plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Wiem ale na razie to aż tak dobrze finansowo nie stoimy żebyśmy mogli zaadoptować dziecko. Bo tam są jakieś kryteria co do zarobków.
Ustawowo nie ma żadnej granicy zarobkowej, ale w praktyce pewnie wygląda inaczej. Pewnie zależy od placówki adopcyjnej. Ale to jest chyba zagadnienie na osobny, obszerny temat... -
mala każda z nas wie co czujesz ale musimy wierzyć a ile się już staracie??
zosiu staram się mierzyć o tej samej porze ale moja praca nie zawsze na to pozwala wkurzam sie bo nie wiem czy ta temperatura jest wiarygodna i czy ten wykres ma sens.
plemniczko bardzo się ciesze że możesz juz sie starać i ze wszystko jest ok -
nie kochana tak nie można bo to jest nie możliwe bo przez cały cykl jesteś przygotowywana do tego a ja nie mogę sobie pozwolić na latanie te i wewte. A tak po za tym to nie wiem czy można po tym latać samolotami bo tam przecież jest duże ciśnienie. jestem zdana na tutejsze leczenie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
ja jestem:)
-
plemniczka wrote:czesc. Wrócilam wlasnie od ginekologa. Zbadal mnie i zrobil usg dopochwowe zobaczyc czy wszystko sie samo wyczyściło.. na szczescie tak, jajniki mam w porządku, endometrium też. Potwierdzil ze byla to ciąża biochemiczna i stwierdzil ze to przez progesteron za niski nie doszlo do jej utrzymania... w sumie to powiedzial tez ze dzieki castagnusowi wogole moglo dojsc do zaplodnienia w moim przypadku, wiec powiedzial ze dobrze ze go biore.
Co do tego progesteronu to powiedzial ze na szczescie da sie go latwo podniesc... musze brac leki. Po owulac ji odrazu zacząc brac progesteron i powiedzial ze wtedy powinno wszystko byc dobrze.
Musze zrobic badania takie: prolaktyna, TSH III generacji, fT4 (wolne)
i mam przyjsc za tydzien na USG z wynikami, on chce zobaczyc pęcherzyk czy jest i jaki jest...
Powiedzial ze mozemy sie starac odrazu, ale mam jak najsztbciej zrobic badania.
czyli dokładnie tak jak u mnie , też od tego cyklu zaczynam brać progesteron -
hej zosia widzę że u Ciebie już zaznaczyło owulację ładnie u mnie coś nie tak z tą temp ;/ ehhh