plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
monisia24 wrote:i do tego dziwnie nmnie cały brzuch boli..jakbym zakwasy miała..
Ten ból (jak zakwasy) można też porównać do tego jakby ktoś Cię dzień wcześniej kopnął w brzuch??? Bo ja właśnie miałam taki ból pomiędzy zakwasami a kopniakiem (wtedy co mi rzekomo macica spuchła to na drugi dzień właśnie) i to chyba było po owulacji właśnie.... jakieś 2, 3 dni? nie przypomnę sobie bo nawet nie zaznaczyłam tego na wykresie (bo niby jako co? jak tam nie ma nic o spuchniętej macicy z zakwasami ) -
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:a proszę mał[email protected] może pomoże
Mała... na mojego maila [email protected] ADRES DOMOWY przecież przez USB nie wyślę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała nie podawaj mi swojego maila tylko adres domowy NA MOJEGO maila Pocztą Ci wyślę Tyle, ze ja na pcoztę mam kawałek... i nie wiem czy w tym tygodniu będę w mieście to najpóźniej bym na początku przyszłego tygodnia powysyłała bym wam te paczki
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:gadgeta wrote:bellus-tylko jak Ci za przesylke kaske zwrocic?
gadgeta na znaczki pocztowe to mnie jeszcze stać
wiem bellus ale wiesz jak bedziesz miala kilka listow do nadania to sie moze koszt zrobic..... a ja nie chcialabym Cie na koszty narazac...
wyslalam moj adresik-dziekuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny