forum SKANDALICZNIE (i skutecznie) odciąga mnie od pracy! Jeszcze mnie za to wylejązosia-ktosia, Woseba, gadgeta, BellaRosa, klamka lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Wczoraj to miałam koszmar ... Byłam na mediach w szpitalu i tak mnie kul prawy jajnik i tak promieniował na pośladek... W przebiegu nerwu kulszowego ze myślałam ze tam nie wystoje ..
to mogła być owulacja, ja tak mam przy owulacjiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
muzarcia wrote:Hej....ale ja kwiecia nakupiłam....kocham kwiaty i układanie ich oj! jestem w swoim żywiole chociaż to troszkę smutne święto...
...mala ja chorerka nie wiem co powiedzieć...dajesz nam tyle siły...jest tyle nas tutaj i każda bardzo chce ale wiem na pewno, że każda też tutaj chętnie by Ci miejsce w kolejce na zaciążenie oddała...już nawet chyba mogłabym nie mieć drugiego dziecka jeśli Wam miałoby się dzięki temu udać....dziewczyno kochana głowa do góry...wsparcie jest tutaj ogromne i razem spróbujemy coś zaradzić...może ta woda od Belli? Bellunia kropnij tu troszkę na nas na ekran! A małą to nawet możesz porządnie zlać dziewczyny no nie jest tak? poczekałybyście miesiąc dłużej na bobasa co nie? Oby tylko małej się udało.
Toż mówię żeby adresy mi powysyłać na maila to wam prześlę pocztą!
[email protected] -
zosia-ktosia wrote:mauysia no co ty... ale fajniej nam jak się tak nakręcamy. zwłaszcza że każdy kolejny cykl jest inny od poprzedniego. wiem że wmawiamy sobie czasem głupoty, ale lepiej życ nadzieją..
i tak cię "kochamy"
Chciałam tylko żebyście wiedziały, że mimo tego, że jestem "wstrzemięźliwa w nakręcaniu" siebie i innych i że generalnie jestem małomówna na forum, Wasze losy nie są mi obojętneWoseba lubi tę wiadomość