plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
to wcale nie jest dziwne ze tak myslisz, ze twoja wiara w powodzenie jest zachwiana... i to wcale nie znaczy ze jestes słaba, wrecz przeciwnie! tak dlugo juz walczycie, staracie sie...nie daj sie ponieść złym myslom. Wiem ze jest ciezko, ale mala musisz wierzyc! w koncu zostanie wam to wynagrodzone, zobaczysz! po złym przychodzi dobre. W koncu to zaowocuje. ZObaczysz! uszy do góry! wiem wiem latwo tak pisac gorzej zrobić... nie mozna sie poddawac! pomodle sie za Ciebie...
-
nick nieaktualnyczesc i czolem dziewczynki:) kiti-dzieki za filmiki- ten o cudzie narodzin cudny..... sama nawet nie wiedzialam ze te biedne plemniczki musza sie tak natrudzic.....
malutka -jestem z toba- razem bedziemy braly clo-bo i ja od tego cyklu wchodze na leki....
hej klamka plemniczka monisia aneczka sandraa bella she i muzarciaplemniczka, klamka, BellaRosa, kiti lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:ale to takie trudne nadal wierzyć
wiem mala, wiem ze trudne:(
ale chyba nie chcesz sie poddac? zaprzepascic to wszystko...
Trzeba znalesc w sobie nową siłę, energie, podejsc do tego z nadzieją ze masz leki, nowy cykl przed sobą, nowe mozliwosci...
Albo zrobic zupelnie odwrotnie... przestac mierzyc, badac, wypic winko i rozkoszowac sie seksem.. wyluzowac i przestac o tym myslec (wiem ze sie pewnie nie da do konca)... czytalam o tylu przypadkach gdzie wlasnie wtedy sie udalo, calkiem niespodziewanie, bo bylo bez stresu -
nick nieaktualnyHej....ale ja kwiecia nakupiłam....kocham kwiaty i układanie ich oj! jestem w swoim żywiole chociaż to troszkę smutne święto...
...mala ja chorerka nie wiem co powiedzieć...dajesz nam tyle siły...jest tyle nas tutaj i każda bardzo chce ale wiem na pewno, że każda też tutaj chętnie by Ci miejsce w kolejce na zaciążenie oddała...już nawet chyba mogłabym nie mieć drugiego dziecka jeśli Wam miałoby się dzięki temu udać....dziewczyno kochana głowa do góry...wsparcie jest tutaj ogromne i razem spróbujemy coś zaradzić...może ta woda od Belli? Bellunia kropnij tu troszkę na nas na ekran! A małą to nawet możesz porządnie zlać dziewczyny no nie jest tak? poczekałybyście miesiąc dłużej na bobasa co nie? Oby tylko małej się udało.BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny